Fjärilskollektivet via Galaxygirl, 26 Juli, 2018

Fjärilskollektivet via Galaxygirl, 26 Juli, 2018

Fjärilskollektivet 26/7-18

 

Hej vänner, vi är Fjärilskollektivet. Ni kanske känner igen vår miniatyrform som de ljuvliga lättviktade bekymmersfria pollinerare som fladdrar på de stillsamma briserna på er planet, festande på blommorna och dess skönhet. De är enbart aspekter av oss, fjärilsfolket. När Gaia skapade sin jord-form erbjöds de flesta arterna i vår tidsrymd att indexera sina DNA här i en eller annan form eftersom Gaia skulle bli ett levande under – ett bibliotek – där kosmos kan visa upp genetisk mångfald. De flesta djur och insekter på Jorden, blommor och växter kommer från denna rymd kvadrant och är något mindre versioner av sig själva här i er tid och rymd i detta nu.

Vi fjärilar ger exempel på förändring vilket är en mycket passande parallell för er, det mänskliga kollektivet, i denna tid och rymd, när ni ”fladdrar mellan dimensioner” som Modern nyligen sa. Vi tycker om att fladdra. Vi tycker om att rida på Moderns briser, på vindens andetag, när den bär oss framåt. Vi känner solens koder mot våra kroppar, genom våra vingar. Vi smakar på olika nektar och njuter av att tala med blommorna då vi är förtrogna med naturen. Älvorna tar hand om oss och vi njuter mycket av detta, för det är en glädje att få tjäna som pollinerare och bli serverade och få ta emot i gengäld.

Vi ser detta som något även ni kan dra nytta av och öppna upp er för, mänskliga kollektivet. Vi ser hur ni gör er klara för att ta emot dessa energier som kommer in med elegans och lätthet av mästare och detta glädjer inte bara våra galaktiska motsvarigheter utan även oss, Fjärilskollektivet. För var skulle fjärilarna vara om de inte kunde få ta emot värmen från solen, näringsämnena i blomnektarn eller behagligheten i Moderns andetag? Enorma erbjudanden är tillgängliga för er, det mänskliga kollektivet. Vi föreslår att ni öppnar era händer, era vingar, och absorberar gåvorna som presenteras för er.

Vi fjärilar känner stor glädje över vår mångfald. Vi är många färger, storlekar, former men ändå är vi alla en. Detta är också en viktig lärdom för er i denna tid av enhet. Ni är alla människor. Ni är alla storlekar, former och färger, etnicitet, ursprung, religioner och ändå är ni alla en. Detta är er största styrka, tillsammans i enhet. Detta är vad mörkret skräms mest av. Låt ljuset lysa igenom era nyfunna vingar, mänskliga kollektiv, och absorbera energi vibrationerna från Alltets Moder, från den Stora Centrala Solen och som ett kollektiv finns det inget övre tak på hur högt ni kan flyga.

Vi är Fjärils Kollektivet och vi uppmuntrar er att omfamna dessa inre förändringar inombords. För larven måste inse att den är en fjäril inombords innan världen kan se transformationen. Puppan, tiden för inre processande, är fullgjord för många om inte för de flesta av de nuvarande vakna ljusarbetarna. Det är dags att sträcka ut vingarna och börja flyga. Och vi kommer att hälsa er på andra sidan. Vi är era vänner fjärilarna, från Fjärils Kollektivet.

Översättare Veronica

Du gillar kanske också...