Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 3 januari 2021

 

Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 3 januari 2021

Gott nytt år, Alla och Envar! Det verkar som om sammankomsten den 21:e december, med JAG ÄR-Mantrat, gick riktigt bra, det upprepades hela dagen, och många samlades i stora grupper för att meditera osv. Schumann-resonansen gick bananas. Det gick att se!

Jag trodde att jag skulle bryta ihop av spänning, inför alla händelser som kanske skulle komma under dessa två veckors ledighet. Inte då … inte något av det jag trodde skulle hända, hände, så här är vi igen … ännu ett år … och … hur ser ni att kommer att bli?

Välkommen Blossom och ni andra. Skanderingen var förtrollande. Energiskiftena den dagen kom som de skulle, och ändringen av resonansen kvarstår. När skiftet faller på plats bit för bit, kommer mer att erkännas som sådana, och skillnaderna kommer att bli uppenbara.

På vilket sätt?

En mer optimistisk inställning till alla saker.

Behövs verkligen!

En djupare förståelse för processen.

Behövs verkligen!

En mer entusiastisk inställning när man tittar på hur saker och ting går.

Behövs verkligen!

En storartat uppvisning av Glädje och Sanning kommer äntligen … (i etapper)

Behövs verkligen!

Ett djupare perspektiv på er själva och kunskapen.

Behövs verkligen!

En klokare lugnare inställning till det som har pågått bakom kulisserna.

Behövs verkligen!

En personlig uppenbarelse.

Behövs … vad???? Av vem? Jag vet inte varför jag frågar, eftersom jag vet att ni inte kommer att svara.

Korrekt.

Ni vet, eller hur, att människorna kommer att bli galna av förväntan. Det dök upp ganska oväntat.

Ja … det förstår vi. Ska vi fortsätta?

Åh! Låt inte mig hindra!

Det som hållits gömt för massorna måste komma fram. Er planet kan inte gå vidare till sitt Ljusare Hem utan att de mörka vägarna har rensats.

Vi vet och förstår att ert tålamod är på gränsen.

Bortom … långt bortom den!

Men när ni ser vad avslöjandet med SANNINGEN innebär, och varför det gjorts på ett sätt så att sabotage inte skulle komma för att förvirra, förgöra och avskräcka, så kommer ni kanske att känna er lite fårskalliga över att ni känt som ni gjort. Vi menar inte det som något nedsättande. Vi menar helt enkelt att när året går vidare, så kommer ni att förstå varför det var nödvändigt att vänta.

Jag hoppas det. Jag är glad att känna mig fårskallig om så är fallet. För just nu, om Sanningen ska fram, så har jag tappat viljan att ens leta efter mitt leende! Jag är totalt oentusiastisk … över lag. Jag kan bara vara ärlig. Jag brukar inte ”låtsas” för att inte tappa ”ansiktet”. Vi matas med så mycket hopp … som senare bara upphävs. Jag undrar om någonting någonsin kommer att hända, eller leds vi bara av den så kallade dinglande moroten … gång efter gång efter gång. Ni sa att några av oss skulle kunna känna sig ”nere” efter den 21:a, när vi absorberar och transmuterar energierna. Kanske är jag en av dem. Jag vet om andra också. Lägg sedan till fullmånens ergier och Bingo … Full pott!

Blossom … FÖRÄNDRINGARNA SKER REDAN.

Och jag vet att ni vill säga ’Antingen vet du eller så vet du inte’.

Vet du?

Jag antar det.

Antar är inte svaret … VET du att ”FÖRÄNDRINGEN” sker?

Utan tvekan så händer något. Det skulle bara vara SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ upplyftande att få ta en tugga av moroten. Något … något … något att mumsa på. På tiden att ni gav oss ett handtag, eller hur? Eftersom det verkligen ser ut/ känns som om vi behöver det.

Tror du inte vi gör det?

