Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 14 augusti 2021

 

Medvetna och Undermedvetna Skapandeprocesser

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid i färd med att skapa, och vi vet att vi är det. Vi vet att skapandet är en naturlig biprodukt av tillvaron. När ni gör någonting, eller upplever något, är ni i skapelsens handling, för medvetet eller omedvetet tänker ni att det ni upplever är något ni skulle vilja ha mer av, eller så skulle ni vilja uppleva motsatsen till vad som händer i ert liv i det ögonblicket. Skapelse sker inte bara när ni letar efter det. När ni avsiktligt skapar, då blir ni naturligtvis väldigt detaljerad om vad ni vill uppleva, men när ni omedvetet skapar kan ni lägga ut ett budskap som motsvarar, ’något bättre än detta, tack!’

Ni har så många skapelser där ute, så många verkligheter som ni har konstruerat, och det är lätt att glömma det. Det är lätt för er att tro att ni befinner er på bottenvåningen, att ni arbetar med rudimentära verktyg eller att ni börjar från början med bara det ni har tillgängligt för er för tillfället. Sanningen är att ni redan har så många skapelser att det ni mest gör nu är att finjustera. Ni kan fortsätta arbeta med alla era skapelser, precis som en stor målare kan lägga ner penseln när som helst, men sedan kan de plocka upp den igen och fortsätta.

Detta är en annan anledning till att vi tycker det är så underligt att människor ständigt letar efter förutsägelser om framtiden, och vi tycker också att det är konstigt att en uppvaknad människa anser att det finns en verklighet, och att verkligheten är något som ingen av er upplever, men de är övertygade om att det finns och det påverkar er och alla andra. Om ni inte gillar en verklighet som ni hör om, förvänta er inte att den kommer mot er och att ni måste uppleva den. Använd istället den verklighet som ni har fått höra om för att bli tydligare med vad ni vill uppleva, särskilt om det är den raka motsatsen till vad ni har fått höra är den oundvikliga framtiden för er och hela mänskligheten.

Ni vet när ni skapar något ni vill ha genom hur ni känner, och ni vet när ni skapar något ni inte kommer att ha glädje av hur ni känner, och det är verkligen så enkelt. Om ni anser er själva vara sanningssökare, skulle vi rekommendera er att ändra det till ’En som vill skapa en bättre sanning, en bättre verklighet för alla.’ Ni kan och gör de bättre verkligheterna, men ni måste tro på dem och tro på er själva för att så småningom få uppleva dem.

Vi har turen att vi får uppleva det vi skapar direkt, medan ni måste ha tillit. Ni måste ha tro, och ni måste överlämna och släppa taget för att släppa in alla era vackra skapelser och mer. Och ja, det finns alltid mer, för ni är inte de enda som skapar. Ni har många medskapare som arbetar med er för en bättre framtid för hela mänskligheten som de flesta människor söker just nu.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...