Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 18 maj 2021

 

Ljusfederationen Via Blossom Goodchild, 18 maj 2021

18 maj 2021

Hej! Förra gången jag pratade med er hade jag ingen aning om hur trasslig min värld plötsligt skulle bli. Inte säker på hur detta kommer att gå, om alls, ändå skulle jag vilja försöka. Hur är det med er och förstås där ute i världen som verkar ha tappat allt förstånd?

Naturligtvis, Käraste Själ, naturligtvis har vi varit och kommer att fortsätta att vara med dig under denna oväntade vändning i dina omständigheter.

Tack. Om detta känner jag mig säker. Tillsammans med Kärleken från hela vår Ljusfamilj, både på och utanför Planeten, känner jag mig så väldigt Välsignad.

Låt oss tala om saker som kommer att inkludera Alla, om vi får?

Mitt syfte helt och hållet med dagens chatt.

Vi talar och ska fortsätta att tala om Kärlek. Ty i allt som sker i er värld av sådan eländighet finns det inget annat motgift.

För Varje Själ som vandrar på denna Planet vid den här tiden … fördelen med att KÄNNA KÄRLEK … I/SOM/ AV SIG SJÄLV … PÅ EN HEL NY NIVÅ, är sättet att föra er från denna plats med okända bekymmer, till en plats inom jaget av absolut VETANDE och säkerhet.

ATT VETA … ATT FASTÄN ALLT OMKRING ER KÄNNS SOM ATT DET ÄR BORTOM VAD SOM NÅGON KAN FÖRVÄNTA SIG … UPPVÄGER KRAFTEN SOM LIGGER INOM VAR OCH EN … HELT VAD MAN KONFRONTERAS MED UNDER DENNA FÖRÄNDRING.

KAN DU INTE KÄNNA STYRKAN INOM FÖRÄNDRINGEN? BESTÄMDHETEN? DJUPET FRÅN VILKET DIN VARELSE KÄNNER DETTA VETANDE?

Tja, för att vara ärlig, ja, jag känner en inre styrka. Ändå är det som avslöjas beträffande ”sprutorna” tillräckligt för att vilja flytta till en annan Planet. Man kan helt enkelt inte förstå hur vår värld har förändrats under de senaste 18 månaderna och den galenskap som nu har blivit ”normen”.

Ändå sa vi inte till dig om detta … och mer framöver?

Det gjorde ni. Ni talade också om ett Enormt Tillkännagivande! Man väntar fortfarande … på detta … och faktiskt Fas Två och världsnedstängning. Ändå, med så mycket oro, vem vet vad som är vad!

Tillkännagivandet, följt av många … väntar utan tvekan ’Alla system är igång’. Vändningar inom händelserna har konsekvenser och orsakar förseningar.

ÄNDÅ KAN VI SÄGA ENTUSIASTISKT ATT DEN GUDOMLIGA PLANEN SOM ÄR PÅ PLATS … ÄR FORTFARANDE PÅ PLATS.

Det verkar fortsätta och fortsätta … och som alltid … ingenting som har talats om har hänt. Jag har varit utanför radarn med er i nästan en månad … ingen förändring!

Ändå är det så mycket som ännu inte kan ses eller berättas.

Man måste fortsätta lita på det. Jag vet att jag har frågat detta tidigare, men vilka råd skulle ni ge, som inte redan har getts?

Käraste Själar, det finns inget nytt att säga. Ert tålamod är något som måste accepteras ’som det är’ … och inom ens tålamod … kommer KÄRLEKEN och STYRKAN inom att fortsätta växa.

Den Starkaste av de Starka var inte bara ’styrkan’ i ’ett område’, utan i Allt… och tålamod kräver mycket styrka i dessa tider.

Så då är det helt enkelt så att vi bara måste fortsätta att trampa på?

Vi skulle föredra om du hoppade över det.

Våra stövlar verkar ibland ha blyvikter.

