Frågor och Svar av Per Staffan, 29 oktober

Frågor och Svar

Fråga:

Hej Per,

Jag och en vän från Borås Barbro Xxxxx (hon har varit på många av dina möten i Stockholm och Göteborg)

Vi köpte Zimdollar i Söndags och dom skickades i Tisdags så dom kommer väl i veckan. Kommer det en ny Zim valuta 1 now?

När vi läste Sananda igår The big call with Bruce så uppfattade vi att man skulle lösa in dom senast Måndag har vi uppfattat rätt? Eller är det obligationer som ska lösas ut, vi har väldigt vårt att fatta vad som menas. Hur ska vi här i Sverige agera när vi får Zim? Kommer det mer info ang. detta?

En vän här i Halmstad köpte Zim i tisdags men det funkade inte det blev inte dragit från hennes konto.

Mycket Ljus och Kärlek och Tack för Allt

Ewa

Barbro Hälsar

 

 

 

Svar:

Hej Ewa (och Barbro),

Det är nog många som har liknande frågor så tack för din tillåtelse att lägga ut din fråga. Jag lägger också in ny information jag har fått.

Ja, det kan vara svårt att följa The Big Call och andra i Dinarland. De använder sig av uttryck och förkortningar som många inte är bekanta med. Jag hjälper gärna till och svarar på specifika frågor.

Ja, det har skrivits att Zimbabwe kommer att trycka en ny valuta med start den 1 november. I samband med det vill man ha in alla de gamla sedlarna. Detta är skrivit för att sätta press på att få RV avklarat. Det betyder inte att alla ZIM sedlarna plötsligt skulle bli värdelösa därefter. Jag gissar att det behöver bli en infasning av den nya valutan i Zimbabwe. Den gamla valutan är en obligation och måste lagligen lösas in.

Så, det är inte än dags att växla in ZIM, Dong och andra valutor. När det blir dags säger jag till och ni kommer nog att höra det från andra håll också.

Om man har beställt ZIM och kreditkortet inte dras betyder det förmodligen att man inte hade fler sedlar att sälja. Kanske försäljaren tänker att man skickar sedlarna senare och drar kortet i samband med detta. Det finna många som säljer ZIM. Jag har gett ett flertal länkar under tidigare Frågor och Svar i oktober. Man kan också söka och på egen hand hitta försäljare av ZIM på nätet.

Så länge det går så går det. Som jag skrev en gång tidigare att så länge försäljaren skickar sedlarna över Atlanten så gör det inget om de kommer fram efter RV har genomförts. Jag gissar att vanlig post tar ca en vecka från USA.

Så, även denna helg finns det en möjlighet att beställa ZIM. Det är nog nu på sista sluttampen. Scenariot som jag hör och ser är att HRC (Hillary Rohdam Clinton) kommer att avsluta sin kampanj innan valet. Med allra största sannolikhet på grund av FBI. Så dessa nya mejl som FBI hittade igår, fredag, pekar på detta. Man säger då att man inte kan ha ett val med en person kvar – Trump – eller så säger vissa att Trump också avslutar kampanjen för han är medveten om NESARA och vill ha ett korrekt val.

Dessutom har Yosef och andra också förklarat att det inte går att ha ett val på den juridiska basis som Trump och Clinton agerar. Det skulle vara ett val till President av UNITED STATES OF AMERICA, CORPORATION, som inte längre existerar (bankrutt 2015, och en konstruktion av kabalen sedan 1871) och där Obama har varit verkställande direktör. Den Nya Republiken finns på plats (NESARA), men är ej än uttalad, och valet måste ske inom ramen för denna Republik. General Joseph Dunford (eller enligt vissa Paul Ryan) är tillfällig president som skall övervaka det nya valet när den nuvarande kampanjen är avlyst innan den 8 november. Den så valda presidenten skall inta sitt ämbete den 20 januari, som vanligt är för den ny president enligt det gamla skicket. Man vill undvika att alarmera massorna.

Enligt min förståelse så skall 800 numren och inlösningscentra aktiveras innan eller i samband med att den nya Republiken uttalas och formellt införs, dvs innan den 8 november.

Jag har lyssnat under ett antal timmar av inspelningar av telefonsamtal med bland annat Yosef, Tank och Bruce. Jag har fått lite ny information och bekräftelse på annan information.

  • Internationellt, dvs utanför Nordamerika rekommenderas HSBC bank för inlösen. De har kontor i Stockholm. Samtidigt har Yosef rekommenderat vissa i Australien att ringa till 800 numren i USA när de har kommit ut och få information. Det har jag också tidigare föreslagit att vi alla gör och frågar om Sverige. Ni som gör så – skicka gärna informationen ni får till mig så sammanställer jag och lägger ut.
  • Jag har tidigare sagt att man inte kan få höga suveräna eller personligt förhandlade kurser utanför USA. Nu har jag hört att man kan få det i Kanada. Det är möjligt att man kan få det i Sverige också. Det är det vi måste ringa och fråga om, bland annat.
  • Jag har också fått lite svar om skatter, som jag tror gäller i Sverige också. En väsentlig anledning till att skapa en ”Foundation” eller Stiftelse då man växlar in, men hjälp av banken, är att ingen skatt dras på vinsten då det går in i Stiftelsen. Enbart vad du/vi tar ut som personlig kompensation beskattas och vid tillfället du tar ut det från Stiftelsen. Det är väsentligt för de som har köpt ZIM, och som kanske bara tar ut 1% av tillgången för personliga ändamål.
  • I det sista upplagda meddelandet (från Yosef – lägga ned pennorna) står det ZIM 12 808. Det betyder att för varje ZIM dollar får man tolv tusen åtta hundra åtta USA dollar. Detta gäller den högsta tillgängliga suveräna kursen och i de fall personen ifråga bedöms vara kapabel att hantera sådana astronomiska summor. Detta skall ses som ett steg mot ett penninglöst samhälle där det finna ett oändligt överflöd och välstånd som ljusarbetare bestämmer över vad de skall göra med, till gagn för mänskligheten. Även om suveräna kurser inte blir tillgängliga i Sverige så blir summorna ändå astronomiska som jag har skrivit tidigare under Frågor och Svar.

 

Som kanske en del av er har lagt märke till så hinner vi inte med att översätta alla texter som vi lägger upp på Sananda.website. Texterna är komplicerade och jag svarar gärna på frågor.

Vi har flera mycket duktiga och kunniga översättare. Om någon känner sig hågad att hjälpa till med översättningar kan de mer erfarna översättare tas sig an de svåra texterna och de kortare och ofta lättare texterna kan göras av nya översättare. Allt arbete utförs ideellt och ingen får betalt, utan görs till gagn för mänskligheten i Sverige.

Jag svarar gärna på fler frågor, men inte om svaren har getts i tidigare Frågor och Svar, eller i översatta. Det behövs att man studerar sajten och inte begär en personlig snabbkurs från mig. Så, koncisa och specifika är välkomna.

Till sist vill jag följa vad Yosef säger och betona betydelsen av det personliga överlämnandet till Gud. Detta gäller i högsta grad de som kommer att få stora summor SEK för sina ZIM. Det blir astronomiska summor. Det ända sättet att hantera detta är att se sig själv som i tjänst åt Gud till gagn för mänskligheten. För de ljusarbetare som är redo blir det således en mycket aktiv del av att arbeta med och för den gudomliga planen. Det medför trygghet och personligt välstånd, men målsättningen är att vara i tjänst till andra, till Gud och Universum. Enbart med denna syn kan dessa enorma summor hanteras och förstås.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...