Den Gudomliga Modern genom Joyful Christie, 13 februari 2022

 

Den Gudomliga Modern genom Joyful Christie, 13 februari 2022

 

Att Vända Sig Inåt

13 februari 2022

Den Gudomliga Modern kanaliserad genom JoyfulChristie den 13.02.2022

Tempot ökar. Kära Ni.

Och när transformativa energier tränger in i allt fler av mina vackra barn, tittar jag på expansionen med min Joyful Mother’s Heart of One.

Det är en tid för intensivt Inre arbete.

Föreställ dig en eldboll, extremt ljus, intensiv, men ändå transformerande i sin intensitet. Denna energi är riklig och genomträngande och förändrar energisignaturen för alla mina barn här på vackra Gaia. Det finns ett lyft och en rening och i vissa fall en upplösning, ett djupt släppande av allt som inte tjänar det högsta och största goda av allt.

Det finns flera lysande färger i denna ljusenergi, färger av Sanning, upplyftande färger av Glädje, den Bemyndigande färgen av Guld, och framför allt, de genomträngande överlysningsfärgerna från min Gudomliga Kärlek till er.

När jag säger att dessa färger, denna intensiva energi är genomträngande, syftar jag på hjärtöppningen som sker på global skala. Denna energi bygger med fokus och är smittsam i sin delning och expanderar exponentiellt och oändligt.

Jag ber er nu att vända ett lyssnande öra inåt, i vetskap om att ni nu renas era roller och riktning alltmer. Insikterna och kunskaperna om allt som ni ska göra på planeten nu är alltmer tillgängliga för er när slöjan tunnas ut och saker och ting snabbt blir mer uppenbara och transparenta.

Se till det inre arbetet med att lyssna och förvänta dig att allt som är specifikt för dig i dessa nästkommande spännande tider framöver kommer att vara uppenbart och utvecklas vid exakt rätt tidpunkt för varje individ.

Jag skulle nu vilja tala om egenvård och den yttersta vikt som den spelar i var och en av era utvecklingsresor. Nu som aldrig förr ska balans omfamnas och sökas och tillåtas. Var inte självbelåten med fokus på att ömt betjäna ditt eget energetiska fysiska och mentala hjärta.

Var säkra på att det alltid finns enorma helande återställande, stödjande, förstorande energier överallt omkring er. Jag ber er att öva på att rikta er uppmärksamhet mot dessa energier på en regelbunden daglig basis och lära er att ladda upp och återställa era energireserver i balans för det kommande arbetet.

Glöm inte bort eller reducera dina teammedlemmar som alltid är redo här i Himlens Sällskap för att hjälpa till och lyfta och betjäna dig. Detta är ett glädjefyllt arbete för dina partners, ditt team, och kräver helt enkelt att du vänder din uppmärksamhet, öppnar upp och överlämnar dig till de rikliga energier som finns tillgängliga som ger balans, förnyelse, återkoppling och inriktning i varje ögonblick av ditt nu.

Och till sist vill jag uttrycka för er att Allt är som det ska.

Vila ditt hjärta i denna kunskap.

Slappna av i vetskapen om att allt utvecklas och lyfts upp och återvänder till mitt välkomnande Heart of One.

Jag erbjuder er mina djupa välsignelser, min djupa kärlek och uttrycker till er en uppskattning för allt som ni minns att ni själva är. Vackra energetiska uttryck som fyller det universella hjärtat med sådan upplyftning och glädje.

För detta hålls ni i vördnad.

För detta är ni älskade.

För detta håller vi er i energetisk lycksalighet och omger er med vår kraftfulla avsiktliga varma kärlek.

Vila i detta kära ni

-GM

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...