Fader Absolut – Sätta Vibrationsjämvikt, 2 april, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja prata med dig om vibrationskonfrontation.

Det är det som nu pågår över hela din planet.

Som ett resultat av de senaste händelserna på jorden ökar skiktningen av människor i termer av vibrationer inte bara utan förvandlas till konfrontation.

Eftersom varje mänsklig känsla förmedlar den ena eller den andra laddningen, intensifieras helheten av homogena känslor hos tusentals människor på många sätt.

Gradvis växer koncentrationen av energier och tankeformer av samma typ till mini-egregorer som nu blir till i överflöd på jorden.

Bland de sistnämnda finns också sådana mini-egregorer som fördömande av Ryssland och stöd till Ukraina och för den del av folket som är medvetna om hela djupet i denna konflikt, tvärtom, stöd till Ryssland och fördömande av den nazistiska ukrainska regimen.

De två motsatta synpunkterna har väckt den i särklass mest kraftfulla energikonfrontationen.

Dessutom överstiger den tidigare gruppen som tar som ett evangelium den officiella synpunkten som kommuniceras till människor av mainstreammedia i antal den tidigare gruppen av uppmärksamma människor.

Vibrationskonfrontationen resulterar i störningar i händelseförloppet som ändå är ganska kaotiskt och motsägelsefullt.

Tyvärr är det få som lyckas hålla sig lugnt och klokt reserverade under dessa om än tragiska, men ändå oundvikliga händelser som orsakar massdöd.

Och för att minimera deras konsekvenser föreslår jag att du ska göra följande meditation och helst mer än en gång.

Vi kommer att kalla det ”Ställa in vibrationsjämvikt”.

Men först vill jag att du kommer ihåg det faktum att en återupplivad person är värd tusentals oupplivade i termer av energi.

Detta är fördelen som kommer att lägga grunden för denna meditation.

Efter att ha åkallat alla era himmelska beskyddare, änglar, ärkeänglar, uppstigna mästare, era galaxbröder och systrar om hjälp, försök att visualisera gudomliga vibrationsskalor – så som ni föreställer er dem.

Och sedan på en skala av dem sätta den negativt sinnade delen av din planets befolkning som ser allt svart-vitt och aktivt står emot ”aggressiva”, enligt deras mening, Ryssland och för ”demokratiska” Ukraina och på den andra. – den uppmärksamma delen av mänskligheten som är medveten om essensen av de aktuella händelserna och lyckades upprätthålla ett harmoniskt tillstånd och ett harmoniskt förhållningssätt för en åskådare.

Vibrationerna hos den förra är mycket låga och kaotiska, medan vibrationerna hos de senare är höga och balanserade.

Och titta på det höga vibrationsfältet hos de återupplivade människorna som lite i taget överväger de hysteriska lågvibrationskänslorna hos de återupplivade på den andra skalan.

Vänta tills både ”vågen” når jämvikt och din jords energibakgrund blir relativt jämn och lugn.

Och först efter det återhämta dig från meditationen.

Glöm inte att skydda dig själv och övervaka ditt energitillstånd efter meditationen.

Om du känner energiattacker från astrala varelsers sida, rena för all del dina subtila kroppar med universums kärleksflamma och förnya din sköld då och då.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...