Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 24 januari, 2017

Vi är redo att börja.

Det är en början…börja ni!

Det kommer alltid finnas en början…i allt. För allt börjar med en tanke och sedan beroende på om man väljer att genomföra den tanken, blir den ett agerande…om det är en sådan tanke.

Käraste, medan ni vandrar livets väg…hur ofta funderar du inte på om du vandrar längs den väg som är bäst för dig? För är det inte så, inom er Varelser, att ni ibland känner det som att livet svikit er? Besvikna, snubblar ni över varje hinder, istället för att hoppa över det och hur ofta känner ni att ni vill ge efter, ge upp? Vi ber er att ta en lång titt på era tankar. Är det de som gör din väg så full av hinder att snava över? Är det sättet du tillåter ditt sinne att vandra som bestämmer om det blir en bra eller dålig dag?

Vi ber dig också att vara vaksam på att uppmärksamma dina tankemönster. Du behöver förstå att om du ska uppfylla dina önskningar och höja Vibrationen på din Planet….så är det ned till dig…eller skulle vilja säga…upp till dig.

Vi är medvetna om, Käraste Blossom, att du sände ett dokument om ord och deras bibetydelser, och ändå var du osäker på om det var ett ämne som vi kunde bry oss om att diskutera. Det är det verkligen. ’Ned till er’…upp till er…där skall vi börja. Det är mycket bättre att använda meningen som innehåller upp! I allt, i allt användande av ord som ni talar…sök efter dem med Högst Vibration. Det är inte svårt att göra, ändå, tar det tid och övning för sinnet…för att släppa det som finns inarbetat i era hjärnor…att ändra ordval som passar det som tjänar det Högsta goda.

Det var intressant i den här artikeln, och det gjorde mig något förvånad, gällande vissa ord och var de härstammar från och hur vi ’tänker’ att vi använder ord med hög vibration men som inte har det. Till exempel Bless = be less! Hello = hell osv…precis när man tror sig förstå saker…Bang! Vad skulle ni säga om sådant?

Vi skulle säga så här. Vi påminner dig om för länge sedan när White Cloud sade till dig att det inte spelar någon roll om Guds namn var ’stickande stickan’ istället för Gud…för det är avsikten bakom orden som har betydelse. Det är KÄNSLAN in din VARELSE… i ditt HJÄRTA när du framför ord som tillåter Vibrationen att vara Högre eller en lägre sådan.

Lite förvirrad senaste tiden, när ni har talat era ord av Ljus Språk…säger ni att det är ljudet av dem, som i sin tur bär Vibrationen, som i sin tur kan genomlysa vår Varelse.

Det är korrekt.

Så, hur kan Gud kallas en stickande sticka, och fortfarande bära Hög Vibration, för det har ett helt annat ljud.

Om….ordet ’Gud istället hade varit ’stickande stickan’…sedan från början av vokabulären…så hade det genljudit på samma Högre Vibration genom all tid. Och därför, bärandes på samma/inom sig samma Vibrationella frekvens som ordet ’Gud’ nu gör.

Å kära ni, detta kommer att bli en av de där förvirrande pratstunderna. Jag känner det redan. Ändå, är det inte det att ordet ’Gud’ inte längre vibrerar så Högt som förr, på grund av missbruket som lagts på ordet. Det används ofta som svordom nu.

Och vi säger igen, det är AVSIKTEN bakom det som sägs. Låt oss återvända till ordet ’Blessed/välsignad’. När du säger det Blossom…när DU säger ’Hur välsignad är jag?’…så ofta som du gör…vad känner du då?

Glädje och tacksamhet.

Därav, på grund av den Glädje och Tacksamhet som du känner…sänder du en Hög Vibrationell ton när du säger ordet ’blessed/välsignad’.

Men om man skulle ’tänka/känna’ att ordet ’blessed/välsignad betyder ’be less/var mindre/att inte vara värdig…såsom det användes…då skulle verkligen Vibrationen av samma ord ge en mycket lägre vibrationell ton.

Låt oss framhäva igen…det är AVSIKTEN…KÄNSLAN… bakom de ord som används, som ger dem Vibrationen.

Vårt Ljusspråk är inte annorlunda.

Jag trodde du skulle säga ’ÄR annorlunda’.

Om vår avsikt bakom de toner som används i det här talet var sådant som skapar förstörelse eller att någons vibration sjunker…så skulle exakt samma ord ha den just den effekten. Men när vi yttrar de orden genom dig, är vår avsikt att höja Vibrationen inom DIG till det HÖGSTA DU KAN TILLÅTA DIG ATT NÅ…inom din förståelse…AV… hur Högt du kan nå.

Om du minns det Blossom, i tidigare konversationer har vi sagt det att om ni inte hade ord att kommunicera med…hur väldigt annorlunda era liv skulle se ut. Om ni kommunicerade genomtänkt…om ni förmedlade genom endast känsla…så skulle så mycket förstås.

Det är svårt att tänka att endast genom känsla…skulle mer förstås. Ja ibland känns ord meningslösa för att uttrycka en känsla, och ändå andra gånger känns ord som exakt det som behövs för att uttrycka oss.

Med respekt, du ’tänker’ bara det. Många av er är nu känsliga nog att känna någon annans Energi. Du kan nästan ’känna’ vad du känner. Det är ganska enkelt när man är levnadsglad. Ändå, ibland, försöker någon att maskera sina känslor, och du kan ’se igenom’ dem. Det beror inte på ord att du kan det. Det beror på känsla…’telepatisk känsla’ om du så vill. Det är empati du känner…med/för…en annan Varelse.

Inom förmågan att plocka upp andras känslor…skulle du inte säga att så mycket mer förstås bara genom att du känner att du känner, jämfört med något som den själen säger?

