Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 14 mars 2022

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

14 mars 2022

Viktigt för mig! Innan jag börjar vill jag uppmärksamma er på min email-situation som nu är utredd, efter 4 dagar! DOCK … om ni inte fått något svar från mig ELLER ett Tack för er donation, vänligen vet att jag verkligen svarade, men att de försvann från min utkorg (som jag trodde skickade iväg dem när frågan blev löst. Jag visste inte att jag då förlorade hela programmet!) Så, för att inte stressa ihjäl mig måste jag släppa detta och börja på nytt från idag. Tack för er förståelse. ETT STORT TACK till Raj i England … som ägnade 3 timmar på TeamViewer och Skype med mig (Plus många timmar bakom kulisserna) för att lösa det hela. Denna veckas hjälte. Tack Raj, från mitt hjärta. Då börjar vi.

Hej där! Ja, allt jag kan säga efter ert spektakulära liveframträdande i min senaste YouTube är … följ det! Känn ingen press!

Välkommen till Var och En som gör oss sällskap här, Blossom, och vi är verkligen imponerade av mängden tittare som dök upp. För vår avsikt är att hjälpa till att förklara sanningen, så att man känner till den!

Som både ni och White Cloud gjorde så fint. Tack. Någon skickade in en kort video om en Pelare av Ljus som syntes i Perth. Det var tydligen fyra av dem. Som framträdde mycket snabbt. Jag vet att ni är medvetna om vad jag talar om.

Verkligen, Blossom. Vi är medvetna om detta fenomen, och ändå är det inte ett sådant fenomen … för oss … alls. Vetenskapsmännen är förbluffade över det, men vi kan enkelt förklara det som … ”Varande av Ljus”. Visst, elektricitet måste finnas med där, och vi skulle säga att det ”kommunicerades” från Skyn till Jorden av en farkost från ”någon annanstans”.

Många fler, som vi sagt, kommer att börja träda fram då frekvensen stiger. Emellertid … även om vi skulle välja att kalla dessa ”Pelare av Ljus”, ska vi också säga att de vi ursprungligen talade om ännu inte har visat sig. Dessa ”större” som ska komma kommer att vara kvar och ”röra sig” i smyg över er himmel, och ska som det också sagts, innehålla information som ”ska tas emot” av individen.

Ja, jag kommer ihåg att ni sade så. Vilket i sig är häpnadsväckande. ”I smyg” i meningen ”inte ses eller höras, inkognito” … men tidigare sade ni att de skulle synas? Mer förvirring.

De kommer att ”vara skyddade” … Dolda och odolda som och när det är nödvändigt.

Så, när ni säger ”vara kvar”?

Ja, de kommer ännu inte att alltid vara synliga.

Tack för det förtydligandet. Jag minns också att jag fick lite spel 2011 eftersom de inte visade sig när ni sa att de skulle göra det! Mitt livs historia!

Blossom, är det inte så att båda parter kommit överens/förstått att lämna datum utanför?

Det kan ni ge er på att vi gjorde! Så, Pelarna i Perth? Har de ett syfte?

De ingjuter Jorden med en elektrisk ström som far vitt och brett. Och som du kommer in på Blossom, de är en del av den ”Uppvakningsprocess” vi talade om angående Monoliterna och Kristallerna underjord, och ”aktiveringen av sådant”.

Men Pelarna har inte aktiverat allt det ni talade om?

Nej, det har de inte. Det är inte dags ännu. Dock ska vi säga att den nödvändiga ”elektriska strömmen” … just nu … är förberedd för en sådan Händelse.

Vad gör den … just nu?

Den skapar kretsar inom en radie från dess placering.

Så det betyder att det kommer att finnas många som ”syns” över hela Globen?

Så är det. Men att fånga en på kamera kommer inte att bli lätt, då de uppträder ”som en blixt”, ska vi säga.

Detta är spännande, men jag kommer inte, med respekt, att bli för exalterad … ännu. Tid, ni och jag, är inte alltid överens!

Ändå, käraste Blossom, du och många är på väg till en plats av acceptans, i VETANDET att ALLT vi presenterat för er … allt vi diskuterat i många år, verkligen kommer att bära frukt när det är lämpligt för det.

Man kommer att se att ”många skeenden”, när de väl kommer igång, uppträder i snabb följd. En efter en … men med tid för er att andas ut emellan, så att säga.

Ok. Det är bra att veta. Något annat om Pelarna, för nu?

Vi känner inte att det är det. Det finns mycket som kan tas in från tidigare konversationer i ämnet.

