Frågor och Svar av Per Staffan, 24 april, 2017

Hej Per!
Kent Dunn la ut en förfrågan på sin facebook-sida om att få en nationell kontaktperson i varje land utanför USA att ta emot telefonnummer att ringa i sitt land när RV startar. Där anmälde jag mig och Kent har nu mina kontaktuppgifter.
OWK som skriver på http://inteldinarchronicles.blogspot.se har förklarat att 800# bara får spridas via telefonsamtal. Det blir många samtal men säkerheten blir hög. Mitt problem är att jag måste få en lista på valutainnehavare som skall nås. OWK säger på t ex https://www.youtube.com/watch?v=JctE98VbMTI att en superdator vet redan vilka som har köpt valuta genom diverse handlare. Men folk som fått valuta som gåva måste nås på annat sätt.
Jag var på en ljusarbetarträff i Malmö där någon frågade hur många av de församlade som hade skaffat valutor inför RV, och det var nästan alla 🙂 Man ska kanske förbereda  info för att nå icke listade innehavare av valutor. Jag vet inte ens om jag kommer få en lista. Det låter lite osäkert för mig att en superdator har koll på oss om vi har köpt ZIM mm.
Det ska tydligen bli en ganska begränsad tid då man kan få de högsta kurserna och det vill säkert de flesta vara med på. Därför ska man kanske förbereda en telefonlista på folk som vill bli uppringda? Man kan t ex mejla in sitt nummer till mig på lars5305@gmail.com
Jag läste idag att många insatta var förvånade att RV inte gick igång direkt efter franska valet. Det har ju varit nära länge nu. De Kinesiska Äldre är väldigt vaksamma så inte pengarna ska gå till kabalen.
Vad är din syn på ovanstående?
Hälsningar
Hej,
Jag skall ge ett mer utförligt svar med ny information än vad jag gav dig privat. Jag har fått andra mejl med liknande frågor.
Först och främst vill jag säga att ni inte blir kontaktade via telefon eller mejl innan 800 numren har lagts ut på Dinarland och andra sajter så betyder det inte att ni har missat de höga kurserna. Dvs, det är inte tvunget att vara med på en lista, Kent Dunn eller någon annans. Man har fortfarande tid att få de höga kurserna.
Man kontaktar privat och ger lite förtur till vissa inte för att ge dem högre kurser, men för att minska rusningen då 800 numren kommer ut.
När dessa 800 nummer läggs ut så är INTE detta samma sak som att allmänheten får denna information. Det är väldigt få personer på Jorden som läser inteldinarchronicles som en percent av befolkningen. När det har lagts ut på Dinarland så ligger de enbart kvar där i kanske en vecka eller så. Det viktiga är att man då ringer på det eller de nummer som finns upplagda och bokar ett möte. Mötet kan sedan äga rum även efter att 800 numren är borttagna. Man vill främja de som är alerta och dagligen läser.
När Dinarland har lagt ut 800 numren och det ”goes live” som OWK säger, så lägger jag också ut dem på denna sajt. Så, det är ingen som kommer att missa de högre kurserna, så länge man ringer snart efter numren är upplagda och bokar ett möte.
Jag vill rekommendera att läsa det senaste upplägget från OWK, som just nu bara är upplagt på Sananda sidan på engelska, samt på Dinarland naturligtvis. Vi skall översätta till svenska så fort som möjligt. Här är länken:
http://sananda.website/zim-exchange-process-and-800s-one-who-knows-4-24-17/
På mötena  i Sverige nästa vecka kommer jag att ge en uppdatering av situationen på ett mer personligt plan.
Det förefaller som vi nu har anlänt till destination GCR/RV. Allt kommer att gå väl.
Per

Du gillar kanske också...