Jag förstår vad du menar. Ändå, behöver vi använda ord här nere på Jorden. Jag kan inte föreställa mig själv gå in i en affär och ’telepatisera’…’kan be och få ett kilo potatis tack?’

Ändå, om man praktiserat telepati länge…att be om en påse potatis vore den enklaste sak att göra. Du visualiserar helt enkelt en påse potatis i ditt sinne…ler…och sänder den bilden genom den själ du kommunicerar med.

Ni säger ’enkelt’…jag har en lek jag leker med mina barnbarn eller även med människor i min ålder, när man sitter i bilen på långa resor, där en person tänker på ett nummer eller en färg eller en sak eller vadsomhelst och sedan säger vi ’kör’ och de andra vet att de får bilden sänd till sig för att tas emot. Det är VÄLDIGT SÄLLAN som någon får fram rätt ord…oavsett om vi verkligen koncentrerar oss eller bara tramsar. Så ärligt talat…jag skulle inte säga att det är ’enkelt’.

Ni definierar objekten för intensivt.

Vad menar ni?

Vilken bild sänder vi till dig? Blunda….var redo…kör!

En apelsin, sedan en =symbol, sedan en banan.

Fel!

Skratt! Där ser ni vad jag menar…vi får det väldigt sällan rätt.

Nu…blunda igen, men den här gången…andas djupt och koncentrera dig på andningen…inte bilden du vill/hoppas på att ta emot…redo…kör!

Märkligt. Jag såg en spade…och jag kände orden…gräva sig djupare. Sedan kände jag hur mina ögon rullade upp och fann mig själv räkna 10, 9, 8 etc.…vid nr 4…såg jag tydligt bilden av en ung pojke i krigstid med en stickad väst etc. och små grå shorts, bland bombade byggnader och han flög ett leksaksflygplan med sina händer, görandes motorljudet med sina läppar! Inte den slags bild jag hade förväntat mig alls.

Precis. För det är också att släppa alla förväntningar! Du förväntade dig en frukt eller en grönsak, eller en färg, eller ett nummer, för det är så ni normalt leker. Ändå, genom att släppa taget…var det möjligt för oss att ge dig en klarare bild.

Men, gav ni mig den bilden? Den visade sig bara och det var som om jag såg det på riktigt..som om jag var där.

Du hoppade i tiden!

Jag måste göra det ganska ofta, för ibland när jag blundar…se jag ett scenario från länge sedan eller något märkligt som detta. Jag verkar aldrig få framtiden dock.

Men det gör du. Du minns bara inte det sedan du hoppat tillbaka.

Varför inte?

För att en del saker ska kunna återkallas endast när de faktiskt händer.

Som deja vu? Är inte det sådant som du känner har hänt förut?

Det är vad du leds till att tro. Ändå, kanske det hände i din framtid och du bara inte hunnit dit ännu. Kanske var det så att du hoppade i tiden endast några få nanosekunder framför dig själv innan något hände och det är anledningen till att du känner att du varit där förut…gjort det förut.

Det förstår jag. För flera av mina deja vu’s (inte för att jag har dem särskilt ofta) verkar så oviktiga. Så, tillbaka till att hoppa i tiden..var den lille pojken en bild från er…liksom ett tidshopp?

Ja. Blunda en gång till…vi hoppas också att våra vänner som läser detta följer med i leken. Kom ihåg att koncentrera dig på andningen…lyssna till den och tänk endast på den. Till hjälp…säg till dig själv ordet ’ andas, andas, andas’

… …

… … 

Ok. Jag gjorde det. Efter ungefär sex eller sju andetag rullades ögonen upp och jag kom till ett underbart ’ställe’ i mig själv där en dimma virvlade. Sedan kom orden ur en sång till mig…’ I’m just a soul whose intentions are good, Oh lord, please don’t let me be misunderstood/jag är bara en själ vars avsikter är goda, O Gud, låt mig inte bli missförstådd’. Jag tänkte på de orden en stund och insåg hur lämpliga de var. Sedan, uppriktigt sagt…fick jag ingenting mer.

Jo, det fick du…du kände välmående.

Jag kände mig fantastisk.

Kanske det var en plats du hoppade till. Eller, kanske sände vi KÄNSLAN av behaglighet genom dig.

Mmm. Jag känner mig inte så säker på det här. Jag är inre så imponerad av utgången. Vi har hoppat överallt idag…och ändå mest gått runt i cirklar. Inte säker på hur välgörande det är för alla, ännu, varje kanalisering jag gör…sänder jag ut. Så…ta det för vad det är. Kanske några läsare ’fick kläm på leken’. Jag tror inte jag var på bollen.

Och ändå, om vi skulle berätta för dig att mellan de två andetagen…du var inte bara på en underbar plats…du blev också förbryllad av en förhandling som hölls i högsta Domstolen i Kina daterad bakåt till början av 1700-talet. Eller var det senare under 3017?

Ni skojar!

Gör vi? Vår avsikt är att endast tala Sanning.

Min avsikt är att finna den!

VI ÄLSKAR DIG. Har vi din tillåtelse att sända dig visioner och känslor på slumpmässig tid under dina morgondagar?

Det har ni.

Och vi kommer att göra detsamma för dem av våra vänner som ger oss tillåtelse också. Som du säger…så roligt!

Och vi behöver mer roligt i livet!

Avse det då.

Jag gjorde just det. Hej till mina vänner…tills nästa gång.

*Ibland verkar dessa konversationer väldigt spretiga…detta var en sådan gång. Jag ber inte om ursäkt för det…uppmärksammar det bara. Många tack.

 

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ’We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

The link to be able to access all my YouTubes is here.

 

Du gillar kanske också...