Josef – om nya vaccin via Inger Noren, 15 juli, 2021

 

Josef, forskare och läkare via Inger Norén

15 juli 2021

Hej Inger, det var ett tag sedan vi talades vid och meddelandena om vaccinerna gav effekt världen över faktiskt. Till och med de läkare som finns i Sverige har tagit till sig varningarna och även upptäckt dem själva. Det är vi så otroligt tacksamma för här på denna station.

Nu skulle vi vilja ge lite mer information om dessa injektioner. De som har tagit fram dessa så kallade ”vaccin” från början har upptäckt att de inte hade så stor effekt som de hade förväntat sig. Därför har de tagit fram ett alltmer giftigt ”vaccin” för att vara säkra på att det blir ett stort antal människor som kommer att avlida med dessa ”vacciner”.

Det är ett otyg och tyvärr har inte dessa ”vaccin” blivit reducerade på sitt gift av de som kommer från ljusstyrkorna, utan det har drabbat väldigt många människor framför allt i Afrika och i viss mån Indien. Mahatma Gandhi är så bekymrad för sitt folk i Indien, även om han vet att det är en del i programmet blir det inte lättare att se denna massdöd av ett ”vaccin” som egentligen ska rädda människor, men detta är ju egentligen inte ett vaccin.

Allt detta i ett försök att hindra mänskligheten att gå vidare i uppstigningen och som dessutom får höra svåra avslöjanden om hur dessa mörka inom den djupa staten har behandlat mänskligheten i hundratals år. Ljuset har vunnit och mänskligheten är räddad som art. Det vet vi och även att Universum är räddat som var döende på grund av de mörkas agenda för hela denna galax.

Snart kommer det förändringar för alla människor på Jorden och även för oss på andra sidan väven. Alla påverkas av denna nedmontering av den gamla matrisen och vi går alla in i den nya tiden. En del människor går även till den nya Jorden med sina nya kristallina kroppar.

Det är en glädjens tid, men innan dess, var beredd på en turbulent tid innan allt är avslöjat och människor har förstått att lägga det gamla bakom sig, förlåta och gå vidare till den nya Jorden eller fortsätta i den lägre vibrationen. Hur som helst, går denna livstid för alla till historien.

Med ljus och kärlek till er alla från oss alla.

Josef med flera forskare och läkare

 

Stort tack i kärlek jag tjänar. Jag Är

 

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

 

 

Du gillar kanske också...