Separation för Initiering av Ärkeängeln Metatron via Natalie Glasson, 10 december, 2021

 

 

Separation för Initiering

av Ärkeängeln Metatron

Kanaliserad genom Natalie Glasson – Originalkälla: Sacred School of OmNa

 

Hälsningar, jag är Ärkeängel Metatron, jag för fram Änglarnas Riken för att omfamna er nu. Det är så viktigt vid denna tid av Uppstigning, att ni kallar på Änglarnas Vibration och Riken för att omge er, det är viktigt att ni förstår att vi är era följeslagare under Resan på denna Jord. Vi är närvarande för att ge er kärlek, för att stödja er, för att skydda och vägleda er. Vi är närvarande för att tala med er, för att kommunicera med er och för att dela. Det är viktigt att ni förstår att vi från Änglarnas Rike är närvarande som vänner nu, eftersom den initiering som utvecklas redan har börjat.

 

Denna initiering är knuten till och handlar om separation. Många själar på Jorden upplever just nu separation i sina liv, kanske har ni märkt att en vän eller familjemedlem drar iväg. Det kan vara människor som ni förlitat er på, som har stöttat er eller ni dem. Det kan vara någon i familjen, vänner eller arbetskamrater. Ni kanske märker att människor tar ett steg bort, drar sig tillbaka, kopplar bort er. Ni kan uppleva detta i er verklighet, eller så kan initieringen med separationen manifesteras på ett annat sätt för er. Men jag, Ärkeängel Metatron, vill berätta om det vanligaste och träffsäkraste sättet som denna initiering manifesterar sig. Det är att nära och kära eller vänner lämnar er. Det kan vara ett par dagar, veckor, månader eller kanske för alltid. Ni kanske upptäcker att ni hamnar i gräl eller att det uppstår missförstånd med andra, och då blir det en separation mellan er. Ni kanske känner er helt annorlunda än andra och då separerar ni er från dem. Resultatet eller effekten av denna initiering, kommer att bli att ni känner er avskilda, ni känner er ensamma och känner att andra kan lämna er. Detta kan vara oerhört smärtsamt och utmanande att uppleva.

 

När vi har ont eller upplever utmaningar så återansluter vi ofta med ljuset inom oss, och initieringen med separation handlar om att återansluta till ljuset inom er. När ni tillåter er själva att inse vad som händer, att separationen manifesterar sig i er liv, då är det viktigt att ni vänder er inåt, söker efter och ansluter till ljuset inom er. En återkoppling med er själva, med er själ och essens. Det är först när ni har upplevt denna återkoppling med er själva, er själ, er essens, Skaparens närvaro inom er, som ni sedan börjar blicka utåt igen. Från utrymmet av återanslutning ser ni separationen som har manifesterats, på grund av denna initiering. Ni tittar på det från detta tillstånd av ljus och essens inom er, sedan väljer ni utifrån det hur ni ska uppfatta separationen.

 

Vissa manifestationer av separation kanske ni tycker är tillbörliga, och då kan ni skicka tacksamhet, kärlek, förlåtelse och låta det vara. Vissa manifestationer av separation kanske ni inte vill uppleva, och då påbörjar ni en återanslutning, återansluter från ljuset inom er till de människor som ni har upplevt separation med, men vill fortsätta att ha i er verklighet och liv. Ni anknyter till dessa människor, dessa själar, dessa energier på ett nytt sätt, från essensen inom er varelse.

 

Denna initiering kan vara mycket smärtsam och utmanande, om ni tillåter er själva att gräva djupt in i separationens energi, och vissa kan behöva utforska den energin och hur det känns. Det är dock viktigt att inse att återanslutningen är nyckeln.

 

Återanslut först med er själva, er själ och ert eget inre ljus. På så sätt påskyndas  vibrationen av energi, ni blir, ni förkroppsligar en annan energi. Ni kan till och med uppleva att ni ser er själva som en annan person, på grund av den förvandling som har skett.

 

Sedan återansluter ni er till andra, och detta kan helt enkelt vara genom att skicka ert ljus till någon annan och låta det stanna där, tills separationen löser sig. Det kan vara att lära sig hur ni var med dessa människor och hur ni skulle vilja vara och agera nu. Närma er sedan hur ni vill att relationen ska fortsätta, från det tillståndet. Det finns alltså en tillväxt i förhållande till relationen. Vi kan känna igen två områden av tillväxt, det första finns inom er egen varelse, det andra finns inom era relationer med andra, era kontakter och hur ni samverkar med andra. Detta skapar en så hög vibration av ljus, inte bara för er och era relationer, era förbindelser med andra, utan också för hela er verklighet. Hela er verklighet börjar skimra, gnistra och skina med en högre vibration av ljus, vilket är oerhört viktigt just nu.

 

Jag, Ärkeängel Metatron, inbjuder er att känna igen initieringen av separation, som håller på att utvecklas nu. Stanna kvar i ett tillstånd av anslutning, i stället för i rädsla. Acceptera tillväxten, transformationen, uppstigningen som finns tillgänglig för er. Många av er har en tanke eller ett perspektiv på hur ni vill att er verklighet ska vara, vilket inkluderar de människor som finns i era liv och hur ni upplever samspelet med andra. Denna initiering av separation som manifesterar sig nu, är för att stödja manifestationen i detta perspektiv av er verklighet.

 

Det är viktigt att bli uppmärksam på att ni kanske inte upplever initieringen av separation på detta sätt. Ni kanske helt enkelt inom er märker en känsla av ensamhet, eller så kanske ni upptäcker att ni blir arga, stöter bort andra eller så kan det vara så att det känns som om ni är bortkopplade från Skaparen. Det är viktigt att förstå att denna initiering av separation kanske inte manifesterar sig så som jag har beskrivit, även om det var viktigt för mig att beskriva det på detta sätt, eftersom de flesta människor kommer att uppleva det så här.

 

Vänligen vet att Änglarnas Rike är er följeslagare och de är era vänner, så kalla ofta på dem.

 

Vi älskar er innerligt, och vi är här för att stötta er genom denna resa.

 

Tack,

 

Jag är Ärkeängel Metatron

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...