Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 augusti, 2022

 

Samarbete med Pleiadians, Sirians, Lyrans & Andromedans ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi erbjuder er dessa sändningar för att påminna er om vem du har varit och för att locka dig till vem du håller på att bli. Ni behöver alla få luckorna fyllda på något sätt, så att ni inte hamnar i fällan som säger att ni bara är en människa som lever på jorden. Många av er tänkte aldrig tanken att ni hade tidigare liv i andra delar av galaxen förrän långt upp i vuxen ålder. Det är svårt för era sinnen att acceptera den typen av möjligheter som sanna, även om det ur vårt perspektiv är helt vettigt. Du dök inte bara upp där på jorden en dag. Du har en historia.

Ni har vänner utspridda över hela galaxen och bortom, och ni får minnen och aspekter av er själva väckta genom dessa sändningar, när vi strör in så mycket mer än bara orden som Daniel här kan komma på när han talar för oss . Det finns en mycket större bild här, och några av er är medvetna om den bilden. Vissa av er tar sig tid att gå bortom vad era sinnen kan förstå, och ni känner för upplevelsen av att få dessa luckor fyllda av bara ett kollektiv från ett stjärnsystem.

Vi samarbetar också med andra. Det måste vi erkänna. Vi samarbetar. Vi tillåter Plejadierna, Sirianerna, Lyranerna, Andromedanerna, och så vidare, att släppa in bitar av energierna som vi sänder genom denna kanal, för vi vill att du ska få hela bilden av vem du är och vem du har varit. Och du kommer att återvända till alla våra stjärnsystem och de som du aldrig ens har hört talas om när timingen är rätt. För nu, fortsätt att titta mot din himmel och fortsätt känna efter resonansen med utomjordiska energier. Vi är här för att hjälpa till. Vi är här för att hjälpa.

Och även vår lilla grupp av medarbetare här är bara en av många. Du får aktiveringar för att fylla i dessa luckor hela tiden, och vi är inte ensamma i universum, och naturligtvis inte du heller. Det är dags att inse att ni är en del av den storslagna historien som utgör denna galax, och ni är pionjärerna där ute på jorden, som gör det bästa ni kan för att förena alla energier, så att vi kan bli ett enat galaktiskt kollektiv .

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...