Frågor och Svar av Per Staffan, 10 februari, 2017

Fråga:

Hej Per Staffan. Jag jobbar med ungdomar. Jag har länge funderat på vad jag skulle vilja göra för ungdomar både med och utan funktionsnedsättningar. Jag har  köpt både Dong och ZIM (inga stora mängder men ändå). När är det dax att växla in och hur gör jag praktiskt med att starta stiftelse så inte allt skall skattas bort. Mu åker jag på 2 veckor semester med min fam. Missar jag tåget nu eller. Läste senaste inlägget om växling i USA med militärbaser mm. Jag förstår ingenting av detta.
Snälla hjälp mig lite här så jag vet när det är dax att kontakta bank (kinas) här i Sverige.
Bästa hälsningar.

(Jag vill tro att jag förtjänar att kalla mig ljusarbetare 🙂 )

 

Svar:

Ja, många kanske undrar om dessa saker.

För det första så kommer st-germain sajten att helt klart lägga ut ett STORT meddelande då det går att växla in valutorna till den nya höga kurserna och när 800 numren har kommit ut i USA. Detta är något vi alla väntar på och jag förväntar mig att bli en av de första att veta om det och lägga ut informationen, så vida jag inte befinner mig på resande fot under några timmar.

Som jag har nämnt tidigare så finns det två kurser som gäller. Dels är det den internationella kursen, där Dong och ZIM sätts 1:1 med den amerikanska dollarn i runda tal, se tidigare Frågor och Svar för mer detaljer. Om man växlar in till denna kurs finns det ingen tidspress, det blir den långsiktiga kursen framöver.

Det som de skriver om att växla in på amerikanska militär baser handlar om separata inlösnings centra (redemption centers) som man har bestämt att ge extra stor säkerhet. I dessa inlösning centra kan man förhandla om betydligt högre kurser än 1:1 och värdena blir astronomiskt stora för de som har ZIM att växla in. Det finns ingen klart trovärdig information om att dessa högre kurser som man kan förhandla om kommer att vara tillgängliga utanför USA och Kanada. Se tidigare frågor och svar för mer detaljer.

Utanför USA och Kanada diskuterar man om det kommer att finnas inlösnings centra eller ej, som då förmodligen skulle drivas av HSBC eller Bank of China. Vi kommer inte att veta svaret på denna fråga förrän 800 numren har kommit ut i USA och vi kan ringa dit och få vidare information. Om det finns så bör samma sak gälla i Sverige som i USA: Man skall ringa och sätta upp ett möte inom 48 timmar. Själva mötet för inväxling skall ske inom en månad efter starten. Man behöver skriva på ett sekretessavtal samt presentera avancerade planer för att ge humanitär hjälp.

Min uppfattning är densamma som jag tidigare har förklarat. RV hänför sig till inlösen (redemption) och sker i USA och Kanada enbart. GCR är valuta omstarten globalt som sker en månad efter RV börjar i USA och är avslutad. RV sker i tysthet för allmänheten. När GCR sker så etableras de internationella kurserna och det blir bara dessa som gäller då och framöver och allt sker publikt för allmänheten. Min information tar jag från att noga läsa den Galaktiska Federationens information via Sheldan Nidle. Jag har följt honom i över 15 år och har stort förtroende för denna källa.  Jag har mindre förtroende för vissa nya källor, såsom Zorra, som har kommit på scenen inom det senaste året.

I slutändan kan det bli så att jag inte har helt rätt och inlösen till vissa förhandlingsbara kurser kan ske i Sverige också. Det skulle vara en positiv utveckling. Har du köpt en ”100 trillion dollar ZIM” sedel så ger den dig dock i runda tal 1000 biljoner kronor om du räknar med den lägre internationella kursen.

Din fråga om skatter kan jag försöka att svara på. Att sätta upp en stiftelse blir det bästa sättet. Alla pengarna läggs då i stiftelsen eller stiftelserna. När du tar ut pengar från stiftelsen till förmån för dig själv betalar du skatt enbart på det beloppet.

Du kan sätta upp en stiftelse i förväg med hjälp av en advokat och använda dig av den vid inväxlingen. Jag tror också att du kan få hjälp av banken eller bankens advokater att sätta upp en stiftelse och tills att den är klar kan du lägga beloppet i ett temporärt konto hos banken, som sedan överförs till din stiftelse när den är klar. Bankerna skall vid det här laget vara pålitliga. Om du växlar in till den internationella kursen har du dock tid att ringa banken i förväg och få reda på hur du skall göra med skapandet av stiftelser.

Detta är min uppfattning idag, den 10 februari, 2017. Mer information kan komma ut och denna min position revideras i enlighet med detta, om jag ser det som trovärdigt.

Ha en trevlig semester och ta med dig mobilen och titta på sajten då och då.

Per

 

 

Du gillar kanske också...