Frågar och Svar av Per Staffan, 2 september

 

Hej Per.

#Jag har fått en liten osäkerhet även om jag tror på det, (kanaliserade meddelanden). Så är det så att när jag läser dessa meddelanden så nämner dom ordet döden ibland, och vad jag vet/läst så kommer dom som har valt eller väljer att uppstiga att inte dö längre from denna livstid. Det som gör mig osäker är att när dom nämner ordet döden i vissa sammanhang så blir jag osäker om vi ska uppstiga eller inte, även om jag på andra sidan vet att det stämmer, så kan man säga att jag blir lite förvirrad och skulle bara vilja har en bekräftelse på det.

Sen har jag 3 till frågor

#Dom människor som är kvar på jorden så att säga, efter uppvaknandet, är det då meningen att alla ska uppstiga eller?

#Och när är det när man inte kommer att åldras längre, är det efter uppvaknandet eller när vi uppstiger?

#När dom från de högre dimensionerna rekommenderar oss att vi ska så att säga umgås med dom i vårat medvetande, så har jag dragit mig tillbaka från vänner som inte är i mitt medvetande bara för det, är det så att jag kan umgås med dom nån gång ibland eller? Ska man gå längre så kan det betyda familjemedlemmar också isånnafall. Hur ser du på det här, angående det här ämnet?

Det här är frågor jag verkligen skulle vilja få svar på och jag uppskattar ert arbete/de ni gör, och hängivenhet.

Du får sätta upp det på Hemsidan.

Ta din tid för att svara på dom

Tack Per och alla

I Ljus och Kärlek

Filip

 

 

 

 

 

Hej Filip,

Tack för bra frågor. Vi hade några av dessa frågor komma upp på vårt möte i Stockholm nyligen.

Först och främst så dör det människor varje dag nu. Det har inte upphört och dessa människor upplever inte uppstigningen i detta liv eller med denna kropp. De har dock förkovrat sig och kan vid nästa inkarnation komma tillbaka till en planet med högre vibrationer. Så inget är förlorat eller förgäves, som SaLuSa brukar säga.

De som är något yngre och friska idag har då en klar möjlighet att stiga upp i den kropp de nu har. För Ljusarbetare ökar denna möjlighet, för åldrandet har saktat av för Ljusarbetare på senare år. Det kanske vissa har lagt märke till. Detta avsaktande av åldrandet kommer så småningom att bytas till en föryngringsprocess. Det sker parallellt med att vår medvetandegrad förhöjs och vårt DNA stuvas om till först 3 slingor och till slut 13 slingor. Det senare gäller vid fullt medvetande då inget åldrande sker i 5D.

Så de som kan hållas sig friska och komma med på denna föryngringsutveckling kommer helt klart att inte dö en traditionell fysisk död. I den femte dimensionen med 13 DNA slingor kan vi välja att byta kroppar, då vi vill, men kroppen dör inte av åldrande.

Man skall se uppvaknandet som en process full med väsentliga händelser, såsom masslandningar och möte med Mästarna, våra handledare från GFL, kusiner i inre Jorden. Allt detta bidrar till en stegvis uppstigning och vi når fullt medvetande vid slutet av processen. Så de som väljer att gå med i denna process och håller sitt Ljus kommer att stiga upp. De som förnekar Ljuset och inte vill tro på denna nya Gyllene Ålder, deras val, kommer inte att stiga upp utan dö en ”naturlig” död och födas in på en annan 3D planet därefter, då Jorden inte längre är tillgänglig för dem i deras nästa liv. Denna för dem nya 3D planet kommer att likna Jorden som den har varit.

Att umgås med andra människor som inte är vid din egen medvetandegrad: Det brukar bli en naturlig utveckling, i och med att man inte känner för eller uppskattar gamla vänner som inte vet om något av detta nya. Man väljer då bort att träffa dem särskilt ofta. Man mår bättre av att träffa andra Ljusarbetare.

Det är dock inte så att de kommer att förgifta dig eller göra dig sjuk. Det kanske är människor som kommer tillbaka till dig då detta hela har kommit ut öppet, och vill ha din hjälp att förstå vad som händer. De kanske vaknar upp också och väljer att följa Ljuset. Det är inte försent. Så stäng inte dörren, men uppoffra dig inte heller om det inte känns bra att umgås.

När det gäller familjemedlemmar är det ju svårare att avsäga sig bekantskapen, så att säga, utan att skapa negativitet. Där skulle jag råda dig till att skydda dig från deras eventuella negativitet på kort sikt, och att inte försöka att övertala dem. Återigen när det hela kommer ut kanske de kommer tillbaka till dig och ber om din hjälp.

Vissa kommer inte att göra det och kommer inte att vakna upp. Du får då acceptera att denna själ(ar) i din familj inte valde Ljuset i detta liv. Alla själar väljer så småningom, i kommande liv, Ljuset.

Jag hoppas detta kan vara till hjälp,

I Ljus och Kärlek,

 

Per Staffan

Du gillar kanske också...