Ta bort inte bara vikterna, utan stövlarna också.

Du vet själv, Blossom, från de senaste veckorna, att det som sker ”utanför” ditt individuella utrymme har haft liten betydelse på grund av din intensiva omständighet. Är det inte så?

Ja, men det betyder inte att vi alla kan stänga av från det som händer där ute. Vi behöver krafterna på plats för att visa att vi inte accepterar det.

Så är det. Ändå finns det många som föredrar att gräva djupare än djupt, bara för att hitta en återvändsgränd eller ”utan betydelse” när det kom till det. Vår poäng är, Blossom, som vi har sagt om och om igen …

VÄGEN GENOM DETTA … OCH DET FINNS EN VÄG GENOM DETTA … ÄR ATT HÅLLA ERT LJUS.

Hur är det bäst att göra detta?

Genom att Njuta så bra ni kan, oavsett omständigheter ni befinner er i.

VÄGEN GENOM DETTA ÄR ATT HÅLLA VIBRATIONEN AV JAGET OCH ALLT SOM ÄR … FREKVENT/ HÖGFREKVENT.

Ja, med respekt, vi vet detta och var och en av oss gör vårt bästa. Ändå kan vi inte låtsas att allt det ”där ute” inte pågår.

Jo, det kan ni. Naturligtvis vet du att det är så. Naturligtvis vet du att ditt Ljus kan besegra allt mörker. Ändå, här och där, så länge du kan hålla dina drömmar, när som helst … gå in i dem och lek. Gå in i din dröm om din framtid och sola dig i dess solsken.

EN ANNORLUNDA SLAGS SOL. EN ANNORLUNDA SLAGS AV KÄNSLA FÖR ALLT … VARJE ANDETAG.

VAR I DIN DRÖM … ÄVEN NÄR DU ÄR I DEN TOTALA VERKLIGHETEN AV DIN PLANETS TRANSFORMATION.

LEV DIN DRÖM INOM KÄNSLAN AV VEM DU ÄR.

Mycket glöms lätt när Vibrationstätheten träffar.

ÄNDÅ, SÖK TACKSAMHETEN … SÖK GLÄDJEN!

VAR TACKSAM … VAR GLAD!

Att förbli Kär i Livet, istället för att falla ur Kärleken för det, på grund av saker som för närvarande är utanför din kontroll, är en del av din resa. Det var en del av din träning innan du kom.

Så mycket har ”planterats” för att styra dig bort från vem du är … DIN SANNING. Ändå måste du fortsätta att gå inom dig själv.

DU MÅSTE FORTSÄTTA ATT HÅLLA FAST OCH KOMMA I IHÅG DET SOM DU ÄR … VEM DU ÄR … KÄRLEKSESSENSEN.

Du är verkligen här på Planeten Jorden med det Högsta uppdraget.

DU … JA, VAR OCH EN … KÄNNER NI ER BETYDELSE?

PRISAR DU DIG SJÄLV FÖR ATT VARA EN UTVALD SOM ÄR HÄR NU? Eftersom DU var En som hade förmågan att åstadkomma och slutföra det som miljoner av er landade här och kom för att göra.

Så uppskattad du är!

Hur absolut hedrad du är … av Alla!

DU … DEN STARKASTE AV DE STARKA.

Det är inte dags att ge upp/att lämna in … för att låta de mörkare, lägre energierna övervinna dig och reducera ditt Ljus.

Nej nej nej!

NU ÄR DET TID … MER ÄN NÅGONSIN … NÄR DET SOM PÅGÅR BLIR TUFFARE OCH TUFFARE …ATT ”VISA DEM VAD DU DUGER TILL” … DEN HÖGSTA RENASTE KÄRLEKEN.

Det är därför DU kom … för DET är vad du visste/vet att du Var.

DU … som kan rida genom den största stormen … och förbli stark.

