Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 21 december 2021

Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 21 december 2021

21 december 2021

 

Hej! Gör ett försök före jul… Någon hemma?

Välkommen till dig, kära Blossom, och till alla de som väljer att vara en del av vår gemenskap på detta sätt. Vi är medvetna om alla de som skriver till dig i tacksamhet för det som vi tar igenom.

Och vi skulle väldigt gärna vilja ta tillfället i akt att ge vår Tacksamhet till Var och En för att de tar tillvara det vi erbjuder, vilket i sin tur lyfter Planetens Vibration … vilket ger oss stor Glädje … eftersom det gör att vi kan notera förändringen i Energi på Er Planet … och inom er. Detta är verkligen ett mycket positivt resultat för oss att så många ”VET” sin Inre Sanning och det tjänar så väl till att åstadkomma det enorma ”Skifte” som är på väg att äga rum.

Om?

Blossom, runt omkring dig finns det tecken på att det är så.

Killar, dessa skyltar har funnits runt oss i åratal … jag tror att vinden har blåst ner dem.

Vi är medvetna om det tålamod som krävs. Den uthållighetsnivå som ni har fått genomgå. Besvikelserna … sorgen … misstron. Allt detta plockar vi upp inom den allmänna/övergripande ”påverkande”-energin.

ÄNDÅ ÄR VI PÅ ANDRA SIDAN MYCKET UPPMUNTRADE AV DEN STYRKA OCH AVSIKT SOM NI BÄR I ER VARELSE… I VETENSKAP OM ATT ”TIDEN” ÄR INNE DÅ STORA FÖRÄNDRINGAR KOMMER ATT BLIR UPPENBARA.

Tja, för att vara ärlig, en övergång till fas två skulle inte vara fel! Jag vet att det skulle innebära en världsomspännande nedstängning (enligt era beräkningar) men, hur eländigt det än låter, skulle det åtminstone betyda att vi går vidare … och sedan … Åh Glädje… bara ytterligare tre faser att ta oss igenom! Jag hade inte trott att Fas Ett skulle ta nästan två år!

Er Fas Två kommer och den kommer att avslöja mycket. Vissa saker kommer redan vara kända när locket blåser av den här kokande grytan … det kommer att bli mycket misstro och ofattbar turbulens, på grund av chocknivåer hos dem som inte har en aning om vad som ligger under allt som sker på ytan.

Tja, jag vet att ni inte kan ge en tid, så vi får bara vänta och se. Det är mitt ”Andra mantra!” Jag känner att ni vill säga ”Håll i era hattar” … hur många gånger har jag hört det här från er?

För många verkar det som.

Korrekt.

Vi LITAR på att du kan känna värmen som kommer från oss som kommer in i ditt hjärterum, vilket också kan tolkas som ett stort leende från oss.

Faktiskt, ja, det kan jag.

Det är dags för er att stärka er själva, att spänna fast er. Att förbli i ett lugnt tillstånd när mer och mer avslöjas.

För vi säger detta. När locket väl är av… går det inte att stoppa flödet av det som ska rinna ut.

NI KOMMER VETA INOMBORDS. ERT HJÄRTA KOMMER ATT SÄGA TILL ER, ‘NU GÅR VI!’ OCH DU KOMMER ATT REPETERA MANTRAT NÄSTAN I EN KONTINUERLIG SLINGA, FÖR ATT FÖRBLI STARK OCH ATT SKINA DITT LJUS.

Vad som än avslöjas … vilken grad/nivå av medvetenhet man än kan förstå det som är ’avtäckt/avslöjat … VET ATT DET ÄR NU … SOM DU/NÄR DU … VÄLJER ATT GÅ IN I DEN KRIGARES FULLSTÄNDIGHET SOM DU ÄR!

Vackla aldrig. Bara stärk de omkring dig med kärlek och uppmuntran att allt ”till slut” kommer att bli bra.

Men kommer det inte att vara så att ”vi krigare” också kommer att vara i stor chock?

Så är det. Föreställ dig ändå att om detta är fallet för dig … hur mycket mer trösterbjudande kommer det att krävas för dem som har varit blinda och döva för allt som har ”förberetts”.

