Meddelande från Starlight via Galaxygirl, 22 november 2018

Meddelande från Starlight via Galaxygirl, 22 november 2018

Per Staffan 23 november 2018

Starlight 22/11/2018

Jag är Starlight av Enhörningsrasen. Jag hälsar dig, människa, med en kyss från mitt horn på ditt blomstrande tredje öga. Det är vinter på många ställen men vår i era hjärtan för vi ser den mänskliga blomningen till ljuskropp vid denna tidpunkt. Meridianerna är i linje. Chakrana snurrar. Det är bäst att andas djupt, och låta det flyta in. Vi enhörningar är stolta, fria. Vi är starka. Vi ser tydligt med vårt allseende horn av sanning. Vi kan inte luras. Våra sanningar är uppenbara. Vi är sanna. Vi är ljus. Vi är kärlek. Vi är av den yttersta renheten. Och så ser vi detta som väsentliga sanningar att inte bara personligt och kollektivt omsluta sig i det mest glädjande dyrbara nuet, utan att förankra dessa essenser i Gaias kropp för att hjälpa till i hennes rening och helande.

Se dig som en av oss, för ni är det, många av er. Och om inte än så kan ni skapa det att bli så. I din rena enhörningsform, kom och galoppera med mig längs de orörda klipporna i Gaias majestätiska skönhet. Havet ligger långt ner till vänster och vi kan fortfarande känna den milda salta dimman och höra bränningarna slå. Vi galoppar högt och snabbt framåt och upp till bergen där törniga skogar sprids ut när vi korsar trädgränsen ovanför, till de majestätiska snöiga topparna. Vi fryser inte. Vi har det ganska bekvämt. För vi är i vår eterform. Ah. Där. Andas. Dina sidor häver sig men det är med den rena saligheten av ögonblicket, ingen utmattning. När du tittar på Gaias majestätiska landskap känner du dig helt förenad med henne. Hennes smärta är din smärta. Hennes glädje är din glädje. Hennes skönhet är din skönhet. Du lägger dig ned på henne och känner näring av små ljusrankor som kommer upp från den svala marken och belyser din enhörningsform när hennes kropp ger energi till din egen. Du börjar glöda. I tacksägelse böjer du dig ner till henne, rör ditt gyllene horn mot hennes mark i välsignelse, en healingstav, som ger tillbaka dina egna energier till henne. Och så fortsätter cykeln.

Det är dags mänsklighet att göra denna övning ofta och att känna enheten med kära Gaia. För hennes stridssignal har hörts och alla har blivit kallade. Nu är det dags att läka hennes kropp, förenas och komma ihop, för att tjäna på sanslöst rikliga sätt. För tillsammans är ni ostoppbara. Stå upp, ni upplysta. Bli kvar på berget så länge ni vill. Återvänd till vårt land och gör denna övning så ofta ni vill. Jag, Starlight, kommer alltid att välkomna dig om dina motiv är rena. Du är en förvaltare av Gaia och det finns mycket att lära, och det finns mycket du redan vet men har glömt. Tiden för att glömma är förbi. Amnesi är över. Drogerna av glömska och dumma ner är över. Det är dags att stiga upp, upplysta, kraftfulla, självsäkra och fria. Uppmuntrade, upplivade, enade, ett. Detta är ditt uppdrag som du kom hit för. För skapandet är en sådan ära, en välsignelse, inte en börda. Se på rensande och betjänande av Gaia som din mest heliga ära och plikt, för det är det. Och det är din kallelse. Kungarikena tittar på dig och väntar på ditt ledarskap.

Jag är Starlight av Enhörningsrasen. Jag har varit tyst i långa tider. Det är dags att min röst blir hörd igen. För ni är redo, mycket mer redo nu än vad ni var för ett tag sedan. Ni har vuxit mycket, vilket är mycket lovande. Var mästarna, ledarna som ni är och alltid har varit. Begär er frihet och var verkligen fria! Jag är Starlight av Enhörningsrasen. Jag är fri. Lär av mig. Jag rör mitt horn mot ditt tredje öga i välsignelse och tröst. Känn spinnet, känn den energetiska pulsen och tillåt dess öppning. Jag lämnar er nu. Jag är Starlight av enhörningsrasen.

 

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...