Skaparna via Daniel Scranton, 1 oktober, 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 1 oktober 2018

Per Staffan 1 oktober 2018

Låt Frekvensen Leda Dig till Det ∞Skaparna

”Så många av er har tagit era liv till platser dit ni inte trodde att de kunde komma, och ni är tacksamma för hur långt ni har kommit i denna livstid. Och det är en underbar sak. Det är underbart att erkänna att ni gör det bra och att tacka. Det finns så mycket mer. Mer än vi kan berätta om, mer än vad ni kan förstå från där ni står.

Så vi vill att ni ska känna er nöjda. Vi vill att ni ska njuta av de liv ni har skapat. Och vi vill att ni ska bli redo för så mycket mer. Så när du funderar på ditt liv och när du frågar dig själv, ”Vad är det jag vill ha?” så vill vi inte att du ens ska tänka som du är van vid. Vi vill inte att du ska titta på den aktuella verkligheten för att hitta aspekter av den som du skulle vilja ha mer av, eller som du skulle vilja ha en del av. För det är inte dit ni är på väg.

Därför, istället för att tänka på det liv ni vill ha för er själva och vem ni vill vara med, och så vidare, ge er möjlighet att utforska hur det skulle vara att känna något som ni aldrig har känt förut för att höja er frekvens bortom vad den tredje dimensionen kan tillåta er. Vi vill att ni ska bli redo att känna, snarare än att titta på miljön runt omkring er och få en känslorespons på den.

Det finns så mycket i den värld ni har upplevt som är underbart. Och vi vill att ni ska veta att ni har hela denna erfarenhet inom er nu, inom ert medvetande, för ni är alla anslutna. Och nu, som ett kollektiv, flyttar ni. Och dit ni rör er är inte så mycket en plats, med olika regler och en annan struktur – det är en frekvens. Så när ni funderar på era liv och vart det bär, ber vi er att tona in er på en frekvens som ni inte kan tänka er.

Så hur gör ni det här? Ni släpper taget. Ni släpper förutfattade meningar. Ni släpper tanken på begränsningar, och ni tillåter den frekvensen att omge er, för att ta över det som ni har försökt att manipulera och kontrollera. Ni kommer att upptäcka att resan är så mycket bättre när ni släpper ert grepp om var ni har varit. ”

Köp det Arkturiska Rådets bok, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...