Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 13 maj, 2017

Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 13 maj, 2017

Hej där, än en gång. Jag förväntar mig att det finns en miljon människor som är angelägna om att ställa en miljon frågor … men jag väljer att lämna golvet öppet och se hur samtalet flyter idag. (När jag träffar en vän för en chatt tänker jag inte på frågor att ställa, jag njuter bara av sällskapet.)

I sanning, Käraste Blossom, vi njuter alltid av vår kommunikation med dig.

Gör du många saker samtidigt som vi talar?

Naturligtvis.

Som vad?

Vi ÄR VARANDE … och VARANDE, även om det betyder att ”göra ingenting” faktiskt inkapslar allt.

Intressant, eftersom White Cloud sa exakt samma sak i sin chatt vid påsktiden… om och om upprepade han att ”Ingenting är Allt och Allt är Inget”.

Och så är det.

Kan du utveckla det, tack? Som för mig, vid den här tiden … sitter jag i mitt healingrum och koncentrerar mig på att kommunicera med dig … det är allt … det räcker … det tar all min koncentration.

Men faktum är Blossom … du gör så mycket mer än BARA gör det. Vi skulle kunna förenkla till att börja med genom att nämna det självklara. Du andas, du tänker, du är medveten om ljud utanför, därför hör du. Men på en helt annan nivå ”bortom” det uppenbara … du lever … till exempel … många liv … du skapar nyheter … du ÄR LJUS KÄRLEK etc. etc. Vi kunde gå vidare och vidare … och ändå, fastän du gör alla dessa saker känner du att du BARA kommunicerar med oss.

Du är så mycket mer än den DU tror du ÄR NU. För du är ALLTING.
Och ingenting?

Verkligen. Du ser Blossom … det finns bara KÄRLEK. Du förstår det. Kanske … kanske tror du att du förstår det … och ändå, inte riktigt.

För inom den KÄRLEKEN … Är allt skapat/ska skapas/ har skapats. Frammanat/ manifesterat genom sin gudomliga vilja att … VARA … NÅGONTING.

Och ändå är det verkligen ett påhitt av din fantasi … ALLTING ÄR.

INGENTING ÄR VERKLIGT … annat än KÄRLEKSENERGIN, som kan VARA ALLT som du önskar det att vara.
Och ändå finns det ingenting.

Exakt. För KÄRLEK är en ENERGI … som kan skapas till valfri form. VILKEN FORM SOM HELST!

När som helst och i vilken rymd som helst … finns det inget slut på vad det kan formas till. Det är helt upp till dig.

Ni är skaparna av ert Universum. Detta vet du, och än en gång säger vi med all respekt, förstår du det fullt ut?

För om du gjorde det… skulle det finnas en sådan annorlunda värld än den du bor på/inom.

Det finns anklagelser gentemot andra som har vänt din värld upp och ned. Du pratar om grymheter som sker av din så kallade ”Elit”. Du säger att du inte har kontroll över chemtrails som gör dig sjuk … och banksystemen som lurar dig på dina rättmätiga intäkter etc.

Så väljer du att se och känna och fokusera på den värld du har valt att frivilligt att leva i.

Eftersom vi är drabbade av alla dessa saker och det verkar vara lite vi kan göra åt det. Till exempel … det finns så många chemtrails i vårt område just nu och för tredje gången i år är jag och min familj och vänner återigen golvade med influensa och förkylningar … hur kan vi välja det här? För … det gör inte jag.


Men på en kollektiv nivå … gör ni det.

Vad menar du?

Din värld och hur den är … har kommit till ett kollektivt skapande tillstånd. Du kan inte BARA skylla på dem av mindre ljus för allt de gör. Du kan inte BARA skylla på terrorister. Du kan inte BARA skylla på banksystemet eller de som BARA tänker på ”sina egna” intressen. DU KAN INTE SKYLLA PÅ NÅGON.

Sättet som din värld är på idag … ÄR … som den är. Den har kommit till manifestation över eoner av tid. Och … vi säger detta med ALL KÄRLEK … VAR ELLER EN AV DIG har spelat en roll för att göra den så här.

Tillståndet som din värld är i … är en del av DEN GUDOMLIGA PLANEN. Därför har du varit tvungen att spela en roll i den.

Din värld har många gånger nått en position där den har lämnat in och skapats på nytt. Man har gått till alla längder av skalan, för att både Ljus och mörker skall presentera sig och erkännas. Hur kunde du uppleva den ena … om du inte var medveten om den andra?

Och ju längre mörkret varar … desto längre kan ljuset lysa. Det är en polariserad värld där du kan välja att uppleva … och upplevt har du.

Men som ett kollektivt medvetande har det blivit uppenbart att mörkret och all dess förvirring inte längre är lämpade att uttrycka KÄRLEKENS LJUS.

Vänligen kolla på den meningen igen. ”Det har blivit uppenbart att mörkret och alla dess förvecklingar inte längre är lämpliga för att uttrycka KÄRLEKENS LJUS.”

Med detta menar vi ”själsligen/endast” … att din Vibrationsfrekvens … som den Kollektiva Medvetenheten … har nått en topp av balans … och det bestämdes att när den en gång nått dit… skulle mörkret aldrig tippa vågen igen … på din Jord. Det betyder inte att det inte kan ske i andra liv på andra planeter/destinationer.

Ändå, här nu på jorden … ”gungbrädan” … om du vill … vågarna … balanserades upp och beslut meddelades till alla … som innebar att mörkret inte längre ska skymma ljuset.

Man har upplevt nästan allt som finns att uppleva, där ett mänskligt Väsen kan ha en skadlig avsikt mot en annan. Vi skulle vilja säga att det inte finns något kvar inom kränkningsstatus av mänskligt slag som skulle kunna utföras. Allt har bevisats beträffande hur ”lågt ”en KÄRLEKSFREKVENS kan sänka sig.

Och det har uttalats att sådana ”rörelser” ska upphöra och inte FINNAS MER.

Men även om man säger detta … finns det fortfarande ett fritt val. Så det kan fortsätta för dem som väljer att ”vara inom denna frekvens” så länge som önskas av en viss själ … tills de också … bestämmer sig för att börja sin resa hem.

För er som redan är längs vägen … antingen det är barnsteg eller att många berg har avverkats under vägen …så flyttar du in i denna ”HÖGRE FREKVENS”.

Du har tippat vågen nu från Ljusare perspektiv.

Du sa just att vi har nått en balans …

Du har … och … på samma gång … har du tippat vågarna.

Der?

Blossom, hur många gånger har du blivit förvirrad av vad vi säger?

20 miljarder … eller runt omkring.

Och ändå LITAR du fortfarande oss.

Visst … men det betyder inte att jag alltid förstår. Du förstår, ur ett mänskligt perspektiv, det du just har sagt verkar inte vettigt.

Och vi är inte i mänsklig form.

Ändå är jag det, och så många läser detta. Så, jag skulle vara tacksam om du kunde vara vänlig att tala engelska!

Du balanserade ljuset och mörkret. Det måste du ha gjort. Din värld är en värld av motsatser. Svart och vitt … upp och ned … högt och lågt … vänster och höger … Ljust och mörkt. Ljuset och mörkret kom till en överenskommen balans med varandra.

Då på grund av den Gudomliga planen …

Jag ser tydligt Jordklotet och ¾ av det är en kombination av färger och ¼ av det är väldigt dunkelt!

Det här är exakt rätt. Det här är den position du befinner dig i.

Detta är hur det Kollektiva Medvetandet har valt att vara NU. Det har valt att ändra saker.

De av er på jorden NU … de av er som faktiskt lever inom den … inom den här Gudomliga Planen … känner ibland att ni kämpar en förlorande kamp … som du föreslog tidigare, Blossom. Ändå …

DET ÄR INTE SÅ.

NI HAR REDAN VUNNIT.

Ljuset har tagit tillbaka sin kraft eftersom det Kollektiva Medvetandet beslutade att det var dags att göra det.

