Mormor Anna via Galaxygirl, 30 januari 2022

 

Mormor Anna via Galaxygirl

30 januari 2022

Kära barn av mitt hjärta, det här är er Mormor Anna. Jag ser hur trötta ni är – och jag ser er styrka! Nu är det inte tid att dväljas i det externa, det som ni kan se, utan i det interna vetandet som styr er, som vägleder ert hjärta mitt i allt det som kan komma. Jag är med er. Vi, er förlängda familj från stjärnorna, vi är med er och vi älskar er. Det är alltid mörkast före gryningen och det gryr nu. Soluppgången för mänsklighetens uppvaknande är på god väg. Den kommer att inträffa under er livstid eftersom ja, den sker nu. Var inte modfällda. Var fyllda av Källans livskraft, som är ni, som finns inom er. En enkel men ändå svår lära i denna Jordliga sfär. Jag vet, jag har levt där många gånger och min sista inkarnation var lång. Men vet att ni är omgivna av oss, att ni alltid varit omgivna av oss, men det kanske är mer spännande nu eftersom detta börjar bli tydligare uppenbart för er. För er medvetenhet om ”detta bortom” (hon skrattar) börjar bli förhöjd, mer medveten. Ert tredje öga kommer att surra och er medvetenhet blir mer exakt. I de högre dimensionerna är det mycket lätt att förnimma och känna närvaron av någon annan och deras avsikter är förstås tydliga. Och i de högre dimensionerna är avsikter rena, fria från allt skräp ni är så vana att råka på. I den Jordliga sfären är ni alltid på er vakt. Eller hur? Detta ska förändras, detta förändras. Tankar på ”Är jag trygg här?” kommer att ersättas av ”Kan jag till fullo uppleva glädjen i detta ögonblick här? Vad mer kan jag uppleva här? Hur kan jag annars stå till tjänst i denna glädjefyllda plats här? ” Förstår ni? Känner ni höjden på dessa frågor? Att frodas kommer att ersätta att överleva.

Jag är er Mormor Anna. Många av er har haft kärleksfulla mormödrar i era liv, och några har inte det. Jag kan vara den naturkraften för er om ni vill. Jag har så många barn, vad gör väl ytterligare ett? Jag känner en gränslös kärlek till mina barn, för jag är djupt försjunken i det flöde av kärlek som genomsyrar Skaparens hjärtslag, den Stora Moderns hjärtslag och jag lyssnar på hennes viskningar. Jag ser att många av er nu lyssnar uppmärksamt på de inre viskningarna från era hjärtans bris, och det är bra. Det är så det ska vara. Det visar mig att ni framskrider som jag visste att ni skulle göra! Jag visste att ni skulle ta examen med heder och hyllningar, och det gör ni! Åh, mina barn, det gör ni! Vi är så stolta över er här uppe i takbjälkarna. När ni känner hårdheten  i denna sfär, för det är mycket som pågår och det är en utmanande plats att vara inkarnerad på, vi vet det. När ni känner rusandet omkring er, stanna upp och känn det inre lugnet inom er. Ni är som de energetiska kristaller som jordar dessa högre-dimensionella energier djupt. (Jag ser en hammare som representerar ljuset och vi är ishackorna som spräcker berget nedanför oss. Vi är bokstavligen ledare för förändringsenergi.) Ja, ni spräcker matrisen. Hur annars skulle himlen kunna jorda den? Om förändringen inte kunde bli absorberad, vad skulle då göras? Så ni är stötfångarna, de modiga, de starka, ni är mitt hjärta och åh, barn, jag älskar er så mycket. Jag är så stolt över er!

Nu barn, tar ni hand om er? Äter ni er kornsoppa och dricker rent vatten? Nu är det ingen tid att konsumera tunga saker. Nu är det tid för mat som innehåller ljus, för ni blir mer och mer ljus. Grunda med jordade rotsaker, det blir utmärkta soppor och stuvningar just nu och de drar inte ner er som den citronkaka till kaffet som denna precis åt. Åh, barn, du vet att vi älskar dig! Vi Magdalenor är så fascinerade av den underbara variationen av mat ni har tillgänglig här i denna tid. Vi åt enkelt. Men det var en enklare tid. Vi blev inte hela tiden bombarderade med kemikalier och chakra-föroreningar. Vi hade verkligen våra strider och jag är väl medveten om känslan av att behöva känna sig trygg, för jag levde över 600 år i min senaste inkarnation och vi flyttade hela tiden runt eller arbetade under jord i katakomberna med att översätta litteratur i kunskapens valv. ( Jag ser rullar kopieras och ges till många händer, distribueras brett. Vilken skatt de var till världen.) Yeshuas ord och många andras blev kopierade. Barn, jag är lika stolt över er som mina barnbarn som jag var (och är) över Yeshuas arbete och ord. Åh, som denna energi skulle lysa upp rummet! Och jag ser att ni – ni – gör samma sak. Öppna upp er för mer glädje, för mer ljus, och mer kommer att flöda till er.

Barn, jag är er Mormor Anna. Jag älskar er med hela mitt hjärta. Jag finns alltid här för konsultation och vänskap. Vet att ni inte är ensamma och att ni ivrigt vakas över och ses efter. Ta hand om er, håll er varma, upp med hakan och lys upp vägen ni går på med självförtroende. Ett steg leder till nästa. Kom ihåg det. Ert hjärta kommer att leda er. Lyssna till de inre viskningarna från ert högre själv, från den Stora Modern, och var i frid i processen. Ni är så enormt älskade. Jag är er Mormor Anna.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...