Kommer du ihåg din kallelse…Ja. DU! VARENDA EN!

Har du ändrat dig? Självklart inte!

KOM IHÅG! KOM IHÅG! KOM IHÅG!

DU VISSTE ATT DETTA SKULLE BLI SÅ HÄR. DU HOPPADE OMBORD MED SÅDAN ENTUSIASM.

HITTA DEN.

FÅ TILLBAKA DEN.

MATA DEN ENTUSIASMEN OCH MODET MED DIN BESTÄMDHET ATT VARA DET LJUSASTE LJUSET SOM DU KAN VARA!

KOM IHÅG! KOM IHÅG! KOM IHÅG!

Låt inte ”allt detta” att ta ner dig… för att fylla dig med misstro och förtvivlan. Nej, nej, nej!

Låt ”allt detta” göra dig ännu mer beslutsam.

JU VÄRRE DET BLIR … DESTO STARKARE BLIR DU!

JU VÄRRE DET BLIR … DESTO STARKARE BLIR DU!

JU VÄRRE DET BLIR … DESTO STARKARE BLIR DU!

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

Ha! Tro inte en minut jag hade glömt den lilla valpen! Om och om och om och om och om igen … Den har hjälpt mig igenom de läskigaste ögonblicken nyligen!

En annan påminnelse, käraste Blossom och Alla, är att KÄNNA KÄRLEKEN OCH MANTRATS SÅNG tillsammans med många tusen av er … som EN.

Så när du upprepar det om och om igen … KÄNN rösterna från alla andra själar och bär deras röster över etrarna för att harmonisera med dina.

Detta är av sådan trovärdighet. Så grundläggande.

Konstiga ord?

Ändå rätt.

Ok. Det känns bra att vara tillbaka i er närvaro, måste jag säga. Inget nytt … med respekt. Ändå, bara för att ni ska upprepa det som vi vet håller oss upplyfta.

Ändå, har det inte varit så att många har saknat våra samtal i hög grad?

Det verkar så.

Det finns remsor och remsor av våra samtal som kan läsas fritt på din webbplats. Att återvända till förflutna år kan också göra Själen mycket gott.

Vi skulle tillägga att många har insett sin egen styrka genom att INTE ha dessa samtal tillgängliga på sista tiden.

Ja. Jag tror det. Det är bra att nämna tidigare kanaliseringar. Tolv år eller så! Många kan roa sig över hur gripande/liknande de är som idag, liksom som de var då. Jag säger detta, eftersom våra chattar kan vara väldigt oregelbundna och intermittenta på obestämd tid, jämfört med hur vi alltid har varit. Ändå, som i dag, uppstod möjligheten och jag tog den … och jag antar att det kommer att vara så här framöver.

Du är en Modig soldat, Blossom Goodchild.

Tack. VI ÄR ALLA MODIGA. DET MÅSTE VI VARA, FÖR ATT GÖRA SOM VI SÄGER OCH RÖRA OSS FRAMÅT. Era och White Clouds läror har gjort en sådan skillnad för oss alla. Det är när vi står inför otroligt svåra tider som vi förstår hur mycket ni har hjälpt oss på vår resa. För vilket vi ALLA ÄR OTROLIGT TACKSAMMA. För jag vet att många, många, många själar upplever enormt traumatiska tider, utöver allt annat som pågår! Som om det inte var tillräckligt, okej, redan! Ändå måste jag fortfarande säga … VI HAR FATTAT DETTA!

Ni skulle inte ha valts om ni inte kunde upprätthålla detta uttalande! Vår Kärlek … i/av … dess Högsta Renaste Energi skickas till Var och En.

KÄNN OSS.

FÖRSTÅ OSS.

OCH SÅ ÄR DET.

Vi ser fram emot nästa Gyllene möjlighet att prata med er igen.

 

Åh, och jag också! Tack så mycket. I tacksamhet. I Kärleksfull Service. JAG ÄR.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...