Merlin via Galaxygirl | 16 november 2021

 

 

Merlin via Galaxygirl | 16 november 2021

 

Merlin 16.11.2021

Hej studenter! Gud, vilka ljusa glänsande ansikten, så ivriga lyssnare! Jag är er professor i magi och vetenskap, vilket egentligen är samma sak, men jag kommer ifrån ämnet. Jag är Merlin. Och jag har blivit ombedd att förbereda en snabb lektion idag för er, av den här. Många av er är mina elever på nätterna, eller har åtminstone varit det under eonerna. Vi lär oss det och det under olika liv. I dessa världar kommer ni ihåg vad ni har lärde er, vilket verkligen är till stor hjälp, eller hur? Så synd att man inte minns helt i dimmornas och skuggornas rike. Men det löser sig snabbt. Och det är en del av spelet, av upplevelsen, av lärandet. För med varje perspektiv, med varje livstid och omgivande upplevelse, kan lärdomar dras på ett annat sätt. Stämmer inte det? För ni skulle se samma lektion olika ur en kungs eller en fattigs synvinkel, eller hur? Ni skulle se mänskligheten och värdet av den olika beroende på er synvinkel. Ni skulle känna kärlek annorlunda som en älskare eller en som var försmådd av kärlek. Ah, nu är jag där igen.

(Merlin sätter sig ner och börjar röka sin långa tvinnade trollkarlspipa.) Nej, jag refererar gärna till denna som mitt undervisningsredskap. (Han börjar blåsa lila gnistrande rök. Jag älskar det. Jag ser blinkande stjärnor, planeter bildas, djurformer födas från marken och springa längs rökiga fält.) Det fanns alltid en början, förutom hur kan det finnas en början i en oändligt universum? Den där har förbryllat mig i många årtusenden. (Han skrattar, hans ögon är skrynkliga och blinkande). Galaxygirl, du verkar ha frågor?

(Jag: Åh Merlin, vi försöker alla så hårt här nere, och vi är så trötta. Kan du prata om det fysiska i vår förändring från kol till kristallint?)

Alkemi, min kära. Har du glömt dina lektioner redan? Det är okej. Vi alkemiserar helt enkelt era kroppar till en mer lämplig oförstörbar högre dimensionell form, till en gudskropp. Det är verkligen vad som pågår. Era kulturer har kallat ”gudar” utomjordingar som sannolikt hade en högre dimensionell form, vilket ni kommer att få. Som sannolikt hade högre dimensionell förståelse av de matematiska och vetenskapliga formuleringarna, av magnetisk framdrivning och endotermiska omvandlare och vidare och vidare – som ni kommer att få. För ni kommer att kunna hålla fast vid att vibrera med – ja – de högre dimensionella koncepten. Jordens Stenålder kommer inte längre att finnas. Och så är man så klart trött. Tar ni hand om era fysiska kärl med kärlek och öm omsorg? Kodar du ditt eget universum i dig och fyller det med näringsrik mat och energi? Alkemiserar du din mat och ditt vatten innan du tar del av deras välsignelser? Enkelt uttryckt du håller på att bli kristallin men det gör Gaia också. Det är den spännande delen. Du stiger i vibrationsfrekvens med henne, och allt på henne. Jag gillar den här frågestunden, galaxygirl. Bra idé! Har du en till?

(Jag: Jag skulle vilja veta om våra tvillingflammor, men jag vet inte hur jag ska ställa frågan, för jag vet att det skulle vara en annorlunda historia för var och en av oss.)

Jag vet att många av er har haft djup smärta och att läkning behövs med era andra halvor. Ja, det har varit ett smärtsamt område. Men smärta ger tillväxt och tillväxt ger helande. Hela detta rike håller på att helas och så naturligtvis kommer tvillingflamma-relationerna också att helas. Ni behöver inte oroa er för detta egentligen, eftersom allt är i gudomlig timing och allt kommer att ordna sig. Er uppfattning kommer att breddas, och så kommer ni att bli mer medkännande, mer öppna, mer hela. Och när du är hel är du i vibrationell anpassning för att din helhet ska möta dig. Men egentligen är det inget fel med att vara förtjusande nöjd med var du är och vem du är med. Underskatta aldrig kraften i kärleken till själsfamiljen. Ni har alla varit tillsammans i hundratals liv och era band är djupa. Och så, elever av ljuset, vi är alla aspekter av Källan, vi är alla Serafims öga på ett sätt, med vårt eget unika perspektiv på livet, kärleken, att verkligen leva ett stort äventyr. Livet är storslaget. Det kommer att utökas i ert rike till magi och förundran igen.

(Jag: Merlin, kan du lära oss lite magi?)

Studenter, magin finns inte bara inom er, den är ni. Ni är magin. Er avsikt skapar krusningarna. Er avsikt, era handlingar, er goda tro, era höga vibrationsfrekvenser – det är magin, för den vibrationen drar den mot dig. Var i fred med denna vetskap. Öva de antika konsterna. Du är en gammal varelse. Du känner dem förmodligen redan. Kom bara ihåg.

(Merlin blåser tillbaka de lila rökfigurerna i sin pipa och den lila glittrande röken sugs tillbaka i pipan.) Kom ihåg, galaxygirl, detta är enbart ett undervisningsverktyg. Åh, men jag älskar min pipa! Jag skapar de bilder jag vill se. Precis som du skapar bilderna i ditt liv som du behöver se eller lära dig av. Kom ihåg att röken och speglarna tas bort. Ert rike har blivit dränkt i skugga. Denna lyfter. Klara vindar, vacker himmel, kristallina kroppar. Nu studenter, detta är mycket viktigt. Vet att ni kan skapa den verklighet som ni vill se. Precis som jag gör med min pipa. I mitt sinne har jag bilden och jag skapar bilden. Var specifik om vad du vill ha, och känn att det redan är ditt och känn den tacksamheten. Tacksamhet är en enorm magnet. Jag är tacksam för dig. Nu ska jag ha en ny lektion ikväll. Passa på.

(Jag: Tack för den här frågesvarssessionen, Merlin!)

Ja, ja, galaxygirl, alltid ett nöje. (Han klappar mitt huvud och går.)

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...