Föreställ dig vilken röra det kommer att bli.

OCH …

när det gör det … ÄR DU REDO.

Vi känner att vi har varit redo så länge, men jag tror fortfarande, när det verkligen börjar, att även om ”Att vara redo” finns inom oss, kommer allt som ska hända fortfarande att sätta ”De som vet” i gungning.

Detta är högst troligt för chockvärdet i ”Vad är” …. Det som ”faktiskt” är … träffar djupt in i kärnan av ert väsen. In i kärnan av allas varelser. Skillnaden är att … du … är/var … medveten om dess ankomst och därför så mycket mer förberedd än många.

Vi har talat tidigare om en Styrka som kommer inifrån.

En djupare upptäckt av jaget som ligger i väntan på ”Kallelsen”. Inte från dig … utan från Högre Tjänst. Denna kallelse kommer att vara obestridlig och det Högre Uppvaknandet inombords kommer att ge en sådan beslutsamhet och syfte.

KOM IHÅG … DET ÄR DÄRFÖR NI KOM.

TVIVLA INTE PÅ DIG SJÄLV… NÅGONSIN.

TVIVLA INTE PÅ VEM DU ÄR OCH DINA FÖRMÅGOR ATT HJÄLPA.

DU KOMMER ATT VETA VAD DU SKA GÖRA.

DU KOMMER ATT VETA HUR DU SKA BETE DIG.

DU KOMMER ATT FÖRSTÅ PLANEN.

Ändå är denna Plan inte en som är skriven för att du ska studera och ta till dig dess innehåll. Det är en Plan som ska utvecklas inom dig.

Tänk på ett pussel. När varje ny bit placeras på sin rätta plats … blir bilden tydligare och gör att man kan ”upptäcka” nästa bit, vilket i sin tur upprepar processen. När fler och fler bitar passar … desto tydligare avslöjas bilden och desto snabbare hittas andra bitar för att slutföra uppgiften.

Kära själar … ÄR NI REDO?

Jag kan bara tala för mig själv, men jag har kommit att erkänna att många känner som jag. Jag kan säga ”JA … JAG ÄR DET”. Ändå är jag säker på att när vulkanen exploderar … ”kan” vi känna oss väldigt vilsna.

Om så skulle vara fallet … gå inom. Blunda, säg Mantrat och gå inom.

Vi skulle säga att Mantrat är ert bränsle och det kan inte råda brist på det … NÅGONSIN.

VET KÄRASTE SJÄLAR … genom ALLT som ska hända … framför allt det som ska chocka er in i grunden … att …

NI ÄR INTE ENSAMMA.

ARMÉER … STORA ARMÉER …

Jag har alltid ett problem när ni eller White Cloud använder det ordet. Jag tänker på strider och krig etc. Ni ber mig att slå upp det. ’Ett stort antal människor eller saker.’ OK. Jag kommer att flyta med det … lediga!

STORA ARMÉER SOM FINNS ”UTANFÖR PLANETEN” ÄR MED ER I DENNA ENORMA FÖRÄNDRING.

VAR MEDVETNA OM DETTA.

DERAS LJUS FINNS DÄR FÖR ATT GUIDA ER.

De har KUNSKAP om resultatet … en djupare förståelse för ”ALLT DETTA”.

Dessa ”Utanför Planeten” har anmält sig frivilligt att tjäna i stor skala för att hjälpa er att slutföra detta uppdrag. För det är av yttersta vikt för hela ’VARANDET’.

En sådan liten prick till Planet och ändå är så många redo och väntar på att lyfta den … in i/till … en Högre nivå av sig själv. Helt otroligt, egentligen.

På grund av resultatet. För det har aldrig hänt tidigare.

Att lyfta ”upp Henne” och ta er alla med henne på resan och vistelseorten!

HÅLL FAST VID DEN VETSKAPEN.

DEN FRAMTIDSVÄRLDEN ÄR DÄR OCH VÄNTAR PÅ ATT NI SKA KLIVA IN I DEN.

DET FINNS INGET MISSLYCKANDE.

LJUSET HAR VUNNIT.

Många har svårt att acceptera det när man bor på Planeten Jorden.

