Nya Republiken via GCR, 17 september

 

Nya Republiken via GCR, 17 september 2016

Sammanställt av Judy Byington, MSW, LCSW, ret, författare, “Twenty Two Faces,” www.22faces.com, CEO, Child Abuse Recovery www.ChildAbuseRecovery.com

  1. Den 16 September 2016 sade Wingit Call Wingit Art att det inte fanns någon intel och att vi bara väntar på 800-nummer. Numren skulle komma ut i går kväll, då bad de om en förlängning. Det var tänkt att ske i helgen.
  2. Det var rimligt att tro att det skulle ske senast 30 september. Det är slutet på verksamhetsåret för bolaget USA. Den nya US Republic Treasury skulle ta över den 1 oktober.
  3. Angående de senaste juridiska problemen med Wells Fargo: Kabalen hade förlorat makten över det globala monetära systemet, men de hade fortfarande ägandet och kontrollen över massmedia. De verkade försöka skrämma folk till att flytta pengar till Kabalägda banker snarare än att sätta de på Wells Fargo.
  4. Wells Fargo (WF) var banken för den nya amerikanska republiken (US Republic) och amerikanska finansdepartementet (US Treasury). WF ägdes av just de människor som säkrade det amerikanska monetära systemet och andra länder i världen med guld. Alla som orsakade problem på Wells Fargo avskedades. Banken kom ut solid och torde bli ännu mer så efter den Globala Valutaåterställningen.
  5. Den 1 oktober är en guldbackad händelse. Petrodollarn går bort. Federal Reserve US Dollar förlorar sin acceptans i många utländska nationer.
  6. I TNT-samtalet den 16 september 2016 sade RayRen98 att han fortfarande får information såsom ”detta kommer att ske och du kommer att se det på den och den dagen”, den irakiska Gazette-sajten var fortfarande nere och det var även Iraks premiärministers webbplats.
  7. Bruce kommenterade att marknaden var öppen, aktiv och tillgänglig för handel, priserna visades live på bankskärmarna, lEX var fullt fungerande och redo att starta, CBI anslöts till IEX och förbereddes för att en kursjustering ska ta plats och kurserna gick upp något. Förväntningen var att detta kan inträffa när som helst.

Referenser:

New Republic via a GCR: Update for September 16, 2016
“Sketchy” – WSOMN AdminBill Intel 9 AM/5:07 PM MDT 9-16-16
Billionaire Paul Singer: Bonds Are the ‘Biggest Bubble In World’
Deutsche Bank Plummets, Bonds Dropping Like a Stone
Foreign Central Banks Sell $343 Billion in US Treasuries
TNT RayRen’s Showtime CC Notes by Adept1 for 9-16-16
Chinese RMB will Become Important for Australia’s Economy
World Debt Liberation and M1 Master Bond Vouchers to be Announced
Greg Hunter – David Stockman ‘Gold Prices Will Soar When Central Banks Fail’

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...