Det handlar inte om att ”tro”, mina vänner … det handlar om att få se bevis. Jag skulle till och med säga ”känna” lite bevis. Jag föreställer mig att jag inte är den enda som känner på det här sättet, men troligtvis finns det många som kan tycka att mina ord är barnsliga, men jag har eld i baken och är redo att sätta fart. Och till dem säger jag … ”Håll fortet för oss, killar. Vi kommer ikapp någon gång. ”Jag känner också, att ni vill säga, “Åh ni med svag tro.”

På intet sätt skulle vi säga det, Blossom. Minskar din tro?

Tron på vad, exakt?

DEN GUDOMLIGA PLANEN.

Jag har stunder då den gör det.

Vi kan uppmuntra.

Var snälla och gör det, för jag tror att vi har hört nästan allt ni kan säga för att hålla oss igång … och … vi fortsätter och fortsätter … och … och … inget! Jag dröjde med att tala med er, i hopp om att ett stort uttalande skulle ha kommit … och … och … inget! Vad hände med den lilla smulan?

Det har försenats på grund av dåligt uppförande.

Av vem?

De mörka naturligtvis.

Så ni säger att det fortfarande kommer?

Verkligen.

Ok. Jag kommer att ha koll på moroten! Vad sägs om några uppdateringar om Monoliterna? Det sägs att det nu är 144 … och uppenbarligen är inte alla äkta, eftersom någon till och med var gjord av pepparkakor!

Som vi har nämnt tidigare, Blossom … så är vi inte alls bekymrade över de falska. De stör inte, utan hjälper de Äkta som finns bland dem. Dessa strukturer ska förbli intakta och sätta sig. De arbetar med sin magi trots att de inte är ”påslagna” ännu… men det finns naturligtvis ingen ”strömbrytare”. När de blir ”levande/ aktiverade”, så kommer det inte att hända på grund av att man slagit på någon knapp. De kommer att ledas från stjärnorna och Universum och dras in i Högre dimensioner.

Betyder vad?

De består inte av en struktur som era forskare på jorden skulle kunna förstå sig på. Därför är de säkrade och kan inte manipuleras. De är långt bortom Jordiska beskrivningar. När alla är på plats och det GUDOMLIGA FÖNSTRET kommer, så ska de spela sin roll.

Vilken är?

ATT HJÄLPA TILL ATT LYFTA ER PLANET OCH HELA DESS INNEHÅLL TILL ER NYA PLATS.

De är våra/ era vänner. De är, så att säga … GLASYREN PÅ KAKAN.

Jag känner att ni vill prata om filmer och deras fortsatta påverkan, vet inte var vi ska börja?

Korrekt. Du förstår, Blossom … det finns många lager och det är här förvirringen ligger. Under så lång tid var det otänkbart att filmer som ”Star Wars” och äventyr ”Bortom Planeten” var sanna. Många har nu ändrat sig, men fortfarande anser många att sådana händelser är påhittade, och förlöjligar därför de som känner något annat.

En annat stycke att dela och besegra.

Men på grund av tekniskt trolleri … kan ni visualisera dessa monumentala strukturer av sådant värdefullt material … som kan skjuta ut ljus … från/ till … varandra … ansluta till himlen och skapa en enorm portal … ett maskhål … som ändrar allt från ’Var ni är’ till ’Vilka ni är’?

Whoa! Håll kvar där ett ögonblick. Ja, jag föreställde mig exakt det när ni tog igenom det. Ändå, helt säkert så säger ni inte att detta är vad som kommer att ske?

Varför inte?

Varför?

ATT FÖLJA ERA ÖDESVÄGAR … SOM SKA KOMMA….I FRAMTIDEN PÅ JORDEN.

Svalde jag just det sista avsnittet av Star Trek i sömnen eller något? Det här är helt nytt … och jag föreställer mig att det inte kommer att ske under de närmaste dagarna?