Många kommer att KÄNNA detta som SANNING i sinom tid.

Det låter lite fel för mig att säga ”jag hoppas att ni har rätt”.

Blossom…

Killar!

Känner ditt Hjärta att det är så?

Att Ljuset har vunnit? Nåväl, låt mig fråga det! Det sa … ’Den vill att det ska vara så, för den alternativa berättelsen suger!’. Så, är det en kunskap … eller en önskan?

Det är ett tillstånd av Varande som ni för närvarande lever i.

Så då skulle vi inte riktigt säga att mitt hjärta VERKLIGEN VET DET.

Fråga igen?

Det hörde mig första gången!

Fråga igen.

Ok. Hjärta … VET du att Ljuset har vunnit? … JA. Varför kom det fram så tydligt denna andra gång?

För första gången var din tanke/sinne alltför insvept i det du utsätts för. Men andra gången … kom ”ja” men utan en fråga, eller hur?

Ja.

Innerst inne … hur mycket du än känner att ”den här kunskapen” är ”osäker” … så innerst inne … ”essensen” av dig … ”Frågan” om själva ”DU VET ATT LJUSET HAR VUNNIT.

LJUSET HADE VUNNIT INNAN STRIDEN ENS BÖRJADE.

Det är stort! Hur kan det vara så?

Eftersom …

LJUS ÄR KÄRLEK.

KÄRLEK ÄR LJUS.

DET ÄR ALLT SOM FINNS INOM KÄRNAN AV ALLT SOM ÄR.

KÄRLEK – LJUS.

KÄRLEK – LJUS ÄR!

KÄRLEK – LJUS KOMMER ALLTID ATT FINNAS.

DET FINNS INGET ANNAT SOM KAN ÖVERTRÄFFA DET … ANNAT EN UPPGRADERING AV SIG SJÄLV.

Men det skulle förstås vara den frågan om varför mörkret tilläts ta sakerna så långt från början?

Det, kära Blossom, kan inte besvaras på djupet vid det här laget.

Varför?

På grund av komplexiteten.

Testa att ”sätta det i ett nötskal?”

Det skulle inte få plats.

Kanske till en annan tid som vi kanske eller kanske inte tar oss runt till.

Det är dags för oss att ta farväl. Vi är medvetna om de ”firanden” som er Planet har skapat runt den här tiden. Vi ber att var och en gör det till sitt uppdrag att vara vid gott mod. För detta vet vi, oavsett vad PÅ JORDEN som pågår … är den mest uppskattade ”ammunition” man ständigt kan beväpna sig med.

SÅ NÄRA NU.

Med respekt, hur ska jag uttrycka detta? Jag skulle Älska att det var nära. Ändå var det så nära för ungefär tio år sedan. Jag måste dock erkänna att jag känner att locket snart kommer att blåsa av. Ändå har jag också känt ”det” många gånger tidigare. VEM VET … INTE JAG! Ni måste le, för den där varmhjärtade känslan har precis smugit sig in i mitt hjärta. Tack Killar. Vi får se, vi får se!

Ni SKA det… verkligen.

I tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

God Jul alla från Blossom och från Goody,

För fastän någon annanstans får jag inte misströsta … för det skulle han väl inte vilja?

Så, höj ett glas, å hans vägnar, och höj det med gott mod,

Jaga bort nedstämdheten, ta in glada nyheter,

För det var ett j—a hemskt år.

Han känns så nära, så från oss båda,

Vi sänder er Ljus och Kärlek,

Mitt skickas från Planeten Jorden och

Hans uppifrån.

Tack till alla som har skickat mig så mycket Kärlek och stöd under det senaste året. Sådan vänlighet har hållit mig flytande när jag så ofta kände att mitt skepp höll på att sjunka. Jag navigerar ensam på haven nu, med vetskapen om att Stjärnljuset från min vackra man Goody kommer att leda mig genom både upprörda och lugna vatten. Må detta nya år föra oss allt närmare att fullfölja vårt uppdrag och må vi göra det i nåd, ödmjukhet och förståelse för varje själs takt, när de går vägen hem. Många, många, många tack. Blossom xxx

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...