”Slow Roll” Intel SITREP 02:00 EST 6 mars, 2017

”Slow Roll”

Intel SITREP

02:00 EST

6 mars, 2017

 

Vilken långsam utrullning RV är. Till och med inom HSBC i NYC blir man uttråkad av att sitta vid telefonerna. Som om jag skulle behöva tala om leda med någon av er.

Zimbabwe avvaktar nu med att allmänt lägga ut sina $10, $20 obligationssedlar tills efter RV.

Sedlarna $1, 2, 5 finns redan allmänt utlagda och sjunker i värde eftersom valutan ännu inte är internationell.

Aktuell internationell handelskurs för ZIM är nu 1:2 utan sekretessavtal (NDA). Högre suveräna kurser är fortfarande tillgängliga med sekretessavtal.

Ett större bankmöte i NYC avslutades cirka kl. 20 på söndagskvällen. Vi tror att man gav de sista instruktionerna för inväxlingarna. Vi väntar på ett formellt offentliggörande nu tidigt på måndagsmorgonen.

Måndagsmorgonen får också se alla USN-värderingar ’live’ över hela världen. Det är förresten fantastiskt. I själva verket är det mirakulöst. Och inte ett endaste ord i massmedia.

Vaddå GCR/RV?

Den nya $20-sedeln med Harriet Tubman drogs av de Äldste bort från cirkulationen i växlingskontoren. Förvänta er att få se den år 2020.

Den nya guldbackade valutan släpptes år 2013, efter USA-dollarns stillsamma konkurs. Så det kommer inte att bli något särskilt valuta-tillkännagivande från Trumps administration.

Alla ZIM – inväxlingar kommer att utföras på militärbaser. USA:s banker förlorade alla privilegier på grund av stöld.

Trump avgår innan han blir åtalad under tredje veckan i mars. Pence kommer också att avgå.

Ryan stiger formellt in som President under vårdagjämningen med början den 20 mars, 2017. Se även på när Ryan påbörjar sin standard ”svängning i riktning mot mitten” på grund av det politiska styret.

Att få Trump åtalad tog längre tid än förväntat på grund av det dunkla tillståndet inom USA:s underrättelsetjänst, ledd av NSA (National Security Agency). De sade till en början nej till Clintons kampanj, och nu till Trumps presidentskap. Vad står som följande punkt att bryta ner, är det att choklad smakar gott eller att småbarn är riktig gulliga?

Ryssland och Kina godkände en två-perioders administration för Ryan redan år 2015, så vi får se om de valde rätt. USA:s militär, underrättelsetjänst och republikanska regering har alla gjort bra ifrån sig för att de har kunnat stanna kvar på den överenskomna övergångs-tidslinjen så att USN globalt skulle kunna offentliggöras.

Att säga att vi är framme är en underskattning. Så låt oss bara säga att det är frågan om en långsam men stadig utrullning i detta mycket sena ögonblick.

Gud är med oss.

 

 

“Slow Roll” – Intel SITREP – 02:00 EST – Monday – March 6, 2017

Du gillar kanske också...