Frågor och Svar av Per Staffan, 17 april, 2020

Hej Staffan!
Jag läste om att de räddat stackars barn från tunnlar i New York och att det gick bussar fulla med dessa barn ? Är de på skeppet nu och får hjälp ? Kan det finnas gravida kvinnor med där som ska föda barn snart ? Har du hört något mer från någon annan källa kanske ? För vad jag kan förstå så blir de ju vittnen till förövarna och måste gömmas eller …
Med vänlig hälsning,
Synnöve
Hej Synnöve,
Tack för mejl och fråga. Ja, den information som du har fått gick ut. Så vitt jag vet har inte barnen räddats från tunnlarna under New York eller i Kalifornien än. Ofta går man ut med information om vad man skall göra, de mörka läser ju också våra källor, för att lura dom mörka. Det betyder inte att man inte kommer att rädda barnen, tusentals, men man gör det vid rätt tillfälle och utan förvarning.
Det finns nog inga gravida kvinnor med där. Det handlar om barn som har kidnappats från sina föräldrar, så kallade försvunna barn, eller barn som har skickats till olika anstalter då föräldrarna inte bedömdes vara tillräckligt bra/goda, dvs sociala myndigheterna har tagit barnen och sedan fört de vidare in i dessa pedofil ringar.
Otäcka saker detta.
Per

Du gillar kanske också...