Frågor (Eja) och Svar (Per Staffan), 4 december

 

Frågor och Svar

Hej

Läste dina svar,  min fråga nu:

Min mor avled 27 november 2015 i en ålder av 87,

innebär det att hon är kvar / förblir kvar i 3: e dimensionen?

(hon har haft ett långt sjukdomslidande 40 år – jag trodde att hon skulle komma till Ljuset, återfödelse till annan planet?)

Mvh Eja

 

 

Hej Eja,

Tack för mejl och fråga.

När du går över till andra sidan, ”dör” som vi kallar det, lämnar du illusionen, dvs 3-D. Du förblir då i de astrala planen som befinner sig i 4-D. Du får en genomgång av ditt senaste liv och vilka delar av ditt kontrakt för det livet som du lyckades uppfylla. Det blir en diskussion med dina guider i det astrala planet. Du tillsammans med dem bestämmer sedan vart du skall födas in eller inkarnera härnäst. Beroende på din, eller i detta fall din mors, vibrationsnivå och uppnådda eller ej uppnådda delar av sitt kontrakt kan det ses som mest passande att hon föds in återigen på en 3-D planet, eller om hennes spirituella utveckling är sådan föds hon på en högre vibrerande planet i 5-D.

Jorden går nu till 5-D. Och de som behöver ytterligare erfarenheter i 3-D kommer inte att födas in på Jorden, utan det blir en annan planet. Det finns gott om andra 3-D planeter med liv liknande det som har varit på Jorden under senaste flera århundradena. Andra som dör nu med mycket Ljus i sig kommer att födas tillbaka till Jorden och 5-D.

Jag hoppas detta kan vara till hjälp,

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

Du gillar kanske också...