Federationen av Ljus via Blossom Goodchild: 24 januari 2016

blossom-blog-new-short-1

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild: 24 januari 2016

 

Blossom: Jag kan inte tro att en hel vecka har gått. Det gick så snabbt! Kanske hoppade jag in i en portal efter den senaste kanaliseringen och kom ut en vecka senare! Som skulle passa väl in i det som vi sa att vi skulle tala om den här veckan. Ni sa att ni skulle prata om energiformning … om att skapa en egen portal … tror jag! Åh … uppför dig Blossom! God morgon!

Federation av Ljus: God morgon på dig också, Käraste Blossom. Vi kan KÄNNA från dig att du energetiskt är i bra balans och det gläder oss alltid … för din skull

Låt oss komma till saken … som du skulle säga i din värld. För att sammanfatta … Vi föreslog att energin skulle manipuleras för att kunna ”passera” från ett utrymme/ plats till en annan. Detta kan göras på en personlig utvecklingsnivå eller, faktiskt … genom en ”allmän” tunnel.

Så, är det faktiskt en tunnel då?

Det är hur det kan uppfattas av den resande deltagaren … och ändå är det bara ETT UTRYMME.

Ni säger att det behövs formad energi för att det ska fungera. Är energin av/ från den faktiska portalen, eller, själen som passerar genom den?

Båda. Tunneln är sammansatt av partiklar av energi som är ”trimmad” upp till en sådan hastighet att den blir i/ från sig själv ett vakuum. Om du tänker på det viset … bokstavligen att när du använder ett egentillverkat vakuum … och det som ”går in” sugs in någon annanstans. Detta är det enda sättet i ”lekmannatermer” som vi har möjlighet att förklara en sådan bearbetning.

Energi kan programmeras som vi sagt … för att ”anlända” … eller, för att ta sig till en specifik destination.

Vågar jag frågar hur det går till?

Med risk för att ”känna dig mindre vetande/ blåst” … Överallt är överallt … Överallt är Varsomhelst. Det finns faktiskt Ingenstans.

(När jag tittade tillbaka på det här kände jag mig manad att skriva HÖR NU.)

Mindre vetande eller verkligen blåst! Så, är det inte en fråga om att ansluta koordinaterna?

Inte som människor känner till koordinaterna t ex i ett geografiskt landskap. En programmerad destination … när den kommer från individen … forma energi och gå igenom … sker helt via ”tankeprogrammering.”

Den andra ”modellen” … för det är verkligen ett ”annorlunda märke och annan modell” sker genom datoriserade komponenter som mäter avstånd i realtid och sedan beräknar och uppskattar reseavstånd … hur kan vi säga … genom ”luft”.

Hur i hela friden kan de göra det?

Genom att förlita sig på datorintelligens. Därför, berättade vi om varför en hel del tid och pengar anslås till ett sådant projekt på jorden. Det fanns många felaktiga förfaranden och med respekt, skulle vi säga … att dessa mänskligt gjorda ”mask hål” fortfarande inte är 100% korrekta.

Låt oss gå vidare till ”självskapade” virvlar. För det tycker vi är betydligt mer användbar information att ta i beaktande.

Jag är idel öra, tro mig!

Återigen, det finns inget annat än energi. Allt är energi och vi vill bara poppa in här … all energi är KÄRLEKSBASERAD

Japp … ett ”måste” att nämna!

Därför, käraste Blossom … detta kräver att du koncentrerar dig på en annan nivå för att vi ska kunna förklara …

Oj! Oj! Jag ska försöka! Jag ska försöka!!

Det som är verkligt … är tänkt. Din tanke skapar din verklighet. Så ska man kräva att få gå någon annanstans … i ett nafs … behövs det koncentrerat tänkande. Först och främst på den tilltänkta destinationen. Inte bara tänka på den … Att FÖRESTÄLLA sig själv där … Att KÄNNA sig där … att KÄNNA ENERGIN på platsen man ska till. Så att, med övning … fokus av KÄNSLA skulle man kunna flytta från där man faktiskt ”trodde” att man var … till dit man vill.

