KaRa via James Connell, 16 augusti 2020

 

KaRa via James Connell 16 augusti 2020

 

 

KaRa  (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är KaRa. Det är ett nöje att kunna vara med er och att dela med er dessa ögonblick, på detta sätt.

För det finns så mycket som kan sägas. Det är så mycket som vi vill kunna säga. Men som alltid hålls vi tillbaka från att göra det. Så mycket som vi vet händer bakom kulisserna.

Men några av dessa saker nu blir ni medvetna om mer och mer. Förtroendet börjar filtrera ut. Inte bara för er, ni som är av de uppvaknade, utan de som fortfarande sover. Det börjar filtrera till dem. Och de som sover, eller som sov, börjar nu vakna själva, eftersom de måste vakna.

Hela planeten måste vakna. Gaia själv går vidare in i de högre vibrationsfrekvenserna i den femte dimensionen och därefter. Och allt liv här på planeten måste också göra det. Eftersom livet inte kan existera i de lägre dimensionerna här mycket längre. Det måste gå vidare.

Och Gaia själv kommer bara att hålla platsen för dem som fortfarande är kvar i illusionen under en viss tid, sedan måste hon släppa. Hon måste släppa dem som inte kommer att röra sig in i ljuset, inte kommer att gå vidare med henne. De måste släppas.

Och de kommer att ackommoderas. Allt planeras. Allt har planerats.

Och det är bara nödvändigt för de av er som är de Uppväckta, de av er som är Vägvisarna, att fortsätta att gå framåt. Att fortsätta att gå framåt med hopp, med vetskap om att allt är exakt som det måste vara. Och ni, ni bara behöver fortsätta att gå vidare, fortsätta att gå framåt och ta med er den högre medvetenheten.

Ja, vi vet att det finns tillfällen när även ni, de av er, glider och ni faller tillbaka djupt inom illusionen igen. Och hoppet tycks minska mer och mer på grund av all galenskap som händer runt omkring er. Men ni visste också när ni kom in i detta att den galenskapen skulle inträffa. Ni visste att det skulle hända. Ni visste att ni skulle bli en del av den. Ni visste att ni skulle undra vid olika tidpunkter – varför, varför är du här? Varför gjorde du det här? Men du visste också att det är på högsta nivå av din varelse inom dig att fortsätta att gå framåt, att fortsätta att genomföra övergången.

Och ni, ni är övergången. Det skulle inte hända utan er. Solblixten skulle inte komma utan er. Det stora uppvaknandet, som sker just nu, skulle inte hända utan er.

Ja, vi är här i våra skepp. Vi är här för att hjälpa där vi kan. Men som ni vet kan vi bara göra så mycket.

Men vi kan säga er detta: att det finns saker som händer nu, bakom kulisserna ännu, men som är mycket nära att komma fram, mycket nära att avslöjas. Ni har hört det när det gäller meddelanden. Ni har det när det gäller nya upplevelser som kommer. Och det är bara ni som behöver fortsätta att hålla fast en liten stund till.

Fortsätt att driva er business inom illusionen, men var inte längre en del av illusionen. Ja, ni är i den, men ni behöver inte vara av den. Så fortsätt bara att gå framåt, fortsätt att sträva framåt, och allt kommer att fortsätta att ta hand om sig själv.

Ni har våra löften. Ni har alla löften från alla Himmelens Företag, från Första Skaparen Själv. Allt utarbetas. Allt ni behöver göra är att fortsätta att lita på planen och veta att planen arbetas fram precis som den behöver.

Och din del i den planen blir större och större när du fortsätter att tillåta att din frekvensvibration fortsätter att stiga. För när din frekvens en gång fortsätter att stiga och ditt medvetande höjs, ökar din kraft med den. Och med din kraft kommer du att sprida Ljuset ännu mer.

Några av er märker att nu, när kraften inom er börjar växa och expandera och börjar ge en ny känsla av frid inuti er och en fridsförmåga att kunna tala ut, att tala ut till era medmänniskor. Att tala ut och säga, ”du behöver inte fortsätta i ditt sömntillstånd längre. Du kan resa dig över det nu. Du kan befinna dig i Ljuset.

Eftersom Ljuset är allt. Ljuset är allt och allting. Och det är dags nu för er att inse att på en mer full nivå, mer och mer, varje dag, när ni kommer närmare och närmare den stora Solblixten, till Händelsen och den Stora Övergången som följer denna övergång som ni är i just nu. Denna övergång som tar dig från ett paradigm till ett nytt paradigm på högre nivå. Ett som ni nu kan vara bekvämare i, känna er själva bli mer och mer er själva inom detta nya paradigm på högre nivå. Det är helt upp till er nu, var och en, att fortsätta vara Vägvisare.

Att fortsätta att kalla på de av oss, de från Himlens Företag, era Uppstigna Mästare, Galaktikerna, Agarthanerna, alla ni kan kalla på. Vi är alla här för att hjälpa er. Och allt ni behöver göra är att kalla på oss, så kommer vi att vara där.

Men jag kan alltid berätta för er att det finns planer under arbete just nu att börja skapa en koppling till er, vilket är mer än bara denna typ av anslutning, mer än att bara känna oss i er själva, att höra våra ord i era tankar. En faktisk fysisk anslutning kommer närmare och närmare. Kalla det kontakt, första kontakt. Även om första kontakten har ägt rum under en tid, nu. Men kalla det en mer fullständig kontakt och ett mer fullständigt avslöjande, eftersom de av er som har förberett sig för dessa tider som är framöver, de av er som har varit beredda på detta, förbereds för att dessa ytterligare kontakter ska komma.

Jag är KaRa, och jag lämnar er nu i frid och kärlek och enhet till er alla.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...