Fråga angående bankerna – Svar: Per Staffan, 25 februari, 2021

Från: Sandra
Ämne: Bankerna
Meddelande:
Undrar om bankernas regler är för att styra oss? Skrämmande hur vi måste redovisa våra pengar för att inte bli tagna för brottslingar. Dom har skickat ut meddelande att det är pga av att dom ska kunna se om det handlar om penningtvätt, terrorism mm. Är det här ytterligare någon dold agenda? Kommer våran regering att stå till svars för alla de beslut som har gått emot folkets vilja?
                                                          Ljus och kärlek Sandra
Hej Sandra,
Tack för din fråga denna morgon angående bankerna och deras motivation och intention.
Din förmodan är helt rätt.Bankerna är den globala kabalen kanske främsta instrument för att styra folket. Att styra och kontrollera befolkningen på alla sätt och vis är deras målsättning. Att få så mycket information om dig och dina inkomster ingår i denna strävan. Man använder olika typer av bogus argument som kanske gäller för en bråkdel av befolkningen för att sedan förtrycka  och kontrollera den stora massan.
Samtidigt driver man på mot ett ”kontant fritt” samhälle. Det skulle kanske heta ”frihets fritt samhälle”. Dom är bra på ordvändningar. Det kanske kommer från rökfritt. Skillnaden är att rökning är skadligt, men kontanter ger frihe och är inte skadligt för folket. Det är dock inte vad som är bra för folket som man tänker på.
Det finns ett skrämmande scenario med kontanterna. Vi kan tänka oss en situation där  kontanterna är helt bort, många storbanker som Nordea hanterar inte längre kontanter. Kombinera detta med usel ekonomisk tillväxt. Åtgären mot det senare blir att sänka räntan för att stimulera eknomin. Det är bara det att ränta ligger redan vid nollsträcket, så den skulle behöva bli negativ. Dvs, du behöver betala en avgift eller negativ ränta för att ha dina pengar på banken. Det skulle vara bättre för dig att ta ut pengarna från banken och hålla dem i kontanter – då betalar du inget. Då kontanterna är borta går detta inte längre att göra. Vid detta läge har bankerna närmaste total kontroll över folket.
Jag försöker själv alltid att gynna de affärer som fortfarande tar emot kontanter när jag köper mat eller annat. På så sätt kan det bli attraktivt för dem och vi kanske kan få behålla kontanter och då blir det svårt att införa negativ ränta.
Det talas om lagar som skall införas för att bevara kontanterna. Det får vi kanske inte se då regeringen samarbetar med bankerna och vill ha ett samhälla utan kontanter. Man låtss bara att införa sådana lagar.
Det är mörka tider som gäller – detta är dock för att väcka upp befolkningen.
Ljus och Kärlek,
Per Staffan

Du gillar kanske också...