Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 20 november

meditationsbild1

Himmelrikets nycklar

 

I vår värld förknippas himmelriket med en plats efter döden, där vi befriats från allt lidande och lever i evighet i en paradisisk tillvaro. Tanken att vi kommer till himlen innan vi dör eller rättare sagt medan vi ännu lever är helt otänkbar.

 

Vi står idag på randen till ett stort uppvaknande, då vi kommer att förstå, hur allt liv på den här planeten hänger samman. Mycket av det vi trott kommer att visa sig inte stämma. Vår värld ser mycket mer annorlunda ut än den materialistiska värld vi alla ser omkring oss, och som vi inte tror innehåller några hemligheter.

 

Vi har en biologisk kropp, vilken med tiden blir allt skröpligare, därför att vi är programmerade att föreställa oss det. Vi är biologiska maskiner, enligt denna föreställning. En maskin blir utan tvivel så småningom utsliten och ibland blir leder ersatta av reservdelar precis som en maskin. Detta faktum är odiskutabelt och en tanke som är som en naturlag. Det existerar ingen annan sanning inte ens för dem som tror på ett liv efter döden. De tror, att vi i bästa fall kommer till himlen och får skåda Gud och hans änglar.

 

Tänk om det istället är så, att vårt liv på jorden är en illusion, någonting som existerar på det här sättet bara för att vi blivit itutade att världen ser ut så här. Det kanske istället är så att vi sover, att vi lever i en dröm. När vi vaknar ur den här drömmen, ser vi en annan verklighet.

 

Vi ser, att vi fått en stor gyllene nyckel i handen och när vi samtidigt upptäcker en dörr där nyckeln passar, så sätter vi nyckeln i låset och vrider om. När dörren går upp och vi kliver över tröskeln, börjar vi upptäcka saker som vi bara trott hörde himmelriket till.

 

Vi upptäcker, att vi är något mycket större än vi trott förut. Vi upptäcker, att det inte finns någon död. Människor blir inte sjuka och dör. Vi åldras inte. Människor och djur lever sida vid sida. Naturen är ren och vattnet klart som kristall. Människorna ser inte lika kompakta ut för de har blivit ljusare och lättare. Alla lever i frid och harmoni i fullständig enhet med varandra. Ingen tid existerar. Tiden har stannat och alla lever i ett gränslöst nu. Ingen tänker på vad som hände igår eller oroar sig för morgondagen.

 

Ett sådant tillstånd är vad vi väntar på ska hända. Vi väntar på, att vi ska vakna ur illusionen och hitta himmelrikets nycklar. Nycklarna behöver vi för att träda in i detta nya tillstånd, som många kallar den femte dimensionen.

 

 

 

 

All lycka till dig!

 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

 

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

den-tidlosa-tidens-tidnyckeln-till-lyckans-labyrint

Du gillar kanske också...