Detta kan inte åstadkommas över en natt. Nå, om sanningen ska fram så kan det det. Ändå vill vi inte att någon ska få sina förhoppningar grusade och bli besvikna. Vi säger med ett leende … Ni kan inte springa innan ni kan gå. Eller, i dessa termer … ni kan inte transportera innan ni kan förvandla med tanken!

Älskar det! Jag kommer inte att avbryta flödet … Jag koncentrerar mig alltför mycket!

Så, du vet att man kan resa via sinnet och det kan VERKLIGEN nås på samma sätt. Fast … och det är ett stort FAST … att du faktiskt VET att ALLT SOM ÄR SANNING … från ALLT DITT VETANDEUTRYMME AV VEM DU ÄR … att du kroppsligen kan komma till denna plats … är den grundläggande nyckeln till hur det är gjort. Vi säger ”grundläggande nyckel” … för det är grunden. För om du inte vet i varje cell, varje atom av energi i dig som gör dig komplett … så kunde det inte hända. För det sker faktiskt i varje del, i varje aspekt som du tar med dig. Annars … kan mycket skada ske i både kropp och själ.

Så, är det farligt att ens försöka då?

Det är en intressant fråga. Vi föreslår att du ”studerar ”detta … och vi föreslår också att du arbetar på denna ”process ”. Men för att prova på den … skulle vi säga, utnyttja din intelligens … innan du provar på en sådan bedrift.

Det är de som har varit alltför ivriga … för ofärdiga … som har kommit till en klibbig ände … skulle vi säga.

Eh … kan det vara slutet? Jag menar, kan man fysiskt stöta på döden genom att försöka detta?

Ja.

Konstigt. Ska vi gå tillbaka till enkelheten i att vara kärlek?

Du ville veta.

Fast, jag hade inte sett det komma.

Som vi sa … med största respekt för alla som ÄR … detta åstadkoms lättast för de mer avancerade själarna. Här, på er planet finns det så mycket täthet för dig att brottas med … och detta är en viktig faktor i ”arbetet med” … speciellt för jaget.

På andra håll … finns det mycket ”lättare” kraftfält och därför ger detta ett mycket mer annorlunda ”huvudutrymme”! Det finns ingen annan fysisk form som är av densiteten/ vikten, som den hos människan.

(Återigen när jag tittar tillbaka, kände jag att det var på väg, genom att de menade … på andra planeter etc. Är verkligen inte en ens flodhäst är tyngre än jag? Kan diskuteras vissa dagar!)

Verkligen? Wow. Det är ett ganska enormt påstående. *

Det var ganska stort, lita på det Blossom … för dig att fortsätta att skriva ner det som du kände när orden kom igenom!

Tja, jag blir bättre på en massa saker … speciellt när det gäller att prata med er!

Vi skulle vilja tala om det nu … det bästa skulle vara att du koncentrerar dig på att resa någon annanstans via sinnet … och lämnar kroppen ”hemma”. Det skulle vara ett bra ställe att börja på.

Så, ni har förklarat för oss hur vi förbereder oss genom att KÄNNA att vi är där osv … och sedan?

Då … andas ni … som ni alltid gör … och ändå … samtidigt KÄNNA vibrationen av att vara någon annanstans … tänk ”avdunstning”.

Bokstavligen, visualisera att er kropp avdunstar … så att ni bara KÄNNER LJUSET.

LJUSET AV ER SJÄLVA. Tillåt sedan … Ljuset som är ni … att vara ”över er” för ett tag … till dess ni vant er vid att VARA BARA LJUS. Det är bäst att ha praktikperioder av just detta ensam … tills ni känner er väl anpassade till det.

När ni väl blivit bekväma och belåtna och har kontroll över er själva, bara stanna ”ovanför” er själva … sedan igen … visualisera … KÄNN … VIBRERA med samma energi som den plats ni vill besöka.

Men hur vet vi hur energin på denna plats är? Hur känner vi igen vibrationen hos denna plats?

Det gör ni inte … till att börja med. Men ju mer ni fokuserar på det … ju mer ni andas in den … desto mer ni ”plocka upp ” dess frekvens.

