Änglarna via Ann Albers, 18 november, 2017

Änglarna via Ann Albers

18 november 2017

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

När så många av er firar Tacksägelsehelgen, tackar vi i himlen för var och en av er. Vi firar er existens. Vi hejar på er framåt. Vi guidar er milt mot en mer kärleksfull, mer överflödande, och mer glädjefylld existens. Vi tröstar er, stärker er, och hjälper er att fräscha upp er ande när ni sover.

Kära ni, vi är så glada för var och en av er för vi vet, här i himlen, att vi alla är förbundna och har vårt ursprung från En kärlek. I vår djupaste essens är ni och vi En. Kärleken ni känner, känner också vi.

Vi tackar inte bara för det goda som händer i era liv nu, utan också för det goda som ni har för avsikt att ha i er framtid. Vi tackar för er perfekta hälsa, om ni upplever den eller inte. Vi tackar för ert överflöd även om känner brist nu eller inte. Vi tackar för era kärleksfulla, harmoniska förhållanden om de har kommit till er nuvarande verklighet eller inte.

När vi fokuserar med tacksamhet på det som ni önskar, ger vi stöd till att det blir verklighet. När ni fokuserar med tacksamhet på det ni önskar, ger ni också stöd till att det kommer i er  framtiden. Så tacka för det ni inte ännu har tagit emot för det existerar just här och nu i potential. Varför inte vända ert fokus till det med kärlek.

”Kära Gudomliga Källa, tack så mycket för mitt kärleksfulla liv i överflöd. Jag vet att jag upplever ensamhet och brist just nu men jag vet att du har så mycket mer i beredskap för mig!”

”Kära Gudomliga Källa, tack för mitt drömhem! Jag vet att jag bor på ett mycket litet ställe nu men allt är möjligt med dig och jag väntar ivrigt på utvecklingen och miraklerna.”

”Kära Gudomliga Källa, tack för min perfekta hälsa och välmående vilket jag vet utvecklas nu i illusionen av sjukdom”.

”Kära Gudomliga Källa, tack för mitt strålande liv för jag vet att när jag fokuserar på det, kommer det att förverkligas.”

Det finns inget mer kraftfullt skapande än att fokusera på det ni önskar med kärlek och tacksamhet, och tacka då ni vet att det är på väg.

Kära ni vi tackar för er, och för de perfekta, vackra liv som var och en av er själar drömmer om för er själva i djupet av era hjärtan.

Gud välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...