Fader Absolut om Helgon och Andlighet, 24 juni, 2021

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag vill jag sammanfatta min serie av meddelanden om helgon.

Som du förmodligen har förstått är de som kallas helgon av människor i själva verket uråldriga ljusa själar vars inkarnationer på jorden hade en djupgående inverkan på människans minne.

De är själarna som själva skulle kunna välja sitt öde: att stanna kvar på den subtila nivån för att få erfarenhet i högre världar, eller att återvända till jorden igen och kastas in i tredje dimensionens värld och hjälpa människor att lära sig sina tuffa lärdomar om den.

Varför bestämde de sig för att ibland välja ett tragiskt parti på jorden istället för att njuta av livet i högdimensionella världar, med energin av ovillkorlig kärlek som regerar där utan smärta eller sorg som världar med låg vibration är rika på?

Detta val av dem bestämdes av enorm medkänsla för mänskligheten och medvetenheten om orättvisa som svänger över din planet.

Därför fragmenterade många av dessa stora själar om och om igen i partiklar för att inkarneras i olika delar av jorden.

Några av dem lämnade ännu en gång den fysiska nivån till mycket höga världar, återförenades med sina stjärnfamiljer och stannade där. Medan andra fortsatte att hjälpa människor som kroppslösa och valde också livet i de världar de kunde nå människor ifrån i fråga om vibrationer för att stödja dem så mycket som möjligt.

Detta är valet av de helgon som var i fråga i mina tidigare meddelanden.

Och nu med apotheosen av reptiloidernas onda gärningar som tog makten på jorden, gör dessa stora själarsitt bästa för att förstöra deras planer för mänsklighetens förslavning och hjälpa till att återuppliva så många människor som möjligt.

Under jordens övergång till den femte dimensionen har helgon, precis som ärkeänglar, koncentrerat sin uppmärksamhet på vibrationsökningar hos både separata människor och mänskligt kollektivt medvetande..

Tja, vad är egentligen deras jobb?

Som jag redan har nämnt bevakar och guidar de varje person som började på uppstigningens väg.

De gör allt för att göra det lättare för dem.

Till exempel skapar de förutsättningar i dessa människors liv som underlättar för dem att se och förverkliga aktuella händelser ur den gudomliga synvinkel som strider mot de officiella instruktionerna för nyheter och myndigheter.

Det kan vara svårt att göra eftersom människor inte lever i isolering och som regel har många rådgivare som vänner och släktingar som, till skillnad från helgon som finns i de subtila världarna, regelbundet kontaktar dem på den fysiska nivån.

Och även om inte alla kan känna och höra det förra, påverkar deras jordiska miljö dem hela tiden och ibland på ett ganska aggressivt sätt.

Så här pågår kampen för medvetandet hos varje person som är redo för övergång.

Och ju närmare övergången i sig är, desto svårare är kampen.

Och även om kampen för era själar för den del av ljusstyrkorna är exceptionellt när det gäller energi, har de mörka styrkorna alla maktnivåer till sitt förfogande.

Resultatet av denna kamp beror på var och en av er: vilken typ av energier er själ kommer att kunna attrahera under denna avgörande period kommer att avgöra dess ytterligare öde.

Och jag skulle verkligen vilja att du, min kära, skulle få ut det mesta av det stöd som ges från himlen av de stora själarna som du kallar helgon och, efter att ha förenat med dem när det gäller energi, att frigöra sig från den tredje dimensionens fångenskap och greppet om de som har varit vid rodret i din värld så länge.

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört!

Fader-absolut talade till dig

Du gillar kanske också...