Fader Gud via Inger Noren, 8 oktober, 2022

Mina älskade barn

Det är nog med besvärligheter i era liv och med otäcka drömmar och varsel är det min avsikt att ge er hopp om att det går mot en bättre framtid för er alla.

Mycket av det ni drömmer som är något från det förflutna eller under detta liv ska rensas från er eftersom det inte längre berikar och lär er något nytt.

Den närmaste framtiden är orolig för många i världen och det är något som har eskalerat på grund av de starka strider som råder mellan den ljusa och mörka sidan. Som många har upptäckt, är det en väldigt turbulent tid med mycket våld i många länder. Vapeninnehav som utnyttjas av alltmer yngre personer som ännu inte har mognaden att förstå vad de gör mot andra människor, särskilt de oskyldiga människor som kommer i deras väg, är utnyttjade av kriminella vuxna personer.

Detta kommer att fortsätta in i nästa år för att så småningom få en total förändring som avser alla människor med de nya energier som skickas till Jorden av välvilliga varelser från civilisationer i Universum. Dessa energier skiljer agnarna från vetet, det vill säga att de som inte längre ska tillhöra Jorden i detta liv antingen går till andra sidan väven eller blir förpassade till de planeter som de tillhör i sin art av varelser.

Det har gått alldeles för lång tid för mänskligheten att få tillbaka sin planet på grund av att så många varelser har invaderat Jorden för sin egen vinning, men nu får det vara nog. Jorden tillhör mänskligheten och det är något som är bestämt sedan tidernas begynnelse. Det är människornas arv. Alla dessa profetior om att Jorden går mot sitt slut betyder endast att en gammal era går i graven och en ny era tar form med helt andra förutsättningar för mänskligheten. Det finns ingenting jag hellre vill än att mänskligheten ska få leva som alla andra varelser i de civilisationer som finns i Universum. De kan leva så länge de vill, i evighet om de så vill och det kommer även människorna att kunna göra i de högre dimensionerna och med lika villkor för alla länder på Jorden. Hög välfärd och ingen svält längre för mänskligheten.

Ni är så älskade av mig, den Gudomliga Modern, Jesus och den Heliga Ande vilket betyder att ni är skyddade av oss alla. Änglarna i Höjden sjunger sitt lov för mänskligheten och fanfarerna, trummorna ljuder långt i Universum. Ha tålamod mina barn och tänkt positivt om er själva och alla andra på Jorden vilket betyder allt i framgången mot seger för ljuset i hela Universum.

Er Fader GUD

Stort tack. I kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Du gillar kanske också...