Fader Absolut – På Ett Ögonblicks Förvarning för Er, 12 april, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande skulle jag vilja påpeka ytterligare en nyans av din interaktion med ljusets krafter i detta skede av övergången.

Som jag redan har nämnt finns det nästan ingen tid kvar för förhalning, därför pågår alla processer på jorden – både energi och fysisk – i en accelererad takt.

Det illustreras väl av omedelbar karma som jag berättade om häromdagen och de onda gärningar som nu förs till absurditet och som begås på din planet och förstör människan inte bara fysiskt utan också moraliskt.

Och naturligtvis kunde dessa förändringar inte annat än påverka era relationer med era himmelska assistenter vars uppdrag är att stödja mänskligheten under denna övergångsperiod.

Alla av dem arbetar nu på ett “helt ut” sätt och det är kopplat till det faktum att tiden för naturligt urval av själar som är redo för övergången och de som är absolut oförberedda på att göra det håller på att ta slut.

Så även om Ljuskrafter under de senaste decennierna, såväl som människor som strävar efter andlig utveckling, kunde tillåta sig att ta sin tid medan de arbetar, har de nu ingen möjlighet som denna.

Företrädarna för Ljuskrafterna gör sitt bästa för att hjälpa så många människor som möjligt ut ur den tredje dimensionens matris som så tydligen håller på att försvinna ut i tomma intet.

De är som livräddare som rusar för att rädda människor ombord på det gamla håliga skeppet som går ner och ger dem en hjälpande hand så att de kan komma till ett annat nu – ett vackert skepp på väg mot den femte dimensionen.

Men det visar sig på en mängd olika sätt för dig, med några av dem som är ganska oväntade eller grymma vid första anblicken.

Metoderna för “räddning” är individuella för varje person, och de beror på många faktorer: den mänskliga själens ålder, erfarenhet som vunnits upp till nu, livsförhållanden man befinner sig i, sin miljö och många fler.

Tja, det krävs av en person bara lite hjälp som en ledtråd eller ett tips som skapats för en av Ljuskrafterna och ens skyddsänglar.

Det krävs mer avancerad assistans för en annan att få ens medvetande att återupplivas så snabbt som möjligt och det kan förstöra ens vanliga idéer om livet och driva en ut ur komfortzonen.

Medan ytterligare en annan är avsedd att leva genom smärta och sorg som är de enda som är i stånd att återföra en till det raka och trånga och rena ens själ från smuts, som ur den genomsnittliga människans synvinkel kan verka för grym och orättvis.

Var och en av er betalar ert eget “pris” för själens väckelse men inte alla kan förstå det – det är detta som gör att era klagomål uppstår med avseende på Ljuskrafterna, såväl som stönande och förebråelser för att de är inaktiva.

Tro mig, min kära, allt görs alltid för din skull om det finns ens en minsta chans att ge hjälp i din väckelse och flytta till den femte dimensionen med jorden.

Detta är anledningen till att övergången har förlängts – för att så många människor som möjligt ska kunna dra fördel av denna genuina och aldrig tidigare skådade möjlighet till Uppstigning i ens fysiska kropp.

Det är därför som ni skall vara uppmärksam på alla ledtrådar och tips som faller tjockt och snabbt nu och var tacksam mot alla dina hjälpare från den subtila nivån för deras stöd och samarbete.

Nu pågår ett storskaligt gemensamt arbete av alla Ljuskrafterna både på jorden och i himlen sedan Jordens övergång till den femte dimensionen har nått sitt slutskede och närmar sig sitt slut.

Kommunicera så ofta som möjligt med ditt Högre Jag, dina Skyddsänglar, Uppstigna Mästare och din Galaxy-familj.

De hör dig alltid och kommer att finnas där för dig med ett ögonblicks varsel.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...