Änglarna via Ann Albers, 19 mars 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 19 mars 2023
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Det kommer alltid att finnas saker att glädjas åt i er värld, och det kommer alltid att finnas saker som ni inte tycker om. Som vi har sagt många gånger får ni välja i denna buffé av upplevelser och vibration. Kommer ni att fokusera på det ruttna eller det goda, det som äcklar er eller det ni njuter av, det som gör ont eller det som lindrar?
Det är ett val. Om ni lärde er det som barn skulle det vara lätt att välja att fokusera på det som känns bättre. Men de flesta av er hade inte detta beteende modellerat för er. När ni var mycket unga, visste ni bättre. Om ni stötte emot er armbåge eller skrapade ert knä, grät ni efter kärlek. Om en omtänksam vuxen tog upp er i knät och lugnade er, kände ni er inte ledsna längre. Ni blev omplåstrade och gick tillbaka till leken. I er oskuld visste ni vart ni skulle vända er för att må bättre.
Om någon stoppade mat i munnen på er som ni inte gillade spottade ni antingen ut den, eller öppnade er mun och lät den ramla ner på bordet. Ni kanske lekte med den, men i er oskyldiga visdom ville ni inte svälja något som smakade illa.
När ni var på lekplatsen och ett barn slog er kanske ni blev upprörda, men snart ville ni gå iväg och leka med de snälla barnen. Något inom er visste intuitivt att den personen inte var värd er tid eller uppmärksamhet. I er oskyldiga visdom valde ni att inte leka med den personen.
Men med tiden såg ni dessa omkring er. Ni såg och hörde människor som fokuserade på saker som kändes dåliga – världsproblem, familjeproblem, ekonomiska problem, skvaller, etc. etc. Ni började synkronisera er energi med dem som påverkade er. Ni är alla empatiska. Ni kan alla känna av vibrationerna omkring er. Särskilt barn försöker ställa in sig och känna av energierna hos de omkring dem.
Som barn försökte många av er att synkronisera er energi med dem som var viktiga i ert liv. Andra gjorde uppror! I båda fallen minskade er förmåga att må bra. Synkronisering med eller uppror mot en dålig känsla, ger båda en dålig smak i mun.
Med tiden lärde ni er att kompensera. Ni lärde er att analysera och utveckla ursäkter för att må dåligt. Samhället stöder verkligen detta. Ni kommer ofta att få medkänsla, sympati och hjälp när ni mår dåligt eller upplever olyckliga omständigheter. Även om vi alltid stöttar er när ni söker eller delar med er av kärlek och medkänsla, uppmuntrar vi er också att försöka må bättre snarare än att fastna i dåliga känslor.
Ni kommer oundvikligen att se händelser och människor som är störande. Ni kommer att stöta på de som är oärliga, giriga och sårande. Men ni har fortfarande ett val. Ni kan se dem som era motståndare, eller så kan ni se dem som vi gör – sårade små barn som längtar efter kärlek på ett barnsligt vis. Ni behöver inte ge dem så mycket uppmärksamhet. Ni kommer att se system som bara gynnar dem själva. Vi ser människor som, i sin okunnighet, inte känner till omfattningen av Gudomligt överflöd som är tillgängligt när ni lever och arbetar i ett flöde av att ge och ta emot. Ni kan vända er uppmärksamhet mot system som verkar i större kärlek och integritet, eller så kan ni vara en del av förändringen i er egen inflytandesfär.
Ni kommer att bli sårade och få ont ibland av olika orsaker. När ni mister en älskad anhörig, eller när ni ser någon ni älskar lida. Ni kan behöva trösta er själva, söka hjälp eller använda en hjälpande healingmodell. Ni kanske ”vänder andra kinden till” och vänder er bort från dem som inte kan uppföra sig, samtidigt som ni bestämmer er för att fokusera på dem som kan bete sig. Det finns så många sätt att må bra. Ni är aldrig fast i något förutom era egna tankar. Ändra dessa och er vibration kommer att förändras. Er verklighet kommer att anpassa sig för att matcha dem.
Vi har sagt det många gånger, och det blir allt viktigare eftersom er värld erbjuder en så mångsidig buffé av kontraster – förtjänar ni att må bra. Ni förtjänar att fokusera på och uppleva de saker, människor och situationer som lyfter, inspirerar och erbjuder användbara lösningar.
Ni föddes inte för att lära er genom lidande, även om ni förmodligen kan det. Men ni kan också lära er och växa genom inspiration och glädje. Ni kan se världsproblemen och snabbare fokusera på idéer och människor som kommer att skapa lösningar. Ni kan känna smärtan i er kropp, men ändå titta på något roligt på TV, läsa en bra bok eller skratta tillsammans med en vän, för att avleda smärtan. Ni kan slappna av och låta kroppen läka och återbalansera sig som den ursprungligen var avsedd att göra. Ni kan arbeta med vänliga och kärleksfulla healers eller läkare, som lugnar er tills läkningen sker. Ni kan sörja över förlusten av en älskads fysiska närvaro, även när ni sträcker er efter trösten och välsignelsen av den himmelska kärlek de vill dela med er.
Ni har val. De flesta av er lärde er inte det här, och det är därför vi lägger mycket tid på att påminna er om det som er själ redan vet. Ni har rätten och privilegiet att hantera era egna tankar. I början kommer er hjärna att verka som en otränad valp som springer runt överallt. Precis som ni kanske pratar med den här glada lilla varelsen när ni vill att den ska samarbeta, kan ni prata med er hjärna: ”Sitt, stanna. Det här är vad jag vill att du ska fokusera på.”
När ni fokuserar på saker som gör att ni mår bättre, ger ni er själva en ”belöning,” den bästa av alla. Ni kopplar in er själva till den ständigt närvarande strömmen av godhet, nåd, vägledning, överflöd, helande, och framför allt, kärlek.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *