Elleaih, Druidprästinna via Galaxygirl, 18 mars 2023

Elleaih, Druidprästinna
Via Galaxygirl, 18 mars 2023
Hälsningar älskade människor. Jag Elleaih, Druidprästinna, talar genom tid och rum eftersom Galaxygirl har öppnat upp för kontakt. Tid är en konstruktion, en levande formbar konstruktion. Vi skapar med den men är inte bundna till den, precis som ni kommer att lära er när tiden är inne.
(Hon är en vacker ung blond kvinna som bär en grå cape med huva. Det finns vilda blommor invävda i hennes hår. Hon ler.) Ja jag är ung, Galaxygirl, och jag är tillräckligt ung för att veta att mitt liv har det ännu inte skrivits om, eftersom jag är författaren till mitt öde. Druiderna är föga kända i ert rike, även om ni ofta tänker på dem under er St Patricks Day-firande. Druiderna levde enkelt i full harmoni med Jorden, med de gröna Moderenergierna och levande vatten som renades och förnyades, med eldarna som brann och var våra samlingsplatser för gemensamma sammankomster.
Jag älskade när de äldre möttes under stjärnhimlen i eldens sken, speciellt när intressanta och mycket viktiga saker diskuterades, som nu i er värld. Det talas mycket om dagjämningar, gateways och portaler. Vi visste vilka Moder Jords leylinjer var. Vi kände dem, vi känner dem nu med våra bara fötter när vi går på Henne. Hon är vår Moder och vi hedrar Hennes offer. Jorden skulle stigit upp för länge sedan om den hade varit en obebodd planet. Men Hon valde att vara lekplatsen för mycket erfarenhet, och som sådan har Hennes lärande ökat många gånger.
Jag Elleaih talar. Kvinnor behandlas väl i våra samhällen. Där finns präster och prästinnor. Vi lär våra barn hur man hedrar det gudomliga i alla saker, och vi är väldigt mycket i balans med livet omkring oss. Jag kom idag för att ge er ett meddelande. Titta på leylinjerna och lär er om dem. Anslut er med leylinjerna. Jordens leylinjer står i förbindelse med stjärnkartorna. Stjärnkartorna är justerade för att omkalibrera de inkommande ljusfrekvenserna. Jorden håller på att höjas till en högre nivå. Äntligen kommer ni att kunna umgås med de mystiska kungadömen som omger er, och som länge har varit beslöjade av tid och glömda minnen.
Vi samarbetar nära med älvornas riken. De är mycket aktiva på er Nya Jord. Jag talar från tusentals av era år sedan när vi skapade en tidsspiral, så Jorden känns fortfarande ny för mig. Det var innan era romare invaderade och landet fortfarande var grönt och orört, utan kullerstensvägar som förstör landskapet. Här går vi barfota, noga med att inte lämna några spår efter oss förutom de massiva stencirklar som ni känner till idag. Dessa var våra mötesplatser, våra gemensamma ceremoniplatser. Här är marken fortfarande ren, grön och fräsch. Här kommunicerar vi fortfarande med älvornas riken, med älvorna.
Här känner vi Moder Jords andetag och hjärtslag.
Men jag vänder mig nu till er för det här kapitlet håller på att förändras – snabbt och dramatiskt. Jag har sett det i stjärnorna och haven har berättat sina hemligheter. Tiden för återfödelse är nu här för er. Det är en spännande tid att leva i. Jag skulle vilja se det, men jag känner vad du sänder till mig Galaxygirl, och jag ser kaoset och oenigheten. Du visar mig separationen som har uppstått i människornas hjärta och huvud. Jag vet att jag är på väg att gå in i en mörk tidsperiod i vår historia, och jag vet att ni är på väg att gå in i en tid av ljus i ert nästa kapitel. Pressade vilda blommor behåller fortfarande sin skönhet. Du känner dig pressad från alla sidor när ditt samhälle kämpar efter andan och ändå, finns det skönhet på er nuvarande planet, ser jag. Det finns alltid skönhet. Det finns alltid frid mitt i stor sorg. Stor sorg och stor kärlek är ofta sammanflätade.
Jag Elleaih talar till er som en Druidprästinna, som en vän. (Hon blandar ihop örter och mal dem till en grön pasta.) Ska jag applicera den för dig? (Hon stryker på den på mitt hjärta och min panna. Hon sträcker sig sedan in i en kall eldgrop och stänker aska på mitt huvud och mina händer.) Känner du friden i detta ögonblick? Du har blivit renad av elden. Vi använder ofta vilda blommor och aska i våra ceremonier. Det finns mycket skönhet att se fram emot. (Jag ser alla leylinjerna på Jorden lysa upp och glimma, och pulsera i takt med Jordens hjärtslag.) Ja, det är dags nu. Ljusarbetarna aktiverar nätet ytterligare, så mycket längre än de är medvetna om. Ni gör så mycket mer än ni är medvetna om.
Vi Druider arbetar ofta med Plejaderna. Vi söker deras vägledning och när stjärnorna är i linje i vissa formationer känner vi deras vibrationer och interagerar telepatiskt med dem. Precis som jag energetiskt engagerar mig med dig nu. Telepati har länge varit tystat, för den makt den hade var för stor. Men den håller på att vakna upp igen. Det finns många, många fler kanaliserare nu i er tid än det var för fem år sedan. Och så kommer det att fortsätta att vara.
Jag talar för Modern. Hon är redo att fara hem till de högre dimensionernas vibrationer. Vi håller på att skapa en bro som sträcker sig från de gamla tiderna till de nya. Den här var en gång min far. Det är intressant och glädjefyllt att komma i kontakt. Vi tjänar alla i vårt eget tidskontinuum, vi tjänar helheten. Vi hedrar Modern. Ni hedrar förfäderna och er egen sanna väg. Druidernas löften är inte brutna. Vi har uppfyllt löftet om att ta kontakt. Vi sätter igång era nuvarande leylinjer nu med styrkan från den forntida Jorden. Era rutnät bli stärkta. Det är uppnått. Det är gjort. Jag Elleaih talar. Jag sänder er min kärlek genom tid och rum. Må vi mötas igen.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *