Fader Jahve via Genoveva Coyle, 31 december 2017

Fader Jahve via Genoveva Coyle, 31 december 2017

 

 

Ta med er mina ord, mitt ljus, min styrka, mitt leende, min glädje och kraften av min kärlek, vart ni än går, för jag är alltid med er! Kanaliserad av Genoveva Coyle.

Hälsningar mina älskade! Jag är Jahve, er Fader, och jag kommer till er nu vid dagarnas slut, medan en ny uppstår som erbjuder er nya möjligheter genom den nya början, för att tala med er om varsamhet och uppmuntra er att vara mer kärleksfulla och förlåtande, först gällande er själva och sedan alla andra.

Jag är här för att berätta att ni gör allt fantastiskt bra, och att det i den mänskliga formen inte är en lika enkel resa, som ni kanske hade förväntat er att det skulle bli. Var mycket varsamma och älska er själva ovillkorligt, oavsett det som händer eller inte händer i era liv, särskilt i dessa tider av kaos och transformation av hela mänskligheten.

Aldrig tidigare i Jordens historia, har förändringar behövt anpassas och inhysas så snabbt, och för de modiga föregångarna som ni själva, har det funnits tillfällen då de varit ganska svåra att bära.

Mina barn, när ni känner er nere och under vattenytan, vänd er till mig! Kom till mig för trygghet och styrka, för tänk aldrig att jag skulle se er som mindre än ni är, mina dyrbara och perfekta barn, utomordentligt modiga och underbara på alla sätt.

Låt mig förklara att när ni känner att ni misslyckats på något sätt, så beror det på att ni har tagit på er för mycket, och kanske den last som ni försöker bära i stunden, kan kännas oväntat tung för er. Det är inte bagaget som är otympligt eller för tungt, det är inte möjligt eftersom jag skapade er till min avbild, och er kraft är verkligen obegränsad.

Men när ni till exempel, helt plötsligt försöker ta hand om en hel by eller ett stort samhälle, på en och samma gång, fast ni tidigare bara varit ansvariga för en eller två själar, eller att bara några få personer bett om er hjälp, då kan belastningens ökning överraska er, och ni måste därför vänja er vid ökningen av ansvar.

Det går inte att göra på annat sätt, älskade ni, och det är inte på något sätt ett misslyckande, det töjer bara ut era gränser och er bekvämlighetszon på många sätt, precis så som ni älskar att göra och faktiskt har gjort under en längre tid. Er fysiska kropp och hjärna, ert mänskliga sinne, behöver komma ikapp det som förändras och växer, och så som ni brukar göra så kommer ni att flyga högt, brett och långt på nolltid.

Låt inte dessa få ögonblick så tvivel, och börja underminera allt som ni hittills uppnått. Se hur mycket ni har vuxit i er medvetenhet och förmågan att hålla och dela med er till så många, av enorma mängder kärleksfull energi. Ni har blivit sådana underbara healare av själar och hjärtan, och ni inger hopp och kärlek till de av mina barn, som gått vilse och vandrade i mörker och rädsla under tusentals och åter tusentals år.

Ni öppnar ständigt vägar för kärleken i utrymmen som var djupt nedsänkta i densiteten av den tredje. Ert klara ljus ses från fjärran, och många kommer till er och till er söta och fridfulla hjärtsång, för att ni är så nära Moderns rena hjärta, och naturligtvis Mig.

Bara genom att ni sitter tysta och stilla, kan andra också minnas vägen och hitta Mig, för Jag är med och inom alla.

Modern välsignade er nyligen! Hon gav er en vision om Sig Själv, så att ni skulle kunna se ljuset och skönheten som finns i alla. Ni kan uppleva och förstå det, oavsett vad någon än säger till er eller till något annat av Mina barn, och särskilt då det inte verkar komma från kärlek, att det bara finns ett sätt att svara dem. Och det är att svara med den yttersta kärleken, medkänslan och vänligheten, för även om de är arga eller rasande, så innebär det att de är skadade och har ont.

Det de i själva verket säger till er och till hela världen, är att de desperat letar efter acceptans och kärlek. De letar efter frid och harmoni.

Jag är här för att ge, och bistå er med styrkan och kraften att kunna följa den mjuka rösten av Moderns kärlek, och förankra den i er, så att ni bara svarar och agerar med vänlighet och medkänsla, oavsett hur ni själva blir tilltalade. I själva verket ber andra bara om hjälp, oavsett om det är respektfullt eller på ett förskräckligt och arg sätt.

Jag ger er kraften att välja bara kärlek och medkänsla, istället för det gamla sättet att ge defensiva och rädda svar. Ta med er mitt ord och mitt ljus, in i er värld! Ta med er min styrka och kraften i min kärlek vart ni än går, mina mest älskade! Ta med er mitt leende och min glädje överallt, för jag är alltid med er!

Gå med min oändliga kärlek och stolthet! Gå i frid och starta nya världar av ljus! Farväl.

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

By Permission.

© 2017 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted

 

Du gillar kanske också...