Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 4 januari 2021

 

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner

den 4 januari 2021

 

Hälsningar! Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. Jag berättar goda nyheter för er. Ni och Jorden har tagit er igenom portalen till det nya universat, er nya morgondag. Vi ger er de bästa gratulationerna för vad ni har uppnått. Det är sannerligen mirakulöst.

Våra skepp finns i skyn och vi har firat. Det som nu äger rum är en fantastisk fest. Vi fortsätter att hålla energierna för den här evolutions-cykeln i skapelsens historia. Det är fenomenalt att Jorden är på väg in till den Gyllene Tidsåldern. Det har krävt en enorm ansträngning av samtliga ljusarbetare som finns stationerade på Jorden, av oss, av Galaktikerna, samt av hela skapelsen. Detta har i sanning varit på väg under en lång tid. Det är det stora uppvaknandet.

När vi iakttar förändringarna hos er och planeten, så förundras vi över ljuset och det utvidgade andliga medvetandet. Aldrig tidigare har en planet höjt upp sig till en sådan grad från mörkret. Sanningen om de mörka och deras hemligheter är på väg upp i ljuset. Denna information kan vara nedslående och chockerande. Man måste emellertid ta in den och bearbeta den så gott man kan om man vill stanna kvar på Jorden. Det kommer att finnas några som inte förmår ta emot informationen och kommer att ha en tredje-dimensionell upplevelse, eller något annat. För dem som har vaknat upp, rekommenderar vi att ni fortsätter att hålla ljuset av den femte dimensionen och högre. Vi vet hur mycket ni vill ta med er era vänner, er familj och nära och kära, men det kanske inte är deras val.

En del av att leva i högre dimensioner är att lära sig att älska, tillåta, justera sig samt att på varsamma sätt anpassa sig. Snart kommer ni att börja förstå varför detta kommer att bli det normala sättet att leva. Det Jordiska Rådet fortsätter med att övervaka era reaktioner på vad som händer. Vi vill försäkra er om att ni ständigt övervakas och får beskydd. Det är viktigt att ni fortsätter följa er bästa inre vägledning. Låt inte de yttre omständigheterna störa er, utan blicka inåt efter frid.

I er framtid på den nya jorden har ni mycket att se fram emot. Ni kommer att hitta ungdomens källa. Den nya teknologin kommer att förvåna er så att ni får möjligheter till att hela vad ni aldrig har föreställt er. Er kommunikation blir telepatisk. Ni kommer att få ett stort överflöd. Ert syfte och livsöde kommer att komma från hjärtat. Ni kommer att minnas mycket mer av era gåvor och förmågor. Ni kommer att vara stadiga i ert uppdrag, för energin i era hjärtan styr starkt ert arbete.

Mänskligheten kommer samman i enighet. Ni är här för att vara en del av denna enighet. Ni alla har lidit utav separationen, men i och med att de här nya energierna fortsätter skifta, så kommer ni inte längre att finna separation.

Lev i den nya världens ljus. Det kommer att ske i snabb takt. Försök inte mäta tajmningen utifrån den gamla tredje-dimensionella linjära tiden, för den är också passé. Den användes till att mekanisera och förslava mänskligheten. Lev i det ständigt växlande nuvarande ögonblicket och var lyckliga. Var tacksamma för ert bidrag till detta betydelsefulla skifte. Var medvetna om att ni är omåttligt välsignade.

Jag är Mira och jag sänder er stor kärlek från er galaktiska familj.

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...