Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 mars, 2023

 

Där vi har gömt en mängd energier ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är bärare av en mängd olika energier till jorden och mänskligheten, och vi ser hur dessa energier påverkar er alla, inklusive växt-, djur- och mineralliv. Vi lägger märke till vad dessa kungadömen kan hantera först, eftersom de är byggstenarna för mänskligt liv, och vi vill att ni också ska se dem som sådana. Vi uppmuntrar dig att göra detta för när du ansluter till Moder Jord, Moder Natur och djurriket, ansluter du dig till något som stabiliserar dig. Du ansluter till energier som är ansvariga för livet på jorden, och när du visar dem tacksamhet växer du andligt. Du får också ansluta till de energier som vi har ingjutit i dessa livsformer.

Du får dra nytta av den förankring som de gör när du inte är tillgänglig för att vara ankare. Och som vi har sagt, det finns också bara tillfällen då vi behöver testa vad vi levererar för att se hur det kan assimileras där i den fjärdedimensionella jordens miljö. Vi vill att du ska känna igen din koppling till alla saker, eftersom det kommer att vara en språngbräda för dig som känner igen din koppling till alla människor och sedan alla varelser i hela vårt vackra universum.

Vi vet att medkänsla är nyckeln där på jorden, och om du kan inse att det inte finns någon verklig separation mellan dig och någon eller något, kan du ta mänskligheten till nästa nivå av medvetande, och med hjälp av varelser och kollektiv från andra stjärnsystem och dimensioner, din framgång är garanterad. En sak som vi uppmuntrar dig att också anställa där på planeten Jorden är att sköta dina egna trädgårdar.

Så fort du ser någon utanför dig som ett hot, så fort du ger efter för tanken att du är ett offer, går du direkt i försvar. Och när du är i defensiven är du inte kopplad till alla varelser, till alla livsformer. Du längre och längre från Källa när du gör detta, eftersom Källa aldrig separerar. Källa integrerar alltid, försöker alltid ta hem hela skapelsen.

Och så, när du känner dig triggad av vad någon annan gör eller säger, eller av vad du tror att någon eller någon grupp gör, måste du titta på dig själv för orsaken bakom vad du känner, och du måste känna den känslan. Du är inte där för att sätta stopp för något som händer utanför dig. Du är där för att leva i fred och harmoni inuti din egen kropp och ditt eget psyke. Du är där för att balansera dina egna energier och dina egna känslor, och du kan inte göra det när du kämpar mot fiender, utländska och inhemska. Det fungerar inte så. Det har inte fungerat för någon, för något samhälle i universums historia.

Du är där för att förenas och förenas med kärlek, och du kan börja med att förena dig med kärleken som finns runt omkring dig, som vi bokstavligen har gömt under varje sten, varje sten, varje sandkorn, varje jordklump. Vi uppmuntrar dig att göra detta ofta, men vi kommer att upprepa oss igen. Stäng av dina enheter och gå ut; få kontakt med Moder Natur och Moder Jord. Få kontakt med dina djurvänner och gå in för att söka det du vill uppleva utanför dig, eftersom omvärlden alltid kommer att spegla ditt inre rike, och för att det i slutändan är allt du någonsin har kontroll över där i dina liv.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *