Federationen av Ljus via Blossom Goodchild 25 april 2020

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

25 april 2020

Välkommen i denna fina morgon. En herre som gått genom en del tidigare kanaliseringar såg denna från december 2013, när vi återigen talade om Händelsen … jag sade:

”Det som ska komma … är det på väg?

Det har det alltid varit … men nu är det vid sin resas slut.

Det kan betyda imorgon … men i er historia av ”tidsangivelser” kan det också betyda 2020. Vi får bara vänta och se, antar jag,”

Jag minns att jag skrev det och kände att 2020 var så långt borta och här är vi nu mitt uppe i alltihop! Jag låter er leda vägen i dagens konversation.

Käraste Blossom, Käraste Själar, som låter ert Ljus stärka och stråla ut den Kärlek som är/finns i det Ljuset, vi välkomnar er med största respekt och heder för allt som ni möter och klarar av.

Vi visste, precis som ni, att dessa tider skulle vara mycket utmanande och låt oss påstå, om ni så känner på det viset eller inte angående era personliga omständigheter, att ni Bemästrar dessa tider på det sätt vi visste att ni skulle.

Vi vet att vi måste vara tålmodiga för att kunna få veta små delar av Planen, men ändå, vad gäller mig, så tittar jag fortfarande upp mot stjärnorna på kvällen och tänker … Vad i **** är det EGENTLIGEN som pågår? Ja, vi hör om ditt och datt och mycket annat. Men vi är fortfarande lite förvirrade angående när/vad det är som kommer att hända.

Ändå ber vi er att FORTSÄTTA och FORTSÄTTA.

Det Ljus ni för fram till Helheten rensar så många vägar. Ni kanske ska se på det med en känsla av att ni VET att i begynnelsefasen (vilket detta är) är/var er ”uppgift” … att sända ut ert Ljus och er Frid och Kärlek och förståelse. Allt som ni vet, att tjäna … och att göra det hela tiden … även när nästa fas ”slår till”.

Och nästa fas är?

Öppnandet av … en situation/en Sanning … som kommer att göra ”alla” förvirrade angående Planen. För det kanske inte verkar vara vettigt, eller gå i den riktning ni trodde. Det är då ni också måste ”sitta lugnt” och VETA att även om Planen själv ser ut att vara så kaotisk … så är allt i sin ordning.

Jag önskar så att ni kunde ge oss lite mer information ändå, men jag respekterar att det inte är lämpligt och om vi visste vad det var, skulle det inte bli så förbluffande!

RIKTIGT. KOM IHÅG, DETTA ÄR EN PLANETÄR OPERATION.

Den är ENORM i dess organiserande/organisation. Det finns många hemliga medborgare som VET vad som sker därför att de är en del av Planen. De vet att saker verkligen tar ”fart” då Planen utvecklas, men för de flesta verkar det som man bara måste sitta hemma och vänta … vänta … vänta.

DAGENS ORDNING MÅSTE VARA TÅLAMOD, KÄRA NI.

Fortsätt Ha Tillit till det ni VET är Förändringen ni väntat på … som du sa i början Blossom … i så lång tid …

OCH NU …

ÄR DEN HÄR.

NI ÄR I DEN.

DEN HÄNDER … OCH ALLT SOM KOMMER MED DEN.

DET I SIG ÄR DET SOM ÄR MEST SPÄNNANDE AV ALLT.

Ja, när jag tänker på det i stilla stunder, det är verkligen fantastiskt. Men ändå, i sanning, jag har problem med att säga vad som händer till dem som bara känner till rädsla och inte har en aning om ”något av Sanningen” bakom det hela. Inom mig ber jag djupt om att DET FAKTISKT ÄR DAGS och att det börjar röra på sig. Det är ibland svårt att känna sig så missförstådd, men ändå är det en del av det hela. Att få missförstånden förstådda av så många fler. Vissa är fortfarande inte redo att vakna upp.

Men, med det som är på väg … kommer de att ha möjlighet att göra det … Och det är då som ni alla som känt er så frustrerade och utom er, som inte känt att ni gör tillräckligt … kommer att se att det är dags att vara ”Klara för drabbning”!

Så, får vi kanske föreslå att ni använder denna ”stilla” tid … detta ”lugn före stormen” … för att förbereda era Varelser för det anfall som kommer. Med det menar vi … vänligen, vet att det som alltid är svårt att sätta ord på det … att ”utbrottet” av nyheter … när det kommer … kommer att slå de flesta av er som ett ton av tegelstenar.

Det kan ta lite tid för er att hämta er … men, tack vare dessa förberedelser är ni i NUET … ni kommer att vara mer än redo för att hantera det och göra vad ni måste göra.

Det kommer en tid … och vi talar inte om åratal, vi talar om …

Snälla, säg inte snart …

Vi förstår … vi uttrycker ”om ett kort tag” … när ”Något Inträffar” som kommer att chocka världen. Och vi talar inte om Händelsen i det här sammanhanget.

Det kommer att göras ett uttalande som skickar alla i spinn. Det kommer inte att kunna hållas borta från er massmedia för det kommer att göras i enlighet med den Gudomliga Planen och kommer inte att kunna sopas under mattan.

Det kommer också att sätta medierna i en ny position … därför att många som ”presenterar nyheter” kommer att få sina tankar vända upp och ner och känner då att de måste följa Sanningen.

Dagarna är räknade, Blossom. Var dag för er Planet närmare dess Nya Hem.

Fortfarande så många kaninhål att gräva i, jag känner inte att det blir så mycket, då man fortfarande inte i Sanning vet vad som händer förrän någon berättar för oss … rakt ut … öppet … med bevis.

Så är det. Kom också ihåg att många av kaninhålen lades på plats för att förvirra och störa. Det kan komma förslag på scenarier som kan se vettiga ut angående vad som ”verkligen” pågår … men, låt er inte luras.

Ni förstår … med respekt … det är bra att ni säger detta och att vi måste följa våra hjärtan och använda urskillning, men jag kan inte VETA vad som VERKLIGEN sker. Jag VET vad jag vill ska hända, men det finns så många möjligheter.

Det här är vad vi föreslår. Ett tag nu … KONCENTRERA ER PÅ KÄRLEK … tänk inte på något annat än den GUDOMLIGA PLANEN … vilken förstås skapas genom/av/som/i Kärlek för att föra Er … var och En av Er … och allt som är liv på er Planet … till en Högre, mer Kärleksfull plats av Frid.

Koncentrera er på det. Ni kan gräva så djupt som ni vill i dessa kaninhål och ni kommer inte att gilla vad ni stöter på där. Det är mycket bättre just nu att kvarstå Lysande och glad och låta Ljuset spridas.

Med respekt … många mediterar dagligen och gör VERKLIGEN skillnad … men sedan motverkar de den handlingen genom att gräva i kaninhålet vilket sänker tillbaka Vibrationen.

NI KOMMER ALLA ATT FÅ VETA … SNART NOG.

Intressant att ni säger det, då ni vid förra chatten sa att det kan vara så att vi inte får VETA HELA SANNINGEN, eftersom det kan skada för många. Det var några som blev upprörda över det, därför att ni alltid har sagt att HELA SANNINGEN skulle komma ut.

Låt oss försöka sätta lite perspektiv på detta, om ni tillåter? Tänk på att, vilket många av er är medvetna om, det man gör mot någon annan, det gör man mot sig själv. Därför är det så att de många som begått sådana djupa skändligheter mot andra Varelser kommer, vid någon punkt, att själva få ”KÄNNA” på det som de orsakat någon annan.

Tänk på det ett ögonblick, Kära Ni. Det kan inte finnas något som är smärtsammare för dessa själar som begått brott mot mänskligheten … ingenting … än att vara tvungen att ”uppleva” allt som de utsatt andra för.

Vissa kan säga att det är ”välförtjänt” … men det handlar inte om vad man förtjänar … det är LAG.

Så kom ihåg det. När vi ber er förlåta dem … vi gör så därför att det är vad som nödvändigt att göra för att … gå upp/genom … till Högre plan.

Vissa verkar tro att om ”de” blev förlåtna skulle de klara sig undan … så det här klargör detta. Tack.

För att fortsätta på ”Hur mycket Sanning som kommer ut” … vi sa att det nu diskuteras … det fortsätter så. Det kommer verkligen att vara så mycket SANNING som avslöjas … mycket mer än tillräckligt för att skicka ens sinne, själ och Varelse i spinn i yttersta misstro.

Kanske … och det är ett ”kanske” som kan ifrågasättas … så långt som man går angående att avslöja osanningar, kommer att vara så långt som det är nödvändigt att gå. Kanske … och åter, ett ”kanske” som kan ifrågasättas … att gå längre skulle bara betraktas som eftergivenhet.

Intressant att ni säger det. Jag förstår helt vad ni säger, men, jag känner att andra kan se på det helt annorlunda.

Syftet med rörelsen är att låta det här skeppet, känt som Planeten Jorden, få smidigast möjliga övergång till Prakten i en Högre Vibration … vilket är så välförtjänt. Det har fått mer än sin beskärda del av hugg och slag.

Hur det … ska göras finns i en Plan så intrikat att … med största respekt … många inte skulle kunna följa den även om den uttalades i detalj.

Det är därför som vi ber er fortsätta HA TILLIT.

VACKLA INTE NU. Sjön är lite gropig ännu, så vi repeterar … Stormen har inte kommit ännu.

VI BER ER … ATT KÄNNA ER SJÄLVA I ER SANNING, MER ÄN NÅGONSIN.

VET ATT NÄR NI TITTAR DJUPT INOM ER … NÄR NI DJUPT INOM ER KÄNNER DEN DÄR KÄNSLAN AV ”NU BÖRJAR DET, DET HÄR ÄR DET” … SÅ BETYDER DET PRECIS DET.

ALLT NI HAR VÄNTAT PÅ … ALLT DET NI KOM HIT FÖR … ALLT NI HAR LEVT FÖR …

DET HÄNDER PRECIS NU.

VET DETTA. VET DETTA. VET DETTA.

DEN GUDOMLIGA PLANEN KAN INTE OCH KOMMER INTE ATT MISSLYCKAS.

Planen … Att den är Gudomlig … eh … exakt vem är det som leder föreställningen? Jag inser att finns markpersonal, men, eftersom den är så intrikat och absolut Mästerlig … är det så att de på marken blir ”vägledda, steg för steg” av en annan intelligens ”utanför planeten”?

Vad tror du, Blossom?

Jag frågade först!

Då ska vi hedra det och säga ”Naturligtvis”.

Det betyder, för att klargöra … att de som ”delar ut order” på marken får dessa order direkt från Varelser ”Utanför planeten”?

Korrekt.

Telepatiskt, som vi gör här … eller ”ansikte mot ansikte” så att säga?

Ansikte mot ansikte.

Woohoo … coolt … och helt logiskt för mig. Vi kanske kan tala mer om det nästa gång?

KANSKE! Återigen säger vi … vi måste använda urskillning angående vad som avslöjas och när.

Tack så mycket … VERKLIGEN.

Stå modigt kvar i er Sanning.

Jag gör mitt bästa. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...