Korrekt. Detta verkar så osannolikt för dig, eller hur, Blossom?

Mina vänner, ett tillkännagivande … en Ljuspelare … verkar osannolik för mig just nu! Så den här lilla bomben stannar definitivt i kategorin ”Vilken bra film”.

Det var faktiskt meningen! Ett sådant “Där ute”- koncept … innebär att det MÅSTE BLI EN FILM!

Varifrån kommer dessa filmmanuskript, Blossom? Fantasin? Eller nedladdningar som förberedelse för ”det som finns”?

Ändå känns det fortfarande som att den här typen av saker bara sker i filmer.

Det tve-eggade svärdet.

I det här skedet skulle jag säga ’En trevlig dröm’ … dock inte en omöjlig dröm. För, Kära Gud, jag måste säga, att de saker jag har upptäckt i år om vår faktiska verklighet på denna planet, krossar mitt hjärta. Bedrägeriet som vi de goda har ”levt under”, är nästan obegripligt, och ändå VET VI ATT DET ÄR SANT. VI FÖRTJÄNAR BÄTTRE! ATT LEVA SOM SLAVAR TILL MÖRKRET TOLERERAS INTE LÄNGRE!

OCH DETTA, ÄLSKADE BLOSSOM, ÄR VARFÖR NI ALLA VET DJUPT INOM ER ATT SANNINGEN MÅSTE KOMMA UT, OCH ATT LJUSET ÅTER IGEN TAR SEGERNS POSITION PÅ ER PLANET.

NI HAR FÅTT STYRKAN.

NI KOMMER ATT FORTSÄTTA LYSA.

ÅRET FORTSÄTTER MED ENORMA FÖRÄNDRINGAR I ERA SYSTEM.

Initialt verkar det som motsatsen till hur det borde vara. Fast något kommer att ske för att vända detta, och när den dörren väl har öppnats … ”Flödar Sanningen” … som vi har sagt … vilken kommer att chocka och förbluffa sinnena.

Det kommer att bli ett år med sådan konflikt och förvirring … men …

GENOM ATT NI VET OM ERT LJUS …

GENOM AVTALET NI GJORDE FÖR ATT GÖRA ER AV MED PARASITERNA PÅ JORDEN …

GENOM ER ORUBBLIGHET …

GENOM ATT NI VET VILKA NI ÄR …

KOMMER NI ATT KÄNNA LJUSET I TUNNELNS SLUT… INNAN DET KAN SES.

Det skulle vara otänkbart att en sådan MÄSTERLIG PLAN skulle kunna ske över en natt. Transformationen måste ske i en takt som kan hanteras på alla nivåer.

NÄR NI UPPTÄCKER ALLT SOM HAR PÅGÅTT … ALLT SOM HAR SKETT I SANNINGENS NAMN … KOMMER ALLT ATT FÖRSTÅS.

Saken är den … att chatta med er igen HAR fått mig på bättre humör och stärkt mitt VETANDE. Jag tänker inte be om ursäkt för att jag är en knäppgök. Jag tillåter mig att KÄNNA mig trött då och då … när jag absorberar lögnerna. Ändå måste jag säga … jag känner mig lite mer påfylld. Jag ska ta på mig mina marschkängor … plåstra om blåsorna … och när sången lyder … ‘Walk on, walk on, with hope in your heart, and you’ll never walk alone’ … Ljusets Svärd i skyn … redo att laddas om, även om min uppladdningshastighet är långsammare än vanligt, under dessa överkokta och tålamodsprövande tider … men tillsammans med mina andra Spelare av Sanning … ska jag vänta …

På vad? Att ett meddelande att komma?

Det skulle vara en bra start.

Eller hur. På era platser … klara …

Fallit för det många gånger tidigare … men, aldrig hört smällen!

PANG!

Mina öron är redo och väntar … i år också…på? I tacksamhet. I kärleksfull service. Väntar JAG.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...