“Förtjänat” – GCR/RV Op-Ed – torsdag 22 juni 2017

 

 

”Förtjänat” – GCR / RV Op-Ed – torsdag 22 juni 2017

 

God morgon Amerika,

På något sätt tog nästan 66 miljoner av oss Trumps röda piller i november och legitimerade honom som vår ledare och amerikanska president.

Det hände verkligen.

De flesta, för att inte säga alla amerikaner ångrar denna sanning idag. För att vi som en nation fortsätter att medvetet välja tro framför verklighet.

Har någon någonsin stannat upp för att tänka efter precis hur absurd Trumpadministrationen är som en seriös internationell politisk kropp, här för att tjäna vår nations bästa intressen?

Eller varför en milt populär senior-tv-verklighetsstjärna blev en amerikansk president utan att ens vinna den allmänna omröstningen eller ha gjort en bakgrundskoll före valet?

Föll det någon in att en ”Legos” -films franchising verkställande producent nu har hand om USA: s statskassa … och plötsligt är ansvarig för 25% av den globala BNP med bokstavligen ingen arbetslivserfarenhet?

Har någon ägnat någon tid till att tänka på att det var konstigt att en pensionerad hjärnkirurg plötsligt blev chef för HUD (bostäder och stadsutveckling) med bokstavligen ingen tidigare yrkeserfarenhet heller?

Skulle du låta någon operera på dig utan att åtminstone ha gått läkarutbildningen?

Eller att en notorisk pro-Putin före detta Exxon VD är bekräftad som utrikesminister när en rysk valinblandnings ”häxjakt” skenar på så kriminellt?

Snälla, får mig inte ens att börja angående Amerikas mest överskattade svärson, Jared ”The Kush” Kushner som fick uppgiften att lösa Mellerst Östern freden efter 100 års konflikt?

Jag kastar upp i min mun när jag bara tänker på det öppna bedrägeriet.

Åh, och kan någon förklara varför en hel sittande Vita hus seniorstab har tagit utomstående rådgivare och saker och ting fortsätter som vanligt?

Moraliskt, borde en sittande USA: s President tweeta utan uppehåll om personliga saker, eller nationella diplomatiska frågor eller negativa mediehistorier som erbjuds av meningslösa pratmakare och kritiker?

Och varför borde vi lita på Trump om hans egen nationella informationsservice inte litar på honom avseende känslig sekretess när det gäller det land han förmodligen driver?

Hur långt ur kurs har vi som nation rest när det gäller att vara en gemenskap av ”berörda och utbildade” medborgare?

Amerika är förlorat. Och amerikanerna har blivit historiskt apatiska till sanningen.

Människor, på min korta tid här på denna jord, har jag upptäckt en mycket enkel sanning: vi får det vi förtjänar – vibrationellt – bra och dåligt, rätt eller fel – det som vi lägger in i den universella manifestationsmekanismen är exakt det som returneras i slutet.

Jag menar att den uppenbara och djärva lögn som är Donald J. Trump som en organisk, allvarlig man som driver den en gång starkaste militära och ekonomiska nationen i den fria världen, det är exakt vad vi har förtjänat.

Det är ett ledsen men sant faktum, och vi är alla skyldiga på grundval av våra resultat. Sobeit.

Snart, kanske till och med denna morgon slutar vår kollektiva orange mardröm.

Och den stora kabalens sociala experiment av kaos som ger ordning det är att det falska Presidentskapet av Mrs. Trump upphör att vara vår gemensamma verklighet. Jag ber att det blir så.

Håll dig beredd framför din HDTV och dina internetnyhetssidor , Amerika ,… besked från flera mediakällor är att det kommer att bli en ”hängning” före helgen och kanske till och med senare idag.

Oavsett exakt när Trump är bestämd att avgå i skam, bör det vara en mycket minnesvärd och historisk period i både amerikansk och global politisk historia.

En mycket hård period som vi som amerikaner har förtjänat.

Gud är med oss.

Du gillar kanske också...