Frågor och Svar av Per Staffan, 21 maj, 2017

Hej!
Känner mej jätteförvirrad av all info under senaste tiden ang valutainlösen… Vad är den senaste infon. Hur kommer det att gå till för oss i Sverige?
Tacksam för svar// Lena
Hej Lena,
Jag har fått fler mejl som har samma innehåll som ditt, så jag lägger upp ett gemensamt svar.
Ja, vi är i en tid av kaos. Det förefaller mer och mer klart att President Trump är på väg ut, antingen frivilligt eller ofrivilligt. Det ryktas att han skall lämna in sin avskedsansökan i morgon, måndag. Vi vet ju att det här med tidslinjer inte ofta håller, däremot så ligger riktlinjerna ganska väl på plats.
Jag skrev någon gång i januari innan Trump invigdes som President att vi det blir kortlivat och vi ljusarbetare väntar på hans avgång för att kunna införa NESARA och GESARA. Vi ser nu i pressen, den gamla vanliga kontrollerade pressen, hur han är på väg ut. Det är också något du ljus vill så att han bereder plats för Paul Ryan att ta plats som president, med stöd av General Dunford och därefter utropa den nya Republiken i USA som är baserad på NESARA lagen. Han utlöser sedan omgående nyval, som skall ske inom fyra månader efter att NESARA är utropat.
GCR, dvs valutaomläggningen skall dock ske innan NESARA utropas, eventuellt också innan Trump avgår eller samtidigt med att hans “avgångsprocess”. Uppmärksamheten blir då på det sistnämnda och inte på GCR, som sker i hemlighet från den stora allmänheten. Kunskapen om GCR blir dock allmän inom våra grupper av ljusarbetare och telefonnummer kommer fram dit man kan ringa för att beställa tid och göra en inlösen, eller snarare få ett andra nytt nummer för att ringa till och beställa tid. De är de så kallade 800 numren, som är gratis inom USA, men man kan också ringa från Sverige (dock inte gratis) och få information om inlösen i Sverige, Det är då som det andra numret ges ut och du kan ringa för att sätta upp ett möte med banken, förmodligen någon avdelning inom HSBC. Det är dock ingen idé att ringa tid idag, personalen är inte än informerade. Information om 800 numren kommer att läggas ut på inteldinarchronicles och även på st-germain.se så fort det är tillgängligt. Ingen har missat något.
Denna halvt hemliga operation av inlösen kommer att pågå några veckor eller så och sedan stängs fönstret för de absolut högsta kurserna. Därefter kan valutorna växlas in till långsiktiga marknadskurser, dvs betydligt lägre. I samband med det görs GCR allmänt känd för den stora allmänheten som då får tillgång enbart till de lägre marknadskurserna, om de nu råkar och köpt rätt valutor. Jag rekommenderar Dong och ZIM.
Så vi väntar nu spänt på att både Trump skall avgå och 800 numren kommer ut. Det sätter igång hela processen mot NESARA, GESARA, avslöjanden, återkomsten av Mästarna (Sananda och andra), Agarternas och Galaktikernas återkomst eller uppvisande och så mycket mer. Det första steget är det finansiella för att skapa ett överflöd på Jorden för mänskligheten. Man kan kanske säga att det smörjer maskineriet innan man inför mer kontroversiella koncept som godartade utomjordingar, hemskheter som de mörka har haft för sig, och hur vi har blivit lurande. Vi skall ombes att förlåta de mörka. Då hjälper det ju om vi har mer pengar i fickan än de har eller hade.
Ja, ungefär så ser det ut. Igen har exakt datum för när 800 numren kommer ut. Alla gurus på inteldinarchronicles will gärna få oss att tro att de vet eller tror sig veta, kanske för att skapa ett följe eller grupper under deras ledning. Även om de inte har någon information om datum, så är deras riktlinjer mer eller mindre korrekta då det gäller GCR och inlösen. De är dock fokuserade på USA och har ingen specifik information om Europa eller andra delar av världen.  Jag tänker här på sådana personer som Yosef, OWKs och Tank och Bruce.  En del är mest intresserade av skapa sitt eget följe och organisationer. Jag tänker här bland annat på Bruce. (För de som är idog läsare av Inteldinarchronicles.) Jag skulle nog dock inte rekommendera dem för spirituell eller andlig vägledning. För det får vi vänta på Sananda och de andra Mästarna som kommer tillbaka mycket snart.
Så summa summarum så får vi vara tålmodiga och förvänta oss goda saker som kommer att hända inom kort. På så sätt hjälper vi processen och skapar det nya. Vi kan också be och skicka våra energier till Farfar och de Äldre som fattar dessa beslut. De kallas ibland NPTB (New Powers To Be).
Tumps avgång bör sätta fart på det hela, så vi får hålla tummarna för det. 800 numren kan dock komma ut också innan hans avgång.
Det är olidligt spännande tider som en del har skrivit till mig,
Per Staffan

You may also like...