Enhörningen Starlight, via Galaxygirl, 5 november 2017

 Enhörningen Starlight 

Via Galaxygirl, 5 november 2017

Hälsningar! Jag är Starlight av Enhörningen och jag kommer till er idag för att visa heder och respekt för er och era bidrag och den service ni ger till Gaia.

Vi har, bakom slöjan, övervakat och observerat er alla i många tusen år, och vi ser era framsteg komma närmre och närmre er egen individuella och kollektiva uppvakning som en art. Vi kommer från Älvornas Rike; en värld av underhållande tankeformer – den beslöjade plats där drömmar och verklighet möts och leker tillsammans.

Ni brukade vara en del av denna värld, och den var en del av er gemensamma förståelse för att – älvor och gnomer, dryader och najader, luftandar, eldsalamandrar, vattenandar – finns runt omkring er i perfekt harmoni. För ni var alla Ett, och ni visste om det. Separation var inte en del av era villkor, som det är nu och har varit under mycket långa tider. Men vet i ert hjärta att det kommer att förändras. Enhetsmedvetandet är på väg tillbaka.

De kosmiska energierna är alla i harmoni och i perfekt samklang med varandra. Öppna ert hjärtas portal för att släppa in detta ljus. Ni måste välkomna det inom er. Låt frid och ovillkorlig kärlek omfamnas av Moderns kosmiska Kärlekstsunami och låt dem komma in i varenda cell och omslutas av ljuset. Bli förvandlade av den här tidens enastående förändring.

Tillåt de mytiska möjligheterna av andra världar att komma in i ert medvetande. Bara för att ni kanske inte kan bekräfta att något är möjligt, betyder inte det att det inte är möjligt. Att blunda innebär inte att någon annan varelse inte finns. Jag försäkrar er att vi är mycket verkliga och fulla av kärlek för mänskligheten. Vi är intensivt medvetna om er och era framsteg, eftersom det höjer oss alla tillsammans med er och sammanfogar det som var separerat.

Vi övervakar er, vi är med er och vi älskar er. Vänd er blick mot fälten och föreställ er att vi skuttar runt där; kom och lek med oss. Vi välkomnar er att göra det. Älvornas Rike är mycket angelägna om att få prata med er, och se upp, de har mycket att säga er! Jag skämtar! Vi Enhörningar är mer stoiska och är mycket roade av det entusiastiska tjattret hos våra små vänner.

Kom ihåg att vi är verkliga. Vi är här. Vi är en del av er omfattande familj. Många av er kan höra vår röst i sitt hjärta. Ställ in frekvensen; den håller på att bli mer kraftfull och påtaglig. Den finns inom er. Tona in till den!

Jag är Starlight. Ja är här för er. Jag nuddar vid ert tredje öga med mitt horn. Det är dags för ert uppvaknande nu. Det är dags att stiga upp.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...