Frågor och svar, januari 2015

Hej!

Kan du berätta lite om fenomenet ”walk ins”

Kanske tipsa på litteratur /artiklar

mvh

Leni

 

Hej Leni,

Tack för din fråga. Jag skriver gärna lite om vad jag känner till. Annars vill jag ge dig och andra ett tips när ni hittar ett specifikt begrepp, namn eller term. Det lämpar sig utmärkt för internet sökningar via google. Man kanske i det här fallet får lägga till något så att det blir ”spiritual walk-ins”, eller något åt det hållet.

Det kanske är lite bortom din fråga, men jag passar på här och talar till andra som läser på sajten också. Det hände mig för en tid sedan att någon jag talar med som inte är så insatt i dessa sammanhang gjorde en egen sökning och upptäckte att Kali Yuga perioden tog slut 21 december, 2012, samma datum som var slutet på cykeln enligt Maya Kalendern. Det fick henne att få upp ögonen inför ett samband. Jag påpekade att, ”ja, men det har jag sagt till dig tidigare”. Det hade hon glömt eller ignorerat. Vad jag säger är att det finns inget bättre än att uppmuntra andra att göra sina egna undersökningar på nätet och se hur sambanden ligger till eller se hur pusselbitarna faller på plats.

Nu till din fråga. Walk-ins sker under ömsesidig överenskommelse på en själs nivå. Det är alltså inget övertagande. Själen som besitter kroppen från början går med på att lämna kroppen och låta den nya själen ta över. Ofta är den ”nya” själen på en hög spirituell eller andlig nivå. Det rör sig mestadels om ett permanent förhållande mellan den ”nya” själen och denna kropp. Om det är mer temporärt liknar det mer en kanalisering, där den existerande själen inte lämnar kroppen.

Om den inkommande själen tränger sig på och har en låg vibration, dvs tillhör de mörka talar man mer om någon som är besatt av en demon eller något liknande. Vi kan dock skydda oss från det senare och klart säga nej till en förfrågan från mörka entiteter. Om man oroar sig för något sådant går det bra att under en meditation uttala, i förväg, att något sådan ”tillåter jag inte”.

Walk-ins är ett absolut ett existerande fenomen. Det betyder inte att alla som säger sig vara en walk-in är det. Det finns olika personer som vill framstå som en walk-in av orsaker som kanske snarare har med egot att göra, men kanske inte är illa menat. Som alltid får man använda sin egen urskiljning.

Jag hoppas detta kan vara till någon hjälp.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

Du gillar kanske också...