Frågor och svar

Från: martin

Ämne: Reptilerna

 

Meddelande:

jag har läst mycket om reptil rasen som sägs leva under våra fötter. jag har hört David Icke och olika ancient aliens teoretiker. enligt David Icke så ska man frukta dessa varelser då dom ska ha infiltrerat våra regeringar och samhällen under många år för olika syften. vad har reptilerna för inflytande egentligen? finns dom? många kulturer beskriver reptiler med stort inflytande i våran historia, ofta som gudar, så man börjar ju undra! det saknas ett andligt perspektiv på det hela. vad handlar det om!? Du får gärna publicera detta meddelande

Mvh Martin
Hej Martin,

Tack för din fråga. Du är inne på ett område där det också finns mycket felinformation. Dessutom handlar det om de mörka. Jag skall försöka redo ut några ting.

Vi på st-germain.se uppehåller oss inte mycket med att beskriva de mörka och reptilerna. David Icke har fokuserat sig på detta. Vi fokuserar oss på lösningen – kärlek och Ljuset – och inte problemet – dvs de mörka. Den spirituella lagen av attraktion agerar ständigt, dvs det man uppehåller sig med i sina tankar attraherar man. Att studera de mörka och inte förstå Ljuset kan också lätt leda till en viss rädsla och känsla av hjälplöshet.

Men eftersom du har frågat. Först får jag nog korrigera dig, reptilrasen lever inte under våra fötter. Vad jag tror du menar med uttrycket är den inre jorden, dvs Agarta. Invånarna inom Agarta är högt stående människor i den femte dimensionen, som vi snart skall förena oss med. De har samlats där efter att både Lemuria och sedan Atlantis gick under.

Om du menar med under våra fötter olika underjordiska baser och på havets botten, så har du rätt reptilska utomjordingar har haft sådan baser. De har dock i stort sett tagits över av de ljusa – Galaktiska Federationen av Ljus.

Reptilrasen finns och ibland kallas de så kallade “shapeshifters”form förändrare. Dvs, de kan gå från rent mänskligt utseende till varelser med skal eller fjäll som hud och sneda pupiller i ögonen som liknar olika reptiler. Många inom Illuminati är shapeshifters. De kommer ofta i rätt nedstigande led från Anunnaki. Dessa personer finns ofta inom kungafamiljer. Kungasystemet sattes upp av Anunnaki och deras ättlingar. Annunaki är den utomjordiska rasen som har härskat på Jorden sedan Atlants gick under för 13000 år sedan och den mänskliga rasen sänkte sina vibrationer till 3D, dualitet, begränsat medvetande eller illusionen – många benämningar på samma sak.

Anunnaki har haft sin boning på planeten Niburu, som också har många andra namn, såsom “Planet of the Crossing”, “Planet X”, osv. Det är en planet som går i ett elliptiskt omlopp runt både Sirius systemet och vår Sol. Då planeten var i närheten av Jorden hade Anunnaki tillräckligt med teknologi för att “hoppa över”till Jorden. Anunnaki var en mörk ras, med mycket reptilska gener, dock inte fullt och helt reptiler.

Anunnaki övergav dock sina mörka inställning och konverterade 1995 till den Ljusa sidan. Det skedde i samband med att Ankara alliansen inställde sitt krigsförande. Ankara alliansen har haft sitt säte inom stjärnkonstellationen Orions Bälte. Dock så valde undersåtarna på Jorden, vilka Anunnaki hade satt upp och som var blodsligen förbundna med dem, dvs i stort sett Illuminati, att inte förena sig med Ljuset och de har fört kampen vidare till idag.

Anunnaki har haft sina överherrar utanför detta Solsystem, som har varit mer rent reptilska. En fruktad ras har varit Dracos, mycket fysiskt kraftfulla individer och överlägsna människan, och även så på det intellektuella planet. De är dock inte spirituellt särskilt utvecklade. Drakar tillhör också bilden, och de existerar på andra planeter. Det skall dock nämnas att alla reptiler inte är mörka, det finns en del är ljusa och är spirituellt utvecklade, framförallt inom världen av Drakar, vilket speglas i uppfattningen om den kloka och goda draken som finns i Kina.

Det har dock på gått en kamp mellan reptiler och människor för att dominera Jorden. Det speglas i motivet om Sant Göran och draken. Bilder av reptiler lever också kvar som bilder av demoner, och så kallade “gargoyle”som finns på kyrkor och katedraler runt om i Europa.

Kampen om Jorden kommer nu att vinnas av Ljuset och människan kommer att gå från den tredje dimensionen till den femte. I samband med detta kommer vi att skapa en ny Stjärnnation, bestående av fyra vattenplaneter och deras inre världar – Jorden, Mars, Venus och Pax (tidigare Maldek, innan den förstördes och blev till asteroid bältet) Maldek kommer att återuppståsom Pax.

Härifrån kommer den nya människan tillsammans med den Galaktiska Federationen av Ljus att ha som uppdrag från Skaparen att konvertera många planet system i denna galax som tidigare lydde under Ankara alliansen, och många beboddes av reptiler, till Ljuset. Vår tid här på Jorden kan ses som träning för detta uppdrag, som mänskligheten har framför sig, i tjänst till Skaparen.

Det blev kanske lite mer än ett kort svar. Dock är det relativt kort i relation till hur stort och komplicerat detta är.

I Ljus och Kärlek,

Per

Du gillar kanske också...