VERITAS Intel Uppdatering, 12 oktober, 2016

Reval-22

VERITAS Intel Uppdatering

NESARA, Nya Republiken, Dunford, RV/GCR

12 oktober, 2016

Det finns åtskilligt som jag bara inte kan säga, utan att utsätta människor för fara. Vad jag kan säga är att en större händelse idag ägde rum i Reno, som högst antagligen kommer att påskynda implementeringen av NESARA. Det här slaget av Intel är aldrig någon garanti, men detta ger mig ett intryck av en brådskande karaktär, som har saknats i bilden fram till idag.

Jag håller utkik efter ett större agerande inom NESARA. Om det införs, kommer vi att framskrida på ett bredare, mer fullständigt sätt. Vi borde då dansa i enrum tills allt lugnar ner sig. Om jag vaknar och inget har skett, ska jag gå krama om mina barn ordentligt, varje dag, och vara tacksam över att vi får göra vår övergång i en lite lugnare takt. Personligen vill jag att den ska ske, och ske i stor skala. Jag blir trött av att se Dunford backa ut gång på gång. Det är dags att få jobbet gjort och ha tilltro till att folket står bakom sanningen. Det är väl skrämmande att gå i hans skor, tänker jag. Jag skulle också bli irriterad ifall jag fick flera attentat riktade mot mitt liv.

Eftersom det förekommer en potential för ett radikalt och kraftfullt skeende, så är det bäst att ni håller er hemma eller på era kontor. Bara skjut upp de saker som ni tycker att är så nödvändiga och stanna hemma tills detta stabiliserar sig, eller hur? Jag rekommenderar att ni denna vecka ligger lågt.

En tidtabell hade utfärdats för Reno, för en ”handlingsplan” för allmänheten. Jag ger er tidtabellen, men förstå att dagens dylika hemska händelser antagligen har snabbat på tidsramarna.

Tidsplanen som kom ut i Reno i morse var ägnad att delge auktorisationskoder för första och andra varvets utbetalningar att tillämpas fullt ut i morgon på morgonen och fram till på torsdag. Det tredje varvets ”handlingsplan” skulle ske på torsdag kväll och på fredag gällande elektroniska överföringar som tidigare har blivit inlagda. Enligt denna tidsplan skulle frisläppandet av de 800# förslagsvis anges på torsdag kväll eller möjligen på fredag, för att sammanfalla med tredje varvets frisläppande.

Ni säger säkert: Men varför inte på måndag kväll? Varför inte i kväll? Varför denna fördröjning? Det är inte så mycket en fördröjning, som att man helt enkelt måste få till ett beslut om ett exakt ögonblick. I det här fallet var Nya Republiken tvungen att skydda Dunford från minst tre olika attentat på hans liv under den senaste veckan eller så. Det verkar störa en tidslinje.

Detta sagt, motivet är större och kan förkorta denna tidslinje.

Det påvisar bara vilken allvarlig händelse detta rör sig om. Det är inte bara en enkel humanitär finansiering. Det rör sig om globala maktskiften, som handlar om liv och död och som vi aldrig tidigare har fått skåda. Var glada att ni slipper befinna er rätt vid dess frontlinjer.

En massa beslut, en massa funktioner.

Slutsatsen är att de 800# kan komma att anges när som helst mellan i kväll och fredag och detta skulle kunna inbegripa den tidsplan som ursprungligen angetts av G20 för den Växlingskommitté, som de hade utsett.

Det bästa sätt, på vilket vi just nu kan stötta, är helt enkelt genom bön. Håll er positiva och utöva vilken tro ni än har.

Jag ska informera om jag blir uppmärksammad på något omedelbart förestående skeende gällande något av det ovannämnda, ifall jag tillåts vidarebefordra det.

När ni ikväll ber er aftonbön, kom ihåg General Dunford och hans tappra mannar, och de svårigheter som de får möta för vår skull och för de Vita Hattar som har fått offra sina liv, må Gud vaka över er.

VERITAS

Copyright 2016 all rights reserved VERITAS WITTICISMS LLC

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...