Frågor och Svar av Per Staffan, 15 november

Hej Per,
Jag har köpt flera zim sedlar à 100 triljoner. och vill få pengar för humanitära projekt.
För ett tag sedan skrev du svar på en Åsas fråga om zim och Wells fargo kurser, om att man kommer att kunna gå till en bank och byta sina zima under väldigt kort period när dollarn omsätts. Att man kommer att få ett 800-nummer för att få namnet på bankpersonen för kontakt. Du skrev att man behöver förhandla med banken och att ha en presentation av vad man tänker göra med pengarna.

Fråga1: vad är presentationen? Som en berättelse i text på papper? Som dokument är det bara presentationen som krävs?
Jag har många ideer för vad jag kan göra.

Fråga 2: Hur får man veta om 800-numret? Endast via er sajt? Eller kommer ni att mejla ut till era medlemmar?

Fråga 3: Låt oss säga jag missar något och inte godkäns av bankmannen för att växla mina zim med hög växelkurs. Visst är det så att jag som alla andra vanliga människor utan någon involvering i humanitära projekt kan få 100 triljoner USN mot mina 100 trillioner zim?  Då räcker de pengarna för många humanitära projekt i alla fall. Vet du om de kommer att ge sådana pengar till vanliga människor med zim?

Love and Light!

Svar:

Ja du har mycket rätt, men inte allt. Låt mig fylla i, även om jag trodde jag hade svarat på dessa frågor.

För det första måste du skilja på Sverige och USA. Vi har information om USA, men mycket lite om Sverige.

USA

Här kommer det ut 800-telefonnummer som folk kan ringa till och boka ett möte med banken för inlösen. Man kan också ringa till samma USA nummer från Sverige och få information där. De högsta kurserna som har getts gäller inlösen i USA mot humanitära programplaner. Här ligger kurserna nu på 40 000 USN per ZIM och 138 USN per Dong. Detta är gåvor från Gud. Detta blir astronomiska summor och de erbjuds till de som ringer inom 48 timmar och sätter upp ett möte inom 2-3 veckor efter samtalet. Det krävs då en bra plan för humanitära program och man får förhandla med banken och skriva på ett sekretessavtal. Dessa extremt höga kurser är tillgängliga i USA enbart under en kortare tid – kanske 3-4 veckor. Därefter blir det internationella marknadskurser som gäller i USA liksom i resten av världen, se nedan.

 

Sverige

Här är det högst osäkert om samma höga kurser gäller. Bankerna man skall tala med är HSBC och Bank of China i Stockholm. Kanske ny information kommer ut efter att 800 numren är ute i USA. Jag gissar att dessa höga kurser inte är tillgängliga utanför USA. Vi får se.

I sådana fall blir det internationella marknadskurser. Jag har uppgift på att kursen blir ungefär 1 Dong för 1 USN. Vi har inte fått information om vad marknadskursen för Dongen blir. En internationell marknadskurs är inte tidsbegränsad utan blir den framtida kursen för valutan under mycket lång tid framöver, uppbackad av guld och andra tillgångar.

Det finns uppskattningar om vad marknadskursen för Dongen blir. Jag har hört allt från 0.1 USN per ZIM till 400 USN per ZIM. Jag själv gissar att det blir ca 1 USN för 1 ZIM, liknande Dongen.

 

Jag tror detta svarar på dina specifika frågor, men låt mig fylla in eventuella luckor. Presentationen gör var och en till bästa förmåga för att övertyga banken. Den reflekterar alltså personen och projekten och därifrån bestäms en kurs. Du behöver ha en del saker kortfattat nedskrivna. Se ger du muntligt en bild av dina planer, din kapacitet och förmåga, och uppriktighet att tjäna Guds Plan till gagn för mänskligheten.

Här är en sajt där 800 numren kommer ut: http://inteldinarchronicles.blogspot.com. Jag lägger också ut dem så fort jag kan på sajten. Vi har ingen mejllista.

Ja, om bankmannen inte ger höga kurser till dig så bör du få tillräckligt för dina ZIM med en internationell kurs. Du kan räkna själv med de kurser jag gav ovan. I detta fall så är det heller ingen tidspress. Ja, de vill få in alla ZIM inom en rimlig tid, då det inte är en valuta utan en obligation. Med de handlar få förmodligen om månader och inte veckor eller dagar.

Vad jag har sagt här är baserat på min förståelse idag och den information jag har fått. Informationen kan ändras. Om du vill följa med i detalj så föreslår jag du följer sajten jag gav ovan. Den kallas ibland för Dinarland.

Hoppas detta kan hjälpa.

I Ljus och Kärlek,

Per

 

 

 

Du gillar kanske också...