Meddelanden från Per Staffan: Sverige en Skrämmande Totalitär Stat, 15 augusti, 2021

 

Kära Medlemmar på St-Germain,

Jag bifogar en otrevlig kommentar jag har fått. Jag tror mig förstå att någon medlem har visat min sista lägesrapport för denna person och tidigare lägesrapporter. Jag rekommenderar att inte göra så, även om den personen kanske tyckte det var en bra idé för att sprida kunskap.

Dom som sover går inte att väcka upp genom mina lägesrapporter. Den informationen går långt över deras huvuden – det var bland annat av denna anledning som jag startade medlemskap så att likasinnade kunde ha ett forum utan att alla hade tillgång. Om dom sovande kommer att vakna upp så måste dom först börja läsa meddelanden som är öppna för samtliga. Om de därefter tycker det är tillräckligt intressant och på den basen beredda att betala 80 kr per månad kan de vara mogna för meddelanden under medlemskap. Vi lever mer och mer i uppdelad värld.

Mina lägesrapporter och andra meddelanden under medlemsskap skall inte heller kopieras och läggas ut på social medier. Däremot kan hemsidan utan problem läggas ut på sociala medier.

Denna person Bettan verkar inte tro på yttrandefrihet och inte ens yttrandefrihet inför en utvald grupp. Skrämmande hur långt Sverige har kommit mot en totalitär stat, men folkets medgivande. Hon verkar att stå så långt borta från verkligheten/sanningen som man kan göra. Hon förefaller också att vara förankrad i bibeln, som är en av kanalen förvrängd version av Jesus/Sanandas lärdomar. Det har sagts att de religiösa kommer bli de som får störst problem med den kommande verkligheten.

Ljus och Kärlek,

Per Staffan

 

 

Från: Bettan Ämne: Kommentar till sånt ni skriver Meddelande: Att ni får sprida all era galna vansinniga kommentarer! Läst flera brev ni sånt ut till en person som ni lyckats forvrida huvet, sunda förnuftet på! Sorgligt, folk som är uppriktiga sökande, blir ju ännu mer konstsamling av er galimateser. Snacka om ORD BAJSARE! Inget tema, inga huvudpunkter ingen sammanfattning som är uppmuntrande! RENA VILLOLÄRORNA! ofullkomliga personers svammel, och smart stoppar ni in lite av Guds sanningar! Att leva i himlen, samtidigt säger ni att livet ska kunna levas i ett paradis….. Dvs som i Edens lustgård. Matte mina medmänniskor avslöja er! Människan, djuren, växter fruktträd osv…Allt är skapat för att vi ska leva på jorden! Borde vara förbjudet att ljuga så gräsligt på offentliga sidor! Tack för att jag fick möjlighet att läsa några brev från er// totalt avslöjade tack och lov för den kunskap och starka tro på bibeln jag fått sen tidigare! Bettan VARNING FOR DET HAR SÄLLSKAPET — This e-mail was sent from a contact form on (https://www.st-germain.se)

Du gillar kanske också...