Ni uttryckte Kärlek till mörkrets djup … ni gjorde ert jobb! Som ett kollektivt medvetande. Ni spelade era roller … ni upplevde det … och nu är det klart. För många. För de flesta.

Allt som återstår nu är att du ska stå stark i ditt ljus.

VERKLIGEN.

Det är allt som finns kvar att göra för dem som vill höja sin Vibration till Högre nivåer av medvetande … än en gång.

DET ÄR VERKLIGEN SÅ ENKELT!

Jag förstår vad du säger. Men om jag kanske säger … hur det faktiskt känns att VARA här nere är kanske lite svårt att förstå… om du inte är inom dess densitet. Någon skrev in och uttryckte mycket bra hur många ser våra omständigheter här på Jorden. Hon sa:

 ”Människor har förändrats ganska mycket under de senaste 10 åren eller så. Det är svårt att förklara, men jag tror att det är en effekt av att leva i så här svåra tider. De är glada och njuter av sitt liv. Det är bara det att de lyckliga är liksom förvrängda. Där de vänder sig i deras elände njuter de av det och delar det. Det är inte elände för dem. (Det skulle det vara för mig, men inte för dem.) Det är som att eftersom livet är så svårt, har vi utvecklat en helt ny typ av människor. De gör sitt bästa med vad de har fått och nu är detta deras ”lyckliga” liv ”.

För de av oss som känner sig bortom den förvrängda lyckan ”… är det FORTFARANDE inte ”SÅ LÄTT”! Vi försöker, oh, så svårt, att stå starka i vårt ljus. Ändå bombarderas vi med energier som drar ner oss … av vilka många vi inte ens är medvetna om. Du kan inte vara medveten om vad det här ”gör” för oss, eftersom du inte har upplevt det och därför inte vet att det inte är SÅ lätt. Du vet att jag inte är oförskämd eller något … bara pekar ut det.

Nej, Blossom, vi vet inte hur det känns. Ändå VET VI hur starkt ditt Ljus är som en budbärare av DET GUDOMLIGA och med det sagt … menar vi inte särskilt Blossom … vi menar ALLA.

Därför med allt vi vet … har vi ingen tvekan om att du kan övervinna ALLA dessa svårigheter.

Kom ihåg att vi har sagt till dig många gånger … ”Många anmälde sig som frivilliga och bara de starkaste av de starka valdes för att se till att detta särskilt intensiva uppdrag genomfördes.”

Du visste om all denna störning av dina Energier … innan du kom. Du visste att du inte skulle komma ihåg allt detta … men du var fortfarande frivillig. Du var så angelägen att vara här vid den här tiden … liksom så många miljoner själar som inte ”fick jobbet”.

Så, även om vi förstår vad du säger … måste du förstå vad VI säger..

DET ÄR MED STÖRSTA MÖJLIGA LÄTTHET SOM DU KAN OCH KOMMER ATT VÄXA ÖVER ALLT DETTA.
DU MÅSTE BARA KOMMA IHÅG ATT DU VISSTE ATT ALLT DETTA SKULLE ÄGA RUM

 

 

 

Och när ni säger till er själva ’Ah ja, det är rätt. Jag minns ”… Säg också till er” Och jag minns också att vi har gått igenom det. Vi fullbordade vårt uppdrag. Ljuset vann. Vi gjorde vad vi kom för att göra … för att höja Moder Jord till hennes Högre hem än en gång … och vi levde alla lyckliga för alltid ”.

SLUTET?

Självklart inte! Det finns inget slut!

”För alltid”, det är då.

Det är det sannerligen. I glädje.

Tack mina vänner. Alltid ett absolut nöje. Nå, nio gånger av tio. I Kärlek, och så mycket tacksamhet och tack.

Nöjet är vårt också.

Gör varje dag en lycklig människodag! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Vänligen besök igen Invokationen ”We are the Game Changers” när humöret tar dig … för att hålla energin så hög som vi kan.

Länken för att få tillgång till alla mina YouTube-enheter är http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Webbplats: Blossom Goodchild

 

Översättning: Lars-Eric Sidling – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...