Ett Kollektivt Meddelande från Plejaderna via Galaxygirl, 29 april 2018

Ett Kollektivt Meddelande från Plejaderna via Galaxygirl, 29 april 2018

 

Ett Plejadiskt Kollektivt Meddelande 29 april 2018

Plejadiska Kollektivet 29/4/17

Kära vänner, god kväll till er igen. Vi är det Plejadiska Kollektivet här för att diskutera ämnet heder. Ty så många av er har uppvisat en sådan tapperhet och mod på sista tiden att vi skulle vara försumliga om vi inte nämnde det. De ”vita hattarna” har prövats och förblivit sanna. Alliansen är stark, förstärkt med de från vårt eget, för vi har emissarier på båda sidor och vår närvaro är stark. Vi säger inte detta för att skrämma utan för att trösta, och för att upprepa att ni inte är ensamma och att de stora sakerna kommer i er väg.

Ljuset har vunnit. Det är dags för mänskligheten att bli befriad från missuppfattningarna, från smärtan, från separationens lögner. För hur kan Källan i sanning vara separerad? Många varelser – många – från hela denna rymdkvadrant är här för showen, är här för att se Gaia höja sig på kärlekens vingar och stiga upp med dem på henne till de ljusare rikena av kärlek, fred, och enhetsmedvetande. Mycket har hänt, och mycket händer bakom kulisserna. Intel är bara intel från utspridda källor som bara har några bitar av information; lita på ditt hjärta. Ditt hjärta är sanningens portal, din egen förståelse. Här finns ditt högre jag, din högre multidimensionella version av dig, som alltid är här för att hjälpa, vägleda och assistera dig i din stora strävan efter personlig och planetär uppstigning. Det kommer inte att styra dig fel. Låt dig inte fångas av datum som kommer och går och den följande besvikelsen. Det är en energetisk fälla, en cykel som sänker vibrationen. Vet istället att allt går framåt, att tiden är danande, formbar och att händelsen verkligen kommer att ske när det är i det Gudomligas optimala ögonblick av perfektion. Det kommer att hända när Gudomen bedömer det bäst.

Vi är det Plejadiska Kollektivet. Räck ut till oss om ni så önskar och vet att allt fortsätter, utvecklas, accelererar och avslöjar sig nu, för de som kan se det med hjärtats ögon. Lita på ditt hjärta. Det är din ratt, din kompass av sanning som aldrig kommer att vilseleda eller visa dig fel. Lita på ditt hjärta och det kommer alltid att styra dig rätt.

Vi är det Plejadiska Kollektivet. Energierna kommer starkt in i er planetariska sfär och begränsar, återhämtar, absorberar, rensar och rengör allt som behöver rengöras och rensas. Och ni absorberar detta gammastrålningsljus djupt inom er, och det förändrar er alla till det bättre, för den högre versionen av er kommer fram. Och vi ser det här med glädjens stora tårar, för det här avslöjandet har varit så länge på väg. Vi har väntat i årtusenden på dessa ögonblick, detta ögonblick, när mänskligheten stiger från slaveri och stiger som fria människor in i ljusets omfamning från Källans kärlek. För Källan har alltid funnits inom er, men den har varit svår att hitta, eftersom era religioner, era läroböcker, era miljöfaktorer har gjort sina skador – ni har haft korten staplade hårt mot er alldeles för länge och det är er tid, mänsklighet. ”Det är er tid att resa er”, som Starlight, enhörningen, älskar att säga. Ja, men det är verkligen sant, det är er tid. Det är ert ögonblick. Fånga det! Var starka. Och vi skulle kärleksfullt lägga till, följ ert hjärta.

Vi är det Plejadiska Kollektivet och vi lämnar er på kärlekens vingar, för de kommer alltid att leda och tjäna, för kärlek vinner alltid, visar alltid vägen, och ni vänner är så älskade. Vi hedrar er för er service till både Gaia och Kollektivet.

 

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...