En kristallin meditation med Madjo via Carina, 1 maj, 2018

En kristallin meditation med Madjo.

Kanal: Carina

 

Kära människor,

Jag önskar få tillbringa en stund med ert hjärta. Jag önskar få dela med mig av den kristallina energins utryck för uppgradering av ditt medvetande till en högre frekvens av ljus.

Placera dig själv i en tid av ljus och kärlek genom att öppna upp ditt hjärta och ta emot min vägledning i de nya energiernas svär på jorden. Jag ber dig att andas djupt och stillsamt. Känn hur du slappnar av. Blunda och visualisera en ljus glad figur som vinkar glatt åt dig. Det är jag, Madjo, och jag är så glad att du vill vara med mig. Andas stilla. Slappna av.

Jag ber dig att öppna upp ditt hjärta för din egen Guds-energi. Låt det ljus som finns inom dig växa och bli större. Se inom dig att ditt eget ljus, Guds källa av ljus inom dig, sakta sprider sig i din kropp. Ditt eget ljus av Gud sprider sig genom din kropp och uppgraderar alla delar av den. Ditt eget ljus av Gud vandrar genom varje muskel, fiber, organ och nervbana. Varje cell i din kropp fylls med ditt eget ljus av Gud. Dina tankar genomsyras av Guds ljus inom dig. Dina känslor badar i ditt ljus av Gud och du upplever en stark förundran att du kan se allt så klart. Du upplever att du kan se allt som händer i din kropp, i dina organ och i din mänskliga hjärna. DU ser hur ljuset gör att du släpper taget om allt det som varit, om alla gamla bindningar till den traditionella vetskapens uppfattning om att en kropp är det som den alltid varit. Du ser hur kroppen, tankarna och känslorna förändrar sin struktur och likt en båt lämnar den hamn som den alltid legat i och flyter fritt i ut i havet av ditt eget Guds-ljus.

Ge dig själv en stor portion acceptans och kärlek för allt du skapat fram till nu. Se hur allt varit förankrat i en större verklighet och ett sammanhang som du tidigare inte förstått. Se hur det du gått igenom nu gör det möjligt att uppleva det som är större och ljusare med ett förändrat perspektiv. Se hur din uppfattning om dig själv, ditt liv och världen nu förändras och gör dig lycklig bara för att du är just du. Låt dina tidigare erfarenheter få transformeras i ditt medvetande på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Låt ditt perspektiv växa till ett högre plan av energi och du kommer tydligt förstå att just du valt att vara exakt den som du är och du kommer att vara tacksam. Tacksam mot dig själv och tacksam mot dem du har i din närhet. Vad helst du gått igenom kommer ditt nya perspektiv förklara varför du är här i detta skifte av tid och rum. Ge dig själv acceptans, ge dig själv kärlek. Du är en fantastisk varelse av energi som nu valt att stiga upp i en mänsklig kropp. DU är den du ÄR och DU är HÄR och NU.

Låt ditt eget ljus av Gud skölja genom din kropp, dina tankar, dina känslor och den energimässiga svär av ljus som är din aura. Låt oss få avsluta denna meditativa stund med att tacka ditt eget Jag för den fantastiska resa som den valt för din egen och Gaias skull. Be ditt eget Jag att få leva i harmoni med dig själv, dem du har omkring dig, Universum och med Moder Jord.

Jag tackar dig för att jag fått vara med dig.

Madjo

Notering: Madjo är en energi i de kristallina världarna som brinner för att hjälpa oss som så modigt valt att lämna den högre kristallina svären för ett liv i en mänsklig kropp på jorden. Han är väl medveten om det vi går igenom här på jorden men har själv aldrig inkarnerat i en mänsklig kropp. Han är mycket kärleksfull och öppen för att ni som vill kontaktar honom och låter honom vara med er i er vardag för vägledning, glädje och skratt. Hans perspektiv är mycket högt och allomfattande varför han gärna stäcker ut sin hand för vägledning och stöd i de svåra stunder vi ibland tvingas gå igenom här på jorden. Hans kärlek är villkorslös i alla situationer, till allt och alla.

Du gillar kanske också...