Fortsätt att andas in den frekvensen. Tänk inte på något annat än KÄNSLAN AV ENERGIN INOM DENNA FREKVENS. Försök att undvika att tänka på det ni tänker på !!

Förlåt?

Försök att släppa taget om det faktum att ni gör vad ni gör. Försöker att inte tänka på vad ni gör och hur konstigt det verkar vara … att koncentrera sig på att VARA någon annanstans. Efter OMFATTANDE PRAKTISERING i detta ämne … kommer ni att börja plocka upp lite ”antydningar” av det utrymme där ni vill vara.

Ett blinkande ögonblick av en vision av denna plats … ungefär som en scen ur en film. Det kan vara bara en sekund som ni fångat … men ändå … ni var där.

Ett enkelt ”hål att falla igenom” som tar er direkt tillbaka hem … med insikten om att ”Det har fungerat”. Eller det fungerar … som ”klipp” i tankeform ”tillbaka” till den fysiska plats där ni befinner er. Det bryter länken, så att säga. Detta är ännu en annan färdighet att förvärva … att förbli på det nya stället så länge som ni vill. Ett accepterande av ”SOM ÄR” är till stor hjälp. Tankar som ”Whoa! Detta är konstigt ”… finns inte!

Vi vill också nämna … även om det inte på något sätt är tvunget … att avsikten med resan är för att åstadkomma FÖRBÄTTRINGAR HOS MÄNNISKOSLÄKTET … att bistå processen/ göra framsteg … snarare än för självisk vinning. Vi säger inte att det inte kan och inte bör göras för nöjes skull. Men som med allt … vårt sätt att tänka … är … Det som är gjort är för det HÖGSTA GODA FÖR ALLA … GYNNAR ALLA. Därför missas inte en enda levande varelse.

När man väcks upp och kommer djupare in i sanningen … blir man medveten om saker som inte hade sett dagens ljus ens som en tanke. Ju mer man är beredd att frigöra sig från alla som vet … eller ska vi säga … allt de ”tror” att de vet … ju mer blir man medveten om att … skulle vi säga … ”de har inte” sett någonting ännu.

Vad har det tagit åt er idag? Ni verkar så mycket mer mänskliga … med all respekt.

Det är inte så, Blossom. Vi skulle säga att det är du som har blivit så mycket mer icke-människa genom detta meddelande … vi har bara filtrerat dina tankevågor … med stor lätthet och glädje.

Bortse från allt som du ”tror” du KÄNNER IGEN SOM SANNING och låt dig flytta in i det som är       ”okänt hittills ”. Låt detta sedan … bli ditt nya sätt att tänka … resonans på en högre nivå av dig själv än tidigare.

TRO ATT ALLT ÄR MÖJLIGT. Det finns ingenting som inte är! För alla möjliga tankar som man kan tänka … VARJE tanke … kan uppnås när du VET att tanken skapar verkligheten … utan undantag. Du måste bara VETA detta från den djupaste platsen inom dig … din SANNING … Ditt DU!

EXPANDERA TILL DET STORA OKÄNDA, kära ni. Där ligger underverk bortom era vildaste fantasier. Men när ni tillåter er att åka dit … blir era vildaste fantasier normen … tills ni återigen … är redo att gå längre än så!

VI ÄLSKAR ER.

Och vi älskar er. I kärlek och tack mina vänner. Med så mycket kärlek och tacksamhet.

* (Jag är inte säker på att detta uttalande är min sanning just nu … Kanske kommer det att bli så en dag! Bara för att det är vad ”De får igenom, betyder det inte att det måste vara en sanning för mig. Jag lärde mig för länge sedan, att ibland ifrågasätta meddelanden som kommer igenom från White Cloud och han berättade att det var OK för mig att inte hålla med om allt han sa!)

Slut på sessionen.

 

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

Federation of Light: Jan 24, 2016, kanaliserat av Blossom Goodchild på http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG266jan24.html

 

Källa: Blossom Goodchild: Federation of Light

Du gillar kanske också...