Tack. Hur skulle det vara med mer om Fergus Svampen? Hur går det för honom? Jag har fått mig tillsänt information om en svamp i förbindelse med den fruktade farsoten som tog över Planeten de senaste åren. Är det den ni menar?

Som vi säger, Blossom, när tiden kommer för att man tryggt ska stanna inomhus, kommer förespeglingen om den och propagandan omkring den, verkligen att vara nog för att få önskad effekt.

Kan ni utveckla det?

Den kommer att ”presenteras” som ”mer dödlig”.

Hur kan man bli mer dödlig än död?

Då skulle vi säga våldsammare.

EN VÅLDSAM FERGUS SVAMPEN! Man måste Älska det här! Men vilka symptom kommer den att visa upp?

Hudutslag …

Så, är den då verklig? …

Ja, det är den. Men verkligen inte våldsam och verkligen inte dödlig.

Jag känner mig lite ängslig här på grund av vad jag ”tror” att mitt sinne plockar upp från er … angående att den har sitt ”ursprung från nålen”. Är det så?

För vissa. Inte alla. Eftersom inte alla dessa ”nålar” innehöll samma dos av infektion/infektioner.

Jag är så förvirrad angående allt detta. Till exempel, jag förstår inte när ni säger att denna världsomspännande nedstängning är ledd av både de goda och de onda.

Det bästa sätt vi kan beskriva det på är att säga att när man känner till den ”mörka agendan”  … då kan den Gudomliga planen väva in sin magi och sina enastående strategier i den för att ”få den att fungera” för Allas Högsta Bästa.

Jag vet att det låter som att jag inte Litar på det ni säger. Jag är bara betänklig, eftersom allt verkar så långsökt och så långt borta från vad som faktiskt händer.

Käraste Blossom … om någon för fem år sedan skulle ha berättat för dig om allt som ”kommit i Ljuset” de senaste åren, skulle du då inte sagt att det också var långsökt?

Det skulle jag verkligen. Verkligen. Jag förstår. ”Ansvaret” att föra fram sanningen från er … är ganska skrämmande. Skulle inte vara första gången vår trovärdighet på gatan åkte ut genom fönstret.

Trovärdighet på gatan bekymrar inte oss, Blossom, som du vet.

VI VET VAD VI VET.

Ändå, det är möjligt att allt detta förändras, eller hur?

Det är det. Men i det här fallet … osannolikt.

Detta är stort! Så, för att gå tillbaka och förtydliga … är Fergus Svampen faktiskt dödlig? Bara för att klargöra, det var jag som döpte den till Fergus!

Nej. Definitivt inte. Inte mer än det som ingjutit rädsla på er Planet de senaste åren. Det är inte den faktiska ”saken” själv som påstått avlägsnat själar från Planeten, utan det berodde på ”tillståndet” hos den inre funktionen hos någon särskild kropp, hur svårt den blev påverkad.

Vet att detta ”sken” kommer att vara det …

Ni kan inte finna ordet … inte jag heller!

Vi väljer våra ord noggrant här. Detta sken kommer att vara det förutspådda utfallet som ska avslöjas för att er Planet ska kunna flytta till/in i er Ljusare framtid.

Detta är vad vi ber er fundera på nu, och när detta sker,

Att …

KONTINUERLIGT SÄGA MANTRAT.

JAG ÖR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

VET DET.

KÄNN DET.

VAR DET.

VISUALISERA KONTINUERLIGT ERA FRAMTIDA DAGAR FULLA AV LJUS OCH SKRATT.

VET HELA TIDEN INOM ER VARELSE ATT OAVSETT VAD SOM VISAS FÖR ER ”DÄRUTE” … SÅ HAR LJUSET VUNNIT.

VET HELA TIDEN ATT …

ER SANNING

ER STYRKA

ERT MOD

ERT LJUS OCH ER KÄRLEK

KOMMER ATT TA ER GENOM DESSA ”AVSLUT” OCH FÖRA ER GENOM TILL DE LJUSASTE AV BEGYNNELSER.

NÄR NI HÅLLER I DENNA SANNING …

NÄR NI KÄNNER TILL DEN …

NÄR NI LITAR PÅ DEN …

KOMMER NI ATT TJÄNA ERA SJÄLAR … ALLAS SJÄLAR … OCH UPPLYFTANDET AV ER GUDOMLIGA GAIA … FÖR DET ÄR VAD NI KOM FÖR ATT GÖRA.

Och så är det.

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...