Frågor och svar 18 dec

Hej!

 

Under många år har jag sett färger. men även små vita ljussken eller flera hastigt som i ring. Även ett litet grått runt vibrerande ljus som hastigt visar sig. Någon gång lila . Det är som stora oregelbundna ”bollar”. Mest när jag kopplar av under kvällstid. Har fått en svårare form av återkommande yrsel . Ingen tycks veta riktigt varför. Så en helt annan fundering. Läser på you tube mycket om Agartha. Kommer dom att meddela sin existens inom en snar framtid så som vi räknar tiden. Finns det öppna ingångar dit idag som människor skulle kunna ta sig in i. För många år sen såg jag ett orangeglödande ovalt föremål strax ovanför ett fönster tidigt en morgon. Det försvann snabbt och ljudlöst. Har alltid funderat på varifrån det kom… Till sist undrar jag hur man vet att man närmar sig 4D. Känns det på något särskilt sätt. Detta får visas för andra.

 

Med vänlig hälsning Ann.

 

Hej Ann,

 

Tack för dina frågor. Du har många upplevelser och är en känslig person och ljusarbetare. Jag kan nog inte säga något om dina upplevelser annat än att säga att vi alla har många olika uppstigningssymptom. Så, ovanliga åkommor kan vara ”normalt” i dessa dagar. Dock vill samtidigt råda till att besöka en läkare om man känner sig sjuk. Det kan vara något som inte är relaterat till uppstigningssymptom och kan tas om hand om. Om läkarna inte hittar något så kan man förmoda att det har med uppstigningen att göra.

 

Detta är då en uppstigning som först för oss/dig till 4D. Färdigheterna som vi får inom 4D är beskrivet i många meddelanden och varierar från person till person. Kanske du lägger märke till att du som person får mer uppmärksamhet, då ditt ljus lyser starkare och andra dras till dig.

 

När det gäller Agarta så kommer de att introduceras till oss i samband med att galaktikerna och de uppstigna mästarna kommer åter och blir presenterad igen till mänskligheten. Detta kommer nog att ske under 2015 – detta är min gissning baserat på olika informationskällor, men det är inte något som är absolut.

 

Det finns ingångar till Agarta idag, men de är inte öppna för folk i allmänhet eller utan särskilt tillstånd. Agarta befinner sig inom 5D och behöver skydda sig för lägre vibrationer från ytan.

 

God Jul till dig och alla som läser detta.

 

Per Staffan

 

 

 

